Winona Ryder - A Scanner Darkly Premier
2006. június 30. 17:24
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Idézet(Luki @ 2006. June 30. - 13:19)
Rég nem töltöttem le róla anyagot, de ezeken nagyon jól néz ki, úgyhogy vittem. 
Köszi!
Köszi!
Ez a megfogalmazás pontosan fedia az én véleményemet is...
Köszi
2006. június 30. 17:52
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12641 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
vajon honnan csórta a rucit?
mindig is csíptem őt - kár hogy alig látni filmben az elmúlt években, de kedvencem még mindig a Sellők és a Great Balls Of Fire!
köszi cimbora
mindig is csíptem őt - kár hogy alig látni filmben az elmúlt években, de kedvencem még mindig a Sellők és a Great Balls Of Fire!
köszi cimbora
2006. június 30. 21:26
|
|
LukiVolt Repost Checker™ v2.0 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 5702 Csatolások: 3363 Azonosító: 194 offline
|
Idézet(_ToTo_ @ 2006. June 30. - 16:52)
vajon honnan csórta a rucit?
De
Idézet(_ToTo_ @ 2006. June 30. - 16:52)
Én is csíptem. Az én kedvencem a Nyakunkon az élet (Reality Bites). A Sellők is aranyos volt, a Great Balls Of Fire-t nem láttam. Az Ollókezű edvárdból csak részeket, és a kb. egy hete leadott Észvesztőről is lemaradtam, pedig nagyon szeretném megnézni. Jolán miatt is.
Kapcsolódó sztárok
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.

1 felhasználónak tetszik: