ebben bizti vok de azert remelem h a sanyival minden jora fordul es betartja az igeretet miszerint eszreveszi azt h ot szeretik meg minden
VV4: Béci újra párbajgyőztes lett!
2011. március 13. 11:20
|
|
Wercsikee |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 767 Csatolások: 10 Azonosító: 138428 offline
|
Ez a ,,béci" egy beképzelt majom semmi más már az egoja az eget veri es meg mindig ora szavaznak majdnem a legtobben ezert is fiukban alekosz a nyero ami dikát illeti hát nagyon sajnálom otet de az eva sztem itt a fogonosz mert ha nem beszel neki olyanokat h en bent akarok maradni meg minden akkor otet valasztotta volna >:( es kivitte volna ha mar becihez kepest 60-40 volt 
ebben bizti vok de azert remelem h a sanyival minden jora fordul es betartja az igeretet miszerint eszreveszi azt h ot szeretik meg minden
hajrá szandika
|) te voltál a legjobb és még sorolhatnám de én itt most anikót sajnálom a legjobban
szegenyke mar nem tud kire tamaszkodni kiveve laci de o se olyan jo mint Dika ♥ am egy kerdes aki kiesik az hogy kapja vissza a dolgait vagy egyatalan mikor pakolja be a dolgait ????? ezt az 1 nem ertem :? :? es meg a vegere Beci egy bekepzelt majom
és hajráá anikóóóó ♥
2011. március 13. 11:20
Tudtam hogy Szandika Kint fog maradni végül is nem volt villába való
2011. március 13. 11:42
sajnálom, h Dika kiesett, de valljuk be, Bécinek kellett visszamennie
hajrá Béci és hajrá Dika!!
2011. március 13. 11:46
Megnéztem egykét negatív kommentet SZÁNALMASAK
nem értem mért kell lenézni Bécit a "RÁCZOKAT"
ő is ember és várhatjátok hogy kiessen.
Én meg értem nem szeretheti mindenki de ilyen kommentekre senki nem szolgált rá.
DE MINT LÁTTUK AKÁRKI AKÁRMIT MONDHAT BÉCI A LEGJOBB >3
nem értem mért kell lenézni Bécit a "RÁCZOKAT"
ő is ember és várhatjátok hogy kiessen.
Én meg értem nem szeretheti mindenki de ilyen kommentekre senki nem szolgált rá.
DE MINT LÁTTUK AKÁRKI AKÁRMIT MONDHAT BÉCI A LEGJOBB >3
1 felhasználónak tetszik:
Reny72
2011. március 13. 11:48
|
|
Fruzsyka11Princess❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 530 Azonosító: 126243 offline
|
Hajrááá Bécii!!
:D<3
2011. március 13. 11:50
Ahozzzz képest hogy egyesek szerkik szép példás kommenteket írnak büszkék lehetnek magukra....
FRUZSYKA11 EGYET ÉRTEK RÖVIDEN ENNYI.....
FRUZSYKA11 EGYET ÉRTEK RÖVIDEN ENNYI.....
2011. március 13. 12:03
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
nagyon sajnálom h béci ment be . Dika még akkor is te vagy a legjobb!!! Béciről meg annyit h szánalom amit művel, de nem baj majd az éva kiviszi és kint is marad a Béla xD
2011. március 13. 12:05
|
|
oli97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 687 Csatolások: 15 Azonosító: 130317 offline
|
Dika :'( neked kellet volna vissza menned :'(
Béci akkor is haza!!!!! Majd Alekinnyó ki visz.
Na ez a párbaj volt a leges legfurább, hogy 2 ember aki szereti egymást, pont egymás ellen párbajoznak . Nem a legjobb döntés volt, de Szandika kint akart maradni, és teljesült a kívánsága
Béci akkor is haza!!!!! Majd Alekinnyó ki visz.
