Nálunk tolong Hollywood
2011. március 20. 08:50
dreamscometruevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 498 Csatolások: 226 Azonosító: 122968 offline |
A sas-t már nagyon várom, kíváncsi vagyok hogy milyen lett. Remélem, hogy még többen jönnek majd hazánkba, mindegy, hogy miért
2011. március 20. 08:53
most már remélem nem csak nagyítóval látnak majd minket
2011. március 20. 09:10
p.vivienvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.07. Hozzászólás: 187 Csatolások: 0 Azonosító: 140322 offline |
ez annyira jóh én imádom Hollywood-ot és még hogy itt vannak ilyen színészek tök cool...!! remélem több színész is fog jönni ide pl:Johnny Depp,Winona Ryder,Orlando Bloom. stb.
2011. március 20. 09:42
ez mind szép és jó... de csak azért jönnek mert itt minden olcsóbb. most én őrültem meg, vagy nem tudom, de engem valahogy zavar, hogy mindegyik színész csak úgy idejön. plusz mindegyikőjük majdnem szószerint mondja el ugyanezt Magyarországról...
2011. március 20. 10:00
Személy szerint én csak a Monte Carlo-t várom, de azt is csak Leighton és Cory miatt.
2011. március 20. 10:05
amandaaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 134198 offline |
jójenek csak:D
2011. március 20. 13:02
legalább tudják hol van M.o
Monte Carlo-t bizti megnézem!
Monte Carlo-t bizti megnézem!
2011. március 20. 13:11
PankaaFruit |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 526 Csatolások: 94 Azonosító: 138629 offline |
Így tovább D
2011. március 20. 13:37
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline |
talán egy kicsit híresebbek leszünk ezáltal, már csak a színészkörökben is.
2011. március 20. 13:38
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline |
akiket várok: Johnny Depp, Keira Knightley, Ian SOmerhalder ( márcsak Lugosi Béla miatt is :DDDD)
2011. március 20. 13:50
Puszedliii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 724 Csatolások: 4 Azonosító: 133281 offline |
waoww. : DD
2011. március 20. 14:12
Hollywood-ot is elérte a válság,ott forgatnak ahol olcsóbb!
de ezt nem értem. mi az hogy a SAS című filmben nem szólalhatnak meg a magyar színészek mert figyelnek az alkotók az ókori Római akcentusra! há angolul fognak beszélni benne nem?
az meg aztán odab*sz az Ókori Római akcentusnak keményen! mivel Rómában a latin volt a hivatalos nyelv a rabszolgák és az egyéb provinciák törzsei, népei pedig anyanyelvükön beszéltek!
vagy esetleg latinul fognak megszólalni a színészek?mint annak idején arámi nyelven készült el Mel Gibson Passiója.
szóval akkor nem teljesen minde1 ha angolul beszélnek benne hogy a magyar színészek benyögnek egy két szöveget tört magyarsággal???
mert sztem így tökmind1.
valószínűleg csak statiszták a magyar színészek és szintén olcsók! és az már külön prémium lenne némelyiknek ha még szöveget is kapna és ezt már nem engedheti meg magának az alkotói stáb! és inkább hivatkoznak egy ilyen baromságra..
de ezt nem értem. mi az hogy a SAS című filmben nem szólalhatnak meg a magyar színészek mert figyelnek az alkotók az ókori Római akcentusra! há angolul fognak beszélni benne nem?
az meg aztán odab*sz az Ókori Római akcentusnak keményen! mivel Rómában a latin volt a hivatalos nyelv a rabszolgák és az egyéb provinciák törzsei, népei pedig anyanyelvükön beszéltek!
vagy esetleg latinul fognak megszólalni a színészek?mint annak idején arámi nyelven készült el Mel Gibson Passiója.
szóval akkor nem teljesen minde1 ha angolul beszélnek benne hogy a magyar színészek benyögnek egy két szöveget tört magyarsággal???
mert sztem így tökmind1.
valószínűleg csak statiszták a magyar színészek és szintén olcsók! és az már külön prémium lenne némelyiknek ha még szöveget is kapna és ezt már nem engedheti meg magának az alkotói stáb! és inkább hivatkoznak egy ilyen baromságra..
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.