Starity

Éden Hotel (2011-)

9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. május 28. 18:32 #81
Szilvia_91
Szilvia_91
♥Michael Jackson Fan♥
 
StátuszBlood On The Dance Floor
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 08.06.14.
Hozzászólás: 2773
Csatolások: 15865
Azonosító: 63660
Offline offline
Nekem hiányozni fog, szerettem, mert izgalmas volt és kiszámíthatatlan néhány esetben, de lesz kettő tongue.gif
2011. május 28. 22:32 #82
pink_bunny
pink_bunny
never be good enough
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.01.01.
Hozzászólás: 4332
Csatolások: 11814
Azonosító: 142298
Offline offline
Interjú Krisztával:

http://www.tabutv.hu/video/eden_kriszta_egy_radioban_asszisztens__de_musorvezeto_is_lenne_2177/

Interjú Dettivel:

http://www.tabutv.hu/video/eden_detti_nem_szivesen_nezi_magat__ha_furdik_2173/

ui.: Nekem is hiányozni fog...
2012. március 01. 15:01 #83
xxNikixx
xxNikixx
*Nikita
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.06.30.
Hozzászólás: 3275
Csatolások: 7279
Azonosító: 33464
Offline offline
Márciustól újra Éden Hotel

Március 5-én 21:20-kor indul Horváth Éva műsorvezetésével az Éden Hotel második évada a VIASAT3-on.

Ezúttal a Csendes-óceán partján, Puerto Vallartatól nem messze Mexikóban taktikáznak a fiatalok a 25 milliós főnyereményért. A szabályok változatlanok, a lényeg most is az, hogy a játékosok hétről hétre párt találjanak és így biztosítsák a helyüket a hotelben.

A nyugalmukat az új beköltözők mellett a sorsfordító feladatok és a titkos küldetéseket megfogalmazó levelek bolygatják majd fel. A kalandvágyó, bevállalós szereplők nem elég, ha csak jól mutatnak fürdőruhában, fontos, hogy okosan taktikázzanak, hiszen az Éden Hotel egy luxuskörülmények között zajló stratégiai észjáték, így aki nincs eléggé résen, az egyik napról a másikra könnyen a hotel falain kívül találhatja magát.

A műsorvezető Horváth Éva ezúttal is jelen lesz a szereplők legnehezebb döntéseinél: „A műsor kolumbiai forgatása életem egyik legnagyobb kihívása és kalandja volt, ezért titkon reméltem, hogy a második évadnak is részese lehetek. A karakterem alapvetően hasonló lesz, mint az előző szériában, mert a formátum ezt kívánja meg. Ami a helyszínt illeti, a kolumbiai hotel is igazán szép volt, de a mexikói, öt hálószobás hotel egyszerűen csodálatos!"

Idén újdonságként a VIASAT3 testvércsatornája, a VIASAT6 is készül Éden Hotellel a nézői számára. Az exkluzív tartalommal, interjúkkal és kimaradt jelenetekkel fűszerezett Éden Extra március 5-től hétfőtől csütörtökig 22:20-tól várja a képernyő előtt ülőket.

Aki pedig lemaradt volna az édeni eseményekről szombaton és vasárnap délután megnézheti az Éden Hotel ismétlését a VIASAT3-on.
1 felhasználónak tetszik: SmileyZ
2012. március 01. 15:04 #84
xxNikixx
xxNikixx
*Nikita
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.06.30.
Hozzászólás: 3275
Csatolások: 7279
Azonosító: 33464
Offline offline
Peti (19)

