VV4: Zsófika megnagyobbíttatta melleit
2011. március 10. 17:26
Puszedliii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 724 Csatolások: 4 Azonosító: 133281 offline |
hát aztán meg elcseszik . xD
2011. március 10. 17:36
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline |
Az tény, hogy nem nagy neki, de ez miért baj?
Miért ad arra amit mások gondolnak? Így persze, hogy kevés az önbizalma.
Viszont, ha ez jobb így neki, akkor csinálja csak. Inkább pici cicik miatt műtse meg, nem, mint Zimány Linda..
Miért ad arra amit mások gondolnak? Így persze, hogy kevés az önbizalma.
Viszont, ha ez jobb így neki, akkor csinálja csak. Inkább pici cicik miatt műtse meg, nem, mint Zimány Linda..
2011. március 10. 17:47
sparksfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 783 Csatolások: 48 Azonosító: 138007 offline |
Akik azt mondják, hogy "nem számít, hogy mekkora melled van", azoknak tuti nagy mellei vannak..
Mert egyáltalán nem tudják azt, hogy a mai fiúknak szinte már csak ez számít..
Nekem is nagyon kicsi mellem van, és vegyük pl. azt, hogy engem szinte mindennap ezzel cikiznek a suliban a fiúk, és összesúgnak a hátam mögött, ami k*vára szarul esik.. és nekem is kb. semmi önbizalmam nincsen ezek miatt.
Szóval ennyit erről.
Nekem is nagyon kicsi mellem van, és vegyük pl. azt, hogy engem szinte mindennap ezzel cikiznek a suliban a fiúk, és összesúgnak a hátam mögött, ami k*vára szarul esik.. és nekem is kb. semmi önbizalmam nincsen ezek miatt.
Szóval ennyit erről.
2011. március 10. 18:20
petrababa59új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 125735 offline |
sparksfly
Akik azt mondják, hogy "nem számít, hogy mekkora melled van", azoknak tuti nagy mellei vannak..
Szóval ennyit erről.
Nálam is ugya ez a szitu :/
a barátnömnek tök jó mert neki vannak és mindig azzal jön hogy nem baj az is jó meg nem az számit :S
Szóval ennyit erről.
Nálam is ugya ez a szitu :/
a barátnömnek tök jó mert neki vannak és mindig azzal jön hogy nem baj az is jó meg nem az számit :S
2011. március 10. 18:43
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5218 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline |
Mondjuk pont Zsófirólnem képzeltem volna ezt...
2011. március 10. 18:47
kispadlizsánúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.19. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 141111 offline |
petrababa59- hidd el a kis cici nem ciki...és én ezt nem azért mondom mert nagy. van sőt kis mellű nőnek számitok.miközben anyum már azzon gondolkozik lekicsinyítetti mivel olyan nagyok ,hogy folyamatos hátfájással küzd és nem bír még normálisan aludni se.szerintem a férfiak 50százaléka kedveli a nagy mellet. a fele a kisebbet kedveli. az meg hogy egy hormonokkal teli tizenéves mit gondol...ne érdekeljen mert 2 görögdinnyét is felcsinálnának ha lenne hová dugniuk:D
2011. március 10. 18:51
Úgy látszik, ő se tudja már mivel felhívni magára a figyelmet.
Egyébként a nagy mell se jó... pont a beszólogatások, hátfájdalmak miatt.
Egyébként a nagy mell se jó... pont a beszólogatások, hátfájdalmak miatt.
2011. március 10. 18:51
szerintem nem kellene megcsinálnia de ha ö ezt akarja:D
2011. március 10. 19:04
ami azt illeti elég érdekes mellei vannak.. szal lehet h jobb lesz így neki
2011. március 10. 20:03
Az ő döntése amugy meg ha tudni akarjáto VV Anikó orrplasztikát fog csinálni VV Gigi meg csipőplasztikát ugyhogy nekem tök mindegy
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.