Megjelent Wolf Kati videoklipje
2011. március 11. 21:47
a klipp nem tetszik,a szám elmegy,de ő neki sokkal jobb hangja van...mind1...nem lessz a kedvenc számom
De megkell hagyni h óriási tehetség
2011. március 11. 21:48
szerintem nagyon jó lett,nekem nagyon tetszik a szám is és a klip i
2011. március 11. 21:53
|
|
zavodni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 536 Csatolások: 0 Azonosító: 143361 offline
|
Nekem nagyon tetszik a dal,és szerintem optimistán kell hozzá állni....nem kell rögtön azt mondani,hogy úgyse nyerünk....Szerintem Katinak nagyon szép hangja van és ez a dal pont passzol a hozzá
2011. március 11. 21:57
|
|
MissMusic110{ Be Positive } |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 1228 Csatolások: 987 Azonosító: 127832 offline
|
jó lett 
nekem tetszik!
nekem tetszik!
2011. március 11. 21:58
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
hát...reménykedjünk
2011. március 11. 22:09
|
|
iloveu2ATL shawty ♥. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 2615 Csatolások: 0 Azonosító: 139671 offline
|
igazából nem az a lényeg hogy ezzel nyerünk vagy nem (mondjuk ez is nagyon fontos) hanem hogy nem mindenki kap ilyen lehetőséget és Kati nagyon szerencsés hogy jelölték ! egyébként nagyon jó a szám és a klipp is úgyhogy büszkék lehetünk rá ha nyer ha nem !
1 felhasználónak tetszik:
thunderbird
2011. március 11. 22:15
Nekem valahogy a magyar verzió jobban bejön, mondjuk lehet azért, mert azt sokszor hallottam már
Hajrá Kati, simán ütöd majd a mezőnyt
2011. március 11. 22:30
|
|
allycullenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 109 Csatolások: 0 Azonosító: 132984 offline
|
"pillangócska
jobb mint a magyar de ez se lesz a kedvencem én még mindig azt mondom hog Vecának kelett volna mennie"
Nem értek egyet! Szerintem igenis Katinak kell menni, és nagyon jó lett a klip, mind a zene is! Szerintem Kati kellett volna az év hangja legyen! Vecát is szeretem...
De Kati joobbb
jobb mint a magyar de ez se lesz a kedvencem én még mindig azt mondom hog Vecának kelett volna mennie"
Nem értek egyet! Szerintem igenis Katinak kell menni, és nagyon jó lett a klip, mind a zene is! Szerintem Kati kellett volna az év hangja legyen! Vecát is szeretem...
2011. március 11. 22:33
Nagyon jó lett az angol szövege *-* pedig szeretem a jmagyar szövegét is de ez eszméletlen!
2011. március 11. 22:40
Ez olyan mint az Ákos és Emília dala ott is magyar-angol együtt.^^
bár az ezerszer szebb.
de ez is nagyon tetszik ( magyarul)
bár az ezerszer szebb.
de ez is nagyon tetszik ( magyarul)
2011. március 11. 22:40
|
|
agotakolumbanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 143109 offline
|
De am tök fura h a külföldieknek nagyon tetszik a magyar nyelv xD Egyszer meghallgatnám külföli füllel h milyen lehet...xDxD
2011. március 11. 23:20
|
|
imitationpearlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.10. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 140488 offline
|
az angol verzió megváltoztatta a véleményem. Valamiért sokkal jobban tetszik a magyar, és egyre inkább úgy látom, hogy idén még jó helyezésünk is lehet. Bár mikor először meghallottam, hogy Kati megy, kikcsit kivoltam. De nagyon pozitív csalódás a dal így angolul, és hajrá hajrá
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne az első nyíltan leszbikus nő a Playboy nyomtatott címlapján.
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Harmadik gyermekét várja.
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
Évek óta nem vállalt színészi munkát.
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, hogy mi okozta a halálát.
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Szorongást okozott nála a teste változása.
Ryan Reynolds tartotta a lelket Blake Livelyban Taylor Swift esküvője miatt
Ryan Reynolds tartotta a lelket Blake Livelyban Taylor Swift esküvője miatt
Már nem kell a régi barátainak.
Kiderült Dylan Sprouse és Palvin Barbara gyermekének neme
Kiderült Dylan Sprouse és Palvin Barbara gyermekének neme
A sztárpár elárulta, hogy kislány vagy kisfiú lesz-e.