Na ez a párbaj volt a leges legfurább, hogy 2 ember aki szereti egymást, pont egymás ellen párbajoznak . Nem a legjobb döntés volt, de Szandika kint akart maradni, és teljesült a kívánsága
2011. március 13. 12:07
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
Nyuszi01
akkora nagy kamu ez az egész valo világ..
tuti h a kis bécike fogja megnyerni, nem tudom mit kivételeznek a ráczékkal. kicsitse unalmas már h mindenhol ők. mostis szandikának kellett volna visszamennie, nem ennek a senkiházinak.
annyira elegem van már ebből az egészből:@
teljesen egyetértek. már az elejétől fogva meg volt szervezve h a Ráczék fogják megnyerni. de mi olyan érdekes bennük??? azt h olyan nagy az ego-juk? -.-
akkora nagy kamu ez az egész valo világ..
tuti h a kis bécike fogja megnyerni, nem tudom mit kivételeznek a ráczékkal. kicsitse unalmas már h mindenhol ők. mostis szandikának kellett volna visszamennie, nem ennek a senkiházinak.
annyira elegem van már ebből az egészből:@
teljesen egyetértek. már az elejétől fogva meg volt szervezve h a Ráczék fogják megnyerni. de mi olyan érdekes bennük??? azt h olyan nagy az ego-juk? -.-
2011. március 13. 12:07
|
|
BlackPrincess...stb.Like Daniel |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 2523 Csatolások: 62 Azonosító: 135221 offline
|
Sajnálom Szandikát, de valószinű volt, hogy Béci megy vissza. Szandi volt a legjobb.
2011. március 13. 12:10
|
|
oli97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 687 Csatolások: 15 Azonosító: 130317 offline
|
D.Nina
Nem értem miért mondod, azt, hogy 1-2 kritika szánalmas. Ők mást szeretnek, ezt is el kell fogadni. Inkább az a szánalmas, hogy nem tudod elfogadni, hogy a te kedvencedet ezen az oldalon nem annyian szeretik, mint mást. Béci is erős, csak lehet nekünk nem az ő személyisége jön be, pont úgy mint neked a másé. Szóval nyugi, és fogadd el, nem mindenki Bécit szereti.
Nem értem miért mondod, azt, hogy 1-2 kritika szánalmas. Ők mást szeretnek, ezt is el kell fogadni. Inkább az a szánalmas, hogy nem tudod elfogadni, hogy a te kedvencedet ezen az oldalon nem annyian szeretik, mint mást. Béci is erős, csak lehet nekünk nem az ő személyisége jön be, pont úgy mint neked a másé. Szóval nyugi, és fogadd el, nem mindenki Bécit szereti.
2011. március 13. 12:14
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Nem néztem jó szemmel,hogy magára rakatta a jeleket,de mégis volt egy olyan érzésem,hogy ha már ő meg párbajozni,akkor 1000%,hogy ő megy vissza.Hát,sajnos nem így lett...Pedig azt hittem,hogy ha Szandi visszamegy,újra összeáll Évával és Alekkal,aztán újra és újra nagyokat bulizna,stb...Mert hát ő szórakoztató jelenség,amikor éppen nem az ágyon fekszik szegény,és nem csinál semmit.Mert hogy azt már nem lehet elviselni...Számomra mindig is ő volt a kedvenc,és az is marad.
A párbaj végén már sejtettem,hogy Béci megy vissza,és a 60% úgy gondolom,elég szoros különbség.
Remélem,következőre Gigi fog párbajozni,mert már egyre kevésbé szimpatikus...
A párbaj végén már sejtettem,hogy Béci megy vissza,és a 60% úgy gondolom,elég szoros különbség.
Remélem,következőre Gigi fog párbajozni,mert már egyre kevésbé szimpatikus...
2011. március 13. 12:18
|
|
vercsu9612visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.18. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 145710 offline
|
Kamu az egész VV. A nézők is fujjongani kezdtek, amikor kiderült, hogy Béci megy vissza.
2011. március 13. 12:21
eddig nagyon megy az ami meg lett írva!! Annak idején be másoltam egy oldal linkjét, hogy ez a c***y meg a tesója hogy kerültek be..és hogy már az elején el lett döntve hogy ki nyeri meg. Hát ez eddig úgy néz ki hogy a RETEKLUB be tartja a szavát.
1 felhasználónak tetszik:
dave095
2011. március 13. 12:22
Idézet (vercsu9612 @ 2011.03.13. 12:18)
Kamu az egész VV. A nézők is fujjongani kezdtek, amikor kiderült, hogy Béci megy vissza. 
csodálod?
mért lenne szánalmas az, hogy mi nem szeretjük a bünözöket?
Kapcsolódó sztárok
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Van egy egyszerű magyarázata.
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.