foglalkozása: tanuló
lakóhelye: Budapest
csillagjegye: Skorpió

Egy családi konfliktus miatt két évvel ezelőtt elköltözött otthonról, azóta magának kell megteremtenie a mindennapi betevőt. Ez kezdetben nagyon furcsa volt számára, de már hozzászokott a helyzethez. Nagyon szeret a középpontban lenni, szerepelni, szórakozni, ezért is tartja nagy szerencsének, hogy DJ-ként is dolgozhat. Igazán felszabadult tud lenni, miközben a zenéket keveri, felpörög és jókedvű lesz, egy problémamentes dimenzióban érzi magát. Nem tartja magát eléggé felelősségteljesnek, úgy érzi, hogy a korosztályához képest is le van maradva sok dologról. Az Éden Hoteltől elsősorban ismertséget vár és hogy ez által olyan útra léphet, amiben igazán jó lehet. A legjobb dolognak az életében azt tartja, hogy minden reggel, amikor felkel, kap egy esélyt az élettől, hogy az legyen, aki szeretne. A 25 millió forintból lakást és autót venne.
6 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Mkb Veszprém, Shenayla, Zsüdi, Cintii, mikieger
2012. március 01. 15:23 #85
xxNikixx
xxNikixx
*Nikita
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.06.30.
Hozzászólás: 3275
Csatolások: 7279
Azonosító: 33464
Offline offline
Noémi (22)

foglalkozása: főiskolás
lakóhelye: Pozsony
csillagjegye: Oroszlán

Azért jelentkezett az Éden Hotelbe, mert szereti a kihívást, a bulizást és szereti kipróbálni magát új dolgokban. Szlovákiában született, 21 éves koráig Nagykaposon élt, de nyáron Pozsonyba költözött. Kiskora óta beszél magyarul, a dédnagymamája ügyelt rá, hogy a családban mindenki megtanuljon. Az emberek általában karrieristának tartják, pedig ő otthon érzi magát a konyhában is, tud sütni, főzni. Nagyon szeret a középpontban lenni, élvezi, amikor mindenki őt figyeli. Nagyon kevés ember van, akivel igazán őszinte tud lenni, ha problémája van, azt általában szereti saját maga megoldani és nem terhel vele másokat. Szeret lovagolni, snowboardozni, motorozni és fotózni. Nagyon fontos számára a szerelem, szereti az idősebb férfiakat, mert sokat tanulhat tőlük. Az Édenben taktikázni fog, ha megnyeri a fődíjat, akkor a pénzből a családját segítené és lakást venne Pozsonyban.
3 felhasználónak tetszik: pink_bunny, Cintii, SmileyZ
2012. március 01. 15:26 #86
xxNikixx
xxNikixx
*Nikita
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.06.30.
Hozzászólás: 3275
Csatolások: 7279
Azonosító: 33464
Offline offline
Niki (28)

foglalkozása: vállalkozó
lakóhelye: Budapest
csillagjegye: Mérleg

Azért jelentkezett az Éden Hotelbe, hogy megnyerje a fődíjat. A pénzből az álmát váltaná valóra és nyitna egy ruhaüzletet. Céltudatos embernek tartja magát, aki mindig eléri a kitűzött céljait. Úgy érzi, hogy elsősorban a nem mindennapi külsejével fog dominálni a játékban. Nagyon tetszik a férfiaknak, a nők pedig általában féltékenyek rá. Sok időt tölt szépségápolással, a mindennapjainak fontos része, hogy a kinézete tökéletes legyen. Elképzelhetetlen számára, hogy a ruhája, a haja, a sminkje és a kiegészítői ne harmonizáljanak egymással. Elmondása szerint túl sok időt tölt vásárlással, de mindig talál olyat, ami hiányzik a szekrényéből. Idegesíti a rendetlenség és a hanyagság, nagyon szereti, ha a dolgok a helyükön vannak a környezetében. A leginkább attól tart, hogy az Édenben az indulatait nem tudja majd kordában tartani, mert elég hirtelen haragú. A leghűségesebb társát, a kiskutyáját szinte úgy kezeli, mintha a gyermeke lenne, fájó szívvel hagyja otthon, ő fog neki a leginkább hiányozni az Édenben.
2 felhasználónak tetszik: pink_bunny, SmileyZ
2012. március 01. 15:30 #87
xxNikixx
xxNikixx
*Nikita
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.06.30.
Hozzászólás: 3275
Csatolások: 7279
Azonosító: 33464
Offline offline
Máté (25)

