Milyen gyakran iszol alkoholt?
2012. szeptember 15. 21:15
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline |
Nagyon ritkán, és akkor is keveset.
Egyébként úgy tudom, hogy ha vörösborból minden héten megiszunk egy keveset, az még jót is tesz : )
Amúgy ha iszom is néha egy keveset, akkor is csak női italokat(koktél, likőr, bor..) : D
A sört és a pálinkát meg kifejezetten nem szeretem, sőt..
Bár a pálinka meg jó fertőtlenítő : )
Egyébként úgy tudom, hogy ha vörösborból minden héten megiszunk egy keveset, az még jót is tesz : )
Amúgy ha iszom is néha egy keveset, akkor is csak női italokat(koktél, likőr, bor..) : D
A sört és a pálinkát meg kifejezetten nem szeretem, sőt..
Bár a pálinka meg jó fertőtlenítő : )
2012. szeptember 23. 16:14
családi összejöveteleken(pl. szülinap), de akkor is csak keveset.
2012. október 27. 11:50
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Évente egyszer Szilveszterkor fél kortyot. Én vagyok a világon a legnagyobb alkoholista.XD
A vörösbor pedig valóban jó hatással van a szervezetre (napi egy pohár az ajánlott), mert serkenti a vörösvértestek képződését a szervezetben. Így, aki vérszegény, illetve kevés a vasa, annak egy bizonyos határon belül jót is tesz, ha minden nap iszik egy kicsit.
A vörösbor pedig valóban jó hatással van a szervezetre (napi egy pohár az ajánlott), mert serkenti a vörösvértestek képződését a szervezetben. Így, aki vérszegény, illetve kevés a vasa, annak egy bizonyos határon belül jót is tesz, ha minden nap iszik egy kicsit.
2012. október 28. 19:11
Én 13 vagyok,de már most meg van róla a véleményem.Amikor nagyobb ünneplések vannak családon belül,vagy ilyesmi akkor meg kínálnak egy kis pezsgővel vagy egy nagyon pici borral de nekem nem ízlik így sosem iszom.Emellett egészségtelen,és szerintem semmi szüksége nincs rá az embernek.Oké,nem mondom hogy olykor-olykor aki már elég érett rá jól esik neki nyugodtan.De MÓDJÁVAL!
2012. október 28. 19:26
Idézet (Hustler @ 2012.10.28. 19:05)
Öh, lássuk csak...
Soha.
Soha.
Dettó.
2012. november 03. 19:33
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline |
Nem erősítem azon emberek csoportját, akik minden hétvégén lehányják saját magukat, és azt sem tudják, megtörtént e ilyen velük. Néha iszogatok pezsgőt, kis bort, de leginkább alkoholos koktélokat. Ezektől természetesen nem rúgok be rögtön, de nagyon keményen sosem bsztam még be, max. elég jó kedvem kerekedett de ez is csak ritkán volt. Én szégyenkezek a sok tinip*csa helyett, akik 13 éves koruk ellenére 18 évesekkel smárolnak. Brr.
1 felhasználónak tetszik:
Ajsika
2013. március 21. 14:56
Récy98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 2574 Csatolások: 99 Azonosító: 175977 offline |
minden nap..vicc volt, ha energia itallal kínálgatnak abból se kérek, nemhogy alkoholt..Karácsonykor és Szilveszterkor is kínáltak pezsgővel de kihagytam..De kiskoromba egy véletlen folytán(én nem emlékszem) ráhúztam apa sörére ami az asztalon díszelgett..
2013. március 21. 16:02
Csak szilveszterkor,akkor is nagyon keveset,mert annyira nem kedvelem az alkoholt.(és nem is fogom)
2013. március 23. 09:50
Katherinesexypiercevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.22. Hozzászólás: 235 Csatolások: 17 Azonosító: 198388 offline |
minden héten amikor buliba megyünk
2013. március 29. 23:24
TheStigúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.04. Hozzászólás: 94 Csatolások: 9 Azonosító: 197225 offline |
Mindig egy kicsit. Ha autóval vagyok természetesen nem.
Nagyon jól levezeti a feszültségemet. Függőnek nem nevezem magam mert nem remegek, nem leszek idegbeteg ha nem ihatok.
Átlagos délutánom egy sör vagy whiskey egy pár szál cigi + csocsó. Tudok élni
Bebaszásig nem szokásom inni magam szerintem nagyon gáz a hánykolódó, fetrengő ember.
Nagyon jól levezeti a feszültségemet. Függőnek nem nevezem magam mert nem remegek, nem leszek idegbeteg ha nem ihatok.
Átlagos délutánom egy sör vagy whiskey egy pár szál cigi + csocsó. Tudok élni
Bebaszásig nem szokásom inni magam szerintem nagyon gáz a hánykolódó, fetrengő ember.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.