Ke$ha vért ivott a színpadon
2011. március 15. 19:52
Legalább előtte megsütötte volna
1 felhasználónak tetszik:
Lisa Veronicas
2011. március 15. 19:53
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
hát ez a nő nem százas.
2011. március 15. 19:54
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
remélem ez csak egy pletyka...
2011. március 15. 19:54
|
|
zsokuc0312 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.01.31. Hozzászólás: 807 Csatolások: 0 Azonosító: 144476 offline
|
úr Isten!
ez még Gagától is sok lenne!
ez nagyon gusztustalan!
:S :S :S
ez még Gagától is sok lenne!
ez nagyon gusztustalan!
:S :S :S
2011. március 15. 19:58
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
-.-"
ez már annyira gázz
am az egyik képen olyan mintha csokiszirup lenne xD
ez már annyira gázz
am az egyik képen olyan mintha csokiszirup lenne xD
2011. március 15. 20:00
|
|
chrisBrown14OKC |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1450 Csatolások: 1870 Azonosító: 143010 offline
|
Hát gratulálok neki.
2011. március 15. 20:01
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Ke$hának ezerszer jobban áll a baromság, mint Gagának. Amúgy meg melegen ajánlom, hogy az ne igazi állatvér legyen, mert én nagyon utálom az állatkínzást meg a hasonló dolgokat MINDEN formában. Nem részletezem. De rosszul vagyok.
2011. március 15. 20:07
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
CUKI97 szerintem is Gagához akar hasonlítani de nem értem h mért majmol egy másik sztárt...am meg ezért nem vok oda kecsápért....hát h néz ki???
könyörgök...mint 1 rossz csöves xD jó most jöhettek azzal h neki ez a stílusa...jó legyen...de akkor is borzalom ahogy ez a nő kinéz...
Amúgy ha már Gaga szóba jött...szerintem gaga ilyenre nem hinném h képes lenne...mondjuk a hús ruha de jó hát gaga...ő teljesen más tészta....ő tényleg egyedi
de ha kiderül h mű volt ez az egész akkor mindenki megnyugodhat... ha meg tényleg igazi akkor ezek után még jobban utálom a nyafihangú kecsépot...
Sorry...vélemény...ez nem a rajongói ellen irányul mert mindenki papolhat nekem is Mileyról...higgyétek el hidegen hagy...én szeretem Mileyt ti meg Keshát...írjatok Mileyról véleményt...az a ti véleményetek róla...de akár kesha akár Miley rajongó: az az igazi rajongó akinek a kedvence bármit is csinál és akármilyen....szeretni fogja!!!!
Amúgy ha már Gaga szóba jött...szerintem gaga ilyenre nem hinném h képes lenne...mondjuk a hús ruha de jó hát gaga...ő teljesen más tészta....ő tényleg egyedi
Sorry...vélemény...ez nem a rajongói ellen irányul mert mindenki papolhat nekem is Mileyról...higgyétek el hidegen hagy...én szeretem Mileyt ti meg Keshát...írjatok Mileyról véleményt...az a ti véleményetek róla...de akár kesha akár Miley rajongó: az az igazi rajongó akinek a kedvence bármit is csinál és akármilyen....szeretni fogja!!!!
2011. március 15. 20:08
"A kérdés viszont az, valóban ilyen viselkedés vall-e egy olyan emberre, akire gyerekek és tinédzserek milliói néznek fel?"
A kérdést megfordítanám, a probléma sajnos éppen az, hogy miért pont egy ilyen emberre néznek fel tinédzserek milliói...
A kérdést megfordítanám, a probléma sajnos éppen az, hogy miért pont egy ilyen emberre néznek fel tinédzserek milliói...
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. március 15. 20:08
|
|
puppymore.Lvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 132435 offline
|
szarozza aki akarja.
én akkoris imádom.
:D
Gagával együtt.
Gagával együtt.
Kapcsolódó sztárok
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Van egy egyszerű magyarázata.
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.