Éden Hotel (2011-)
2012. május 23. 10:02
xxNikixx*Nikita |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.30. Hozzászólás: 3275 Csatolások: 7279 Azonosító: 33464 offline |
A legvégén nagyon nem szeretném látni Anikót és Mátét!! Ők a leggusztustalanabbak!! Nyerje meg az Ednina és a Roland!
Krisztián meg Dávid: mindennek ára van! Krisztiánnak még a két milla sem lett volna elég... szép!!
Krisztián meg Dávid: mindennek ára van! Krisztiánnak még a két milla sem lett volna elég... szép!!
2012. május 25. 09:21
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline |
Én nagyon örülök,hogy Máté és Edina nyert,habár Edina az egész játék alatt mást se csinált csak Mátéval foglalkozott.
Anikó legalább azzal volt elfoglalva,hogy megnyerje a játékot,persze nem csodálom amiért sokan utálják.Rolinak hatalmas szíve van ezt bizonyította is,én csak azért nem akartam,hogy nyerjen mert úgy éreztem nem lenne túl igazságos ha olyan nyerne aki ennyire későn csatlakozott a játékhoz.
Sajnálom,hogy vége van,mert szerettem ezt nézni,de hát ez van.
Anikó legalább azzal volt elfoglalva,hogy megnyerje a játékot,persze nem csodálom amiért sokan utálják.Rolinak hatalmas szíve van ezt bizonyította is,én csak azért nem akartam,hogy nyerjen mert úgy éreztem nem lenne túl igazságos ha olyan nyerne aki ennyire későn csatlakozott a játékhoz.
2012. május 25. 10:22
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (SmileyZ @ 2012.05.25. 09:21)
Én nagyon örülök,hogy Máté és Edina nyert,habár Edina az egész játék alatt mást se csinált csak Mátéval foglalkozott.
Máté egy s*ggfej! Úgy kihasználta Edinát, mint a sicc! Az utolsó epizódban is megjegyezte, hogy sajnálja, meg minden, de taktika szempontjából talán nem is baj,hogy történt, ami történt. És Edina is lehet hogy naiv, meg minden, de ő sem olyan ártatlanka. Okosan leplezte, hogy ő is taktikus. Ezt Anikó is többször a fejére vetette, és igaza is volt. De a legundorítóbb tényleg az volt, akinek a legnagyobb volt a szája (Anikó). Még hogy ő emelt fejjel megy ki? Amiket ő kavart, meg színjátékozott, az csillagos ötöst ér!Akárcsak Pít. Egyetlen normális játékos igenis Roland volt. Sajnálom, hogy nem ő nyert. Alíz rosszul döntött. Habár lehet, hogy ezzel Rolit akarta védeni, mert Anikó annyira nagy ribi, hogy ő tuti hamarabb leejtette volna a gömböt.
szerk.: Én amúgy úgy csináltam volna, hogy amikor Alíznak kellett volna választania, mehettek volna a pénzbeli ajánlások, hogy ki mögé álljon be.
2012. május 25. 10:28
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline |
Idézet (Bessie @ 2012.05.25. 10:22)
Máté egy s*ggfej! Úgy kihasználta Edinát, mint a sicc! Az utolsó epizódban is megjegyezte, hogy sajnálja, meg minden, de taktika szempontjából talán nem is baj,hogy történt, ami történt. És Edina is lehet hogy naiv, meg minden, de ő sem olyan ártatlanka. Okosan leplezte, hogy ő is taktikus. Ezt Anikó is többször a fejére vetette, és igaza is volt. De a legundorítóbb tényleg az volt, akinek a legnagyobb volt a szája (Anikó). Még hogy ő emelt fejjel megy ki? Amiket ő kavart, meg színjátékozott, az csillagos ötöst ér!Akárcsak Pít. Egyetlen normális játékos igenis Roland volt. Sajnálom, hogy nem ő nyert. Alíz rosszul döntött. Habár lehet, hogy ezzel Rolit akarta védeni, mert Anikó annyira nagy ribi, hogy ő tuti hamarabb leejtette volna a gömböt.
Roli így se úgyse nyert volna,mert én 100%-ig biztos vagyok benne,hogy Anikó eldobta volna a gömböt.Szerintem még akkor is ha Levivel állt volna kint.
Anikó hatalmas színésznő és szerintem elmebeteg is.
Edina viselkedésében számomra az volt irritáló,hogy ennyire csak a Mátét tartotta szem előtt.Nem bírom mikor valaki ennyire egy srác nyakán lóg. Igazad van Edinával kapcsolatban (is).
Persze Mátéban is van hiba,nem is kevés!!De valahogy ennek így jobban örültem mintha Anikó egyedül nyert volna.
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2012. május 25. 10:41
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (SmileyZ @ 2012.05.25. 10:28)
Roli így se úgyse nyert volna,mert én 100%-ig biztos vagyok benne,hogy Anikó eldobta volna a gömböt.Szerintem még akkor is ha Levivel állt volna kint.
Edina viselkedésében számomra az volt irritáló,hogy ennyire csak a Mátét tartotta szem előtt.Nem bírom mikor valaki ennyire egy srác nyakán lóg. Igazad van Edinával kapcsolatban (is).
Persze Mátéban is van hiba,nem is kevés!!De valahogy ennek így jobban örültem mintha Anikó egyedül nyert volna.
Van Facebookod? Valaki olyan jó ötletet írt le a fináléra!
Idézet
Ha az a divatszatyor Anikó jut a döntőbe,remélem a Horváth Éva oda sétál hozzá miközben fogja a labdát.Majd egy gyönyörű lábmunkával kirúgja a fogait,és átveszi tőle a labdát,közben vigyorogva közli vele:"Az Éden Hotelben bármi megtörténhet!"Végül elsétál a 25millióval!
Ezen röhögőgörcsöt kaptam!
2012. május 25. 10:56
Idézet (Bessie @ 2012.05.25. 10:41)
Van Facebookod? Valaki olyan jó ötletet írt le a fináléra!
Ha az a divatszatyor Anikó jut a döntőbe,remélem a Horváth Éva oda sétál hozzá miközben fogja a labdát.Majd egy gyönyörű lábmunkával kirúgja a fogait,és átveszi tőle a labdát,közben vigyorogva közli vele:"Az Éden Hotelben bármi megtörténhet!"Végül elsétál a 25millióval!
Van.
Ezt pedig de megnéztem volna.
Bessie
2012. május 25. 11:06
BessieJung Kook |
Idézet (SmileyZ @ 2012.05.25. 10:56)
Van.
Én is. Többi hszt 10-15-en lájkolták, de ezt 60-an. Sebaj, majd jövőre.
SmileyZ
2012. május 25. 19:27
Ezt gondoltam leírom.Reggel a blikk.hu-n lehetett chat-en feltenni kérdéseket Edinának és Máténak.
Edina válaszolt arra a kérdésemre,hogy mióta véget ért a játék mennyit beszélt Mátéval. Erre ezt írta: "Semennyit. Kötelező körök vannak, de amúgy nem."
Meg egy csaj kérdezte,hogy miért nem próbálnak meg együtt lenni,mire ez volt a válasz:
Máté: Engem nem érdekel... bocsánat.. Edina: engem szerinted érdekel Máté? Boldog vagyok, hogy így alakult. Máté: kín és szenvedés lenne az egész.
De szép is a .. "szerelem"
Edina válaszolt arra a kérdésemre,hogy mióta véget ért a játék mennyit beszélt Mátéval. Erre ezt írta: "Semennyit. Kötelező körök vannak, de amúgy nem."
Meg egy csaj kérdezte,hogy miért nem próbálnak meg együtt lenni,mire ez volt a válasz:
Máté: Engem nem érdekel... bocsánat.. Edina: engem szerinted érdekel Máté? Boldog vagyok, hogy így alakult. Máté: kín és szenvedés lenne az egész.
2012. május 25. 22:45
BessieJung Kook |
Idézet (SmileyZ @ 2012.05.25. 19:27)
Ezt gondoltam leírom.Reggel a blikk.hu-n lehetett chat-en feltenni kérdéseket Edinának és Máténak.
Lefordítom:
miután hazaértek, megnézték a részeket, és Edina rádöbbent, hogy habár megnyerte a pénzt, milyen h*lye volt, és a szívszerelme, hogy kihasználta.
A beszélgetést elnézve inkább fasírtban vannak, ami nem meglepő. Egyébként visszatérve a támogatókra: Noémi olyan barátnő, hogy csak pénz miatt állt be Edinához? Omar vajon miért állt Máté mögé? Ennyi.
SmileyZ
2012. május 27. 06:28
Hupiikéktörpiikécskeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 176151 offline |
Én csak a Éden űhotel 2.őt néztem de az volt a kedvencem
Bár volr pár olyan akit legsziveseben megöltem volna xd
Kár hogy már vége
Bár volr pár olyan akit legsziveseben megöltem volna xd
Kár hogy már vége
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.