foglalkozása: bróker
lakóhelye: Székesfehérvár
csillagjegye: Kos

Nagyon fontosak számára a barátai, általában az ideje nagy részét velük tölti. Nem szereti a szabályokat, nem szeret dolgozni, a munka csupán egy eszköz számára, amivel megteremti a pénzt a szórakozáshoz. Jelenleg pénzügyi tanácsadóként dolgozik egy német cégnél, ahol a rugalmas munkaideje elég szabadságot nyújt neki. A szabadidejében szeret filmeket nézni. Azért jelentkezett az Éden Hotelbe, mert tetszett neki a műsor fordulatossága, az egzotikus környezet és persze a lányok is. A játék alatt elmondása szerint a bezártság mellett az információhiány fogja nagyon zavarni. Ha megnyerné a 25 millió forintot, az biztosítaná számára, hogy jól éljen és mulathasson a barátaival.
8 felhasználónak tetszik: mikieger, SmileyZ, pink_bunny, Shenayla, Cintii, wanesa, Lolla, Small Selena .
2012. március 01. 15:33 #88
nicol bellox
nicol bellox
Huncut
 
Státusz:)
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.01.22.
Hozzászólás: 8136
Csatolások: 5409
Azonosító: 143848
Offline offline
Pár részt láttam belőle tavaly : ) Sokkal jobb mint a VV, a VV az nézhetetlen ökörség, ez azért pár fokkal jobb : D
Levy volt a kedvencem : D : P
2 felhasználónak tetszik: xxNikixx, SmileyZ
2012. március 01. 15:34 #89
xxNikixx
xxNikixx
*Nikita
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.06.30.
Hozzászólás: 3275
Csatolások: 7279
Azonosító: 33464
Offline offline
Krisztián (19)

foglalkozása: autószerelő
lakóhelye: Budapest
csillagjegye: Oroszlán

Az anyukája küldte el a jelentkezését az Éden Hotelbe, de ő is nagy lehetőségnek tartja, hogy akár két hónapot Mexikóban tölthet. A fődíj már csak hab lenne a tortán, amit ha megnyerne, saját vállalkozást indítana a pénzből. Magabiztos és nagyon határozott fiúnak tartja magát, akinek fontos a bizalom és az őszinteség. Nem bírja elviselni a kétszínű, gyáva embereket. A legnagyobb szenvedély az életében a sport, lassan három éve a mindennapjai része a testépítés, napi szinten akár négy órát is foglalkozik ezzel. Szerencsésnek érzi magát, hogy a hobbija egyben a munkája is, hiszen a családi vállalkozásban édesapjával közösen autókkal foglalkoznak. Hamarosan valóra váltják életük álmát, Amerikában telepednek le és igazi amerikai kocsikkal dolgoznak majd. Az Éden Hotelben teljesen el akar határolódni a szerelemtől, mert jelenleg a karrierjére koncentrál.
1 felhasználónak tetszik: mikieger
2012. március 01. 15:38 #90
xxNikixx
xxNikixx
*Nikita
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.06.30.
Hozzászólás: 3275
Csatolások: 7279
Azonosító: 33464
Offline offline
Kíra (20)

foglalkozása: marketing asszisztens
lakóhelye: Budapest
csillagjegye: Vízöntő

Egy marketinges cégnél dolgozik értékesítési és marketing asszisztensként, de leginkább csak iratmacának aposztrofálja magát. Nagyon társasági ember, aki nehezen viseli, ha nem ő van a középpontban. Külsőre lányos, belsőre fiús, igazi őrült csajnak tartja magát, aki leginkább fiú társaságban tölti az idejét, gyorsulási versenyekre járnak vagy tengózni. Nem zavarja, ha az egész csapatban ő az egyedüli lány, sőt inkább élvezi, hogy minden fiú figyelme ráirányul. Úgy gondolja, hogy az Édenben végig biztos párja lesz, akivel taktikai alapon fognak dönteni. Nem ismeri a szerelem szó jelentését, elmondása szerint az eddigi összes kapcsolatából ki tudta zökkenteni egy ismeretlen, vonzó fiú és a vele járó újdonság varázsa. Céltudatos lánynak tartja magát, aki képes hazudni, hogy elérje a célját. Hobbija a tánc és a zene, szabadidejében szeret a barátaival és a kiskutyájával lenni. A 25 millió forintból talán lakást vagy kocsit venne és elmenne egy nagybevásárlásra, mivel imádja a ruhákat.
1 felhasználónak tetszik: Cintii
2012. március 01. 15:43 #91
xxNikixx
xxNikixx
*Nikita
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.06.30.
Hozzászólás: 3275
Csatolások: 7279
Azonosító: 33464
Offline offline
Gábor (35) thumbsup.gif

foglalkozása: ács
lakóhelye: Nagykanizsa
csillagjegye: Kos

Ő a csapat rangidőse. Lendületes, pozitívan gondolkodó embernek tartja magát, aki azért jelentkezett az Éden Hotelbe, hogy a szerepléssel járó ismertséget a jövőben kihasználhassa. Gyerekkorában tetszett meg neki az ácsmesterség, amikor látta a szakembereket dolgozni a családi építkezésen. Nagyon szereti ezt a munkát, sok mindent megvalósított az évek során, mindig jó érzéssel tölti el, amikor a városban és a megyében járva a saját munkáit látja. Büszkén fogja ezeket megmutatni majd a leendő gyermekeinek is. Fiatal kora óta sportol, nagyon szereti a vizet és igazából minden olyan mozgásformát, ami természet közeli. Hobbija a wakeboard, snowboard, sí. Úgy gondolja, hogy a játékban az élettapasztalata és az emberismerete lesz, ami az előnyére válik. Ha megnyerné a fődíjat, akkor a pénzt a vállalkozásába fektetné.
2 felhasználónak tetszik: pink_bunny, mikieger
2012. március 01. 15:47 #92
xxNikixx
xxNikixx
*Nikita
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.06.30.
Hozzászólás: 3275
Csatolások: 7279
Azonosító: 33464
Offline offline
Edina (23)

foglalkozása: hostess
lakóhelye: Budapest
csillagjegye: Nyilas

Kedvenc állata a zsiráf, ami az erőszakmentes kommunikáció jelképe, mivel a szárazföldi állatok közül neki van a legnagyobb szíve. Nem szereti a marakodást és a kiabálást, mivel gyerekkorában a szülei nagyon sokat veszekedtek, édesapja meglehetősen agresszív természete miatt. Ezek az élmények megerősítették és arra sarkallták, hogy keresse az élet vidám pillanatait és mindig derűs legyen. Szeret élni és szereti élvezni az életet. Minden nap, amikor felkel, arra gondol, hogy valami olyasmit kell tennie, amitől jobban érzi magát. Fontos számára a társaság, hogy minél több időt töltsön a barátaival. Az Éden Hotelt egy jó lehetőségnek tartja arra, hogy kipróbálja a különélést a családjától. Igyekszik majd önmagát adni, de a belőle néha kitörő hisztis énjét a lehető legjobban visszafogni. Ha megnyerné a játékot, a pénzből saját vállalkozást indítana.
5 felhasználónak tetszik: Brittany, pink_bunny, Cintii, SmileyZ, Lolla
2012. március 01. 15:51 #93
xxNikixx
xxNikixx
*Nikita
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.06.30.
Hozzászólás: 3275
Csatolások: 7279
Azonosító: 33464
Offline offline
Anikó (26)

foglalkozása: rendezvényszervező
lakóhelye: Budapest
csillagjegye: Ikrek

Hirtelen felindulásból jelentkezett a műsorba, nemrég esett túl egy szakításon és úgy érezte, hogy nincs semmi veszítenivalója. Nagyon bolond, őrült csajnak tartja magát, aki ha valahol megjelenik, ott felkavarja az állóvizet. Szereti a kihívásokat, amikor bebizonyíthatja, hogy mennyire tud helytállni. Mostanra érzi úgy, hogy „benőtt a feje lágya” és hogy igazán sikeres és boldog. A legújabb őrület az életében a vállalkozása, ami egy buli-busz, jelenleg erre koncentrál a leginkább. Nincsen sok barátja, viszont akik vannak, azok igazán közel állnak hozzá és számíthat rájuk, ahogyan ők is rá. Biztos benne, hogy az Éden Hotelben nem fog rátalálni a szerelem, mert vészesen tiltakozik ellene. Nem engedi magához közel az embereket, mert naiv és már sokan kihasználták. Élete legnagyobb csalódásai a barátnők, aki közül többen átgázoltak rajta. A játék nagy kihívás lesz számára, mert nem szokta manipulálni az embereket, de a céljai eléréséhez most képesnek kell rá lennie.
2 felhasználónak tetszik: Cintii, SmileyZ
2012. március 01. 15:55 #94
xxNikixx
xxNikixx
*Nikita
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.06.30.
Hozzászólás: 3275
Csatolások: 7279
Azonosító: 33464
Offline offline
Ádám (22)

foglalkozása: úszó
lakóhelye: Dunaújváros
csillagjegye: Oroszlán

Négy éves korában tanult meg úszni, számára ez nem csak egy sport, hanem életforma, szabadnak érzi magát és kikapcsolja. Az országos felnőtt második helyezésére a legbüszkébb és arra, hogy kijutott az ifjúsági Európa bajnokságra. Egyszer már abbahagyta a versenyzést, de nagyon hiányzott neki a kihívás, hogy megmutathassa, mit is tud. Személyi edzőként dolgozik, emellett kisgyerekeket tanít úszni. Maximalista magával és a környezetével szemben is. Őszinte, ami sokszor ellenérzést vált ki az emberekből, mert bunkónak tartják. Elmondása szerint nem agresszív, sokáig tud tűrni, de ha elszakad a cérna nála, akkor nem türtőzteti magát. Az Éden Hotelt egy nagy próbatételnek tekinti, a főnyereményből megalapozná a jövőjét, házat és autót venne, a maradék pénzt lekötné és folytatná az életét, ahol abbahagyta. A mottója: ha nem vagy első, akkor veszítettél.
1 felhasználónak tetszik: mikieger
2012. március 01. 15:59 #95
xxNikixx
xxNikixx
*Nikita
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.06.30.
Hozzászólás: 3275
Csatolások: 7279
Azonosító: 33464
Offline offline
Horváth Éva
műsorvezető
3 felhasználónak tetszik: Shenayla, pink_bunny, SmileyZ
2012. március 06. 15:08 #96
xxNikixx
xxNikixx
*Nikita
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.06.30.
Hozzászólás: 3275
Csatolások: 7279
Azonosító: 33464
Offline offline
Tamás (26)

foglalkozása: zenész
lakóhelye: Olaszliszka
csillagjegye: Szűz

Tamás hosszú évek óta Budapesten él. Közel 10 évvel ezelőtt kezdett el komolyabban foglalkozni a zenéléssel és mára olyan szerencsésnek mondhatja magát, hogy ebből meg is tud élni. A nagyközönség számára az Indygo nevű zenekar gitárosaként vált ismertté. Amikor magában gitározik és komponál, akkor nem számít neki a külvilág, a problémák megszűnnek, teljesen ki tud kapcsolni. A gitárjával megy az Édenbe, úgy gondolja, hogy ez a hódításban is a segítségére lehet majd, egyfajta pluszt adhat neki és könnyebb vele barátokat is szerezni. A szabadidejében sokat olvas, szeret focizni és snowboardozni. Egy nőn először a szemét nézi meg, fontos számára, hogy a Hotelben a párja szórakoztató legyen, ne forgolódjon sokat az ágyban és ne horkoljon. Az Éden Hotelben nem a szerelmet megy keresni, igyekszik kiélvezni a környezetet, a társaságot, a többit pedig a véletlenre bízza. Mivel első fiú hódítóként érkezik a játékba, tudja, hogy gyorsan kell cselekednie, hogy még a párválasztó ceremónia előtt mély benyomást tegyen egy lányra, aki majd őt választja a megfelelő pillanatban. Ha megnyerné a játékot, akkor a pénz egy részét befektetné, a másik feléből pedig venne egy sportkocsit és egy crossmotort.
2012. március 06. 15:09 #97
xxNikixx
xxNikixx
*Nikita
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.06.30.
Hozzászólás: 3275
Csatolások: 7279
Azonosító: 33464
Offline offline
Adrienn (22)

foglalkozása: modell
lakóhelye: Sátoraljaújhely
csillagjegye: Oroszlán

Adrienn intézményi kommunikátorként dolgozik, de már hosszú évek óta modellkedik, hobbija a fitness. A szabadidejét szereti hasznosan és azokkal tölteni, akik számára a legfontosabbak. Első hódító lányként érkezik az Édenbe, ahová azért jelentkezett, mert úgy gondolja, hogy ez a stratégiai játék egyben egy nagyon jó önismereti próba is. Szeretné megtudni, hogy hogyan reagál majd bizonyos szituációkra, hogyan viszonyul emberekhez. Elsősorban a fiúkkal szeretne jóban lenni, hiszen tudja, hogy ez a játékban maradásának az eszköze. Első találkozásra nem szokott szimpatikus lenni sok embernek, mert túlzottan magabiztosnak gondolják. Véleménye szerint egy nőnek mindig titokzatosnak kell maradnia, hiszen ezzel lehet egy férfit megtartani. Egy erős egyéniséget, egy jó játékost szeretne elcsábítani, de tudja magáról, hogy érzelmileg eléggé befolyásolható, ezért inkább egy számára szimpatikus embert fog választani, mint egy kevésbé szimpatikus, de sokkal karizmatikusabb játékost. Ha megnyerné a 25 millió forintot, akkor kikérné a pénzügyi tanácsadója véleményét és befektetné a nyereményt.
2012. március 06. 16:28 #98
xxNikixx
xxNikixx
*Nikita
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.06.30.
Hozzászólás: 3275
Csatolások: 7279
Azonosító: 33464
Offline offline
+ Niki & Noémi
2 felhasználónak tetszik: pink_bunny, SmileyZ
2012. március 11. 12:14 #99
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥
 
StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.03.12.
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Offline offline
Valami jó kis filmet kerestem a TV-ben mikor a Viasatra kapcsoltam.Pont akkor kezdődött el a műsor,és hát ott ragadtam..Nem szeretem az ilyen műsorokat,de ez sokkal jobb mint a VV.
Nincs kedvencem,de ha nekem kellene párt választani,akkor Mátén és Petin gondolkoznék. smileeee.gif
Krisztián..rá nincsenek szavak..egyszerűen ki nem állhatom.Én egy percig nem bírnám elviselni... dry.gif
1 felhasználónak tetszik: pink_bunny
2012. március 12. 16:06 #100
xxNikixx
xxNikixx
*Nikita
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.06.30.
Hozzászólás: 3275
Csatolások: 7279
Azonosító: 33464
Offline offline
2. adás – március 6.
1 felhasználónak tetszik: Bessie
9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok