heyitsamyMT profilja

heyitsamyMT white blue white white  
  • Csatlakozott
  • 2011. január 15.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • ▪chatnoir
  • Születési idő
  • 1992. május 10.
  • Lakhely
  • Budapest XIV. kerület, Budapest
  • Párkapcsolat
  • foglalt vagyok
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • gitár, filmek, röplabda, színház, bulik, zene, olvasás, fotózás, videókészítés, család, barátok,írás, alvás haha
  • Zenei stílusom
  • rock, pop-rock
  • Imádom
  • London, tengerpart, színház, csokis palacsinta, kávé, művészi képek, gitárszólók :o)
  • Utálom
  • kétszínűség, nagyképűség, rovarok, egyediség mellőzése, általánosítás
  • Weblapom
  • - nem publikus -

viva la vie boheme

heyitsamyMT
Utoljára aktív: 2015.12.27. 15:03Státusz módosítva: 2014.02.04. 22:10

Mi újság nála?

2015.02.18. 09:09heyitsamyMT új cikket írt.

2015.01.11. 18:06heyitsamyMT és nusip13 mostantól barátok

2014.02.10. 02:02heyitsamyMT új kedvence Freddie Mercury

2014.02.03. 20:08heyitsamyMT új kedvence Gustav Schafer

2014.02.03. 20:08heyitsamyMT új kedvence Tom Kaulitz

Bemutatkozás


Mindig is utáltam hosszú bemutatkozókat írni, de most rámtört valami hatalmas vágy, hogy kifejezzem önmagam, bemutassam kicsiny lelkem a népnek. Nem mondom, hogy meg fogsz ismerni, én sem ismerem még magam. Viszont mindenféleképp meg kell veletek osztanom olyan apró-cseprő dolgokat, amik nélkül levegőt venni sem vagyok képes. Hogy miért? Magam sem tudom. Talán mert így nyerek öt percet, amikor csak én motoszkálok valaki kis agyában, muhahah. Na igen, imádok szerepelni. Művészlélek vagyok :)

Szerves, egyben talán legfontosabb része az életemnek a színház. Igen, színésznőnek készülök. Tudjátok miért? Olyan varázslatos ez a világ, mikor kiszakadsz néhány órára a mindennapok körforgásából, teljesen más galaxisba csöppensz. Átadnak neked valamit, amit nem mindenki tud. Gerjesztenek benned valamit, legyen az öröm, bánat, harag, bizonytalanság, nem fogsz úgy távozni, hogy ne gyakoroljanak hatást rád. Én is egyike szeretnék lenni ezeknek a csodálatos embereknek, művészeknek. Fantasztikus lenne. Egyébként imádok mindenféle darabot, musicalt, prózait, drámát, vígjátékot, szerelmi történetet, krimit. Nem a műfaj a lényeg, hanem a minőség. És ezt a híres-neves  "körúti színházaknál" általában nem találom meg. Lehet az akármilyen csillogó, pompázó, telis-tele híresebbnél híresebb színészekkel... valami idegen. Valami más. Merev, művies,embertelen. Sokkal közelebb érzem magamhoz a vidéki színházakat, sokkal barátságosabbak, valóságosabbak. Pont nekem valók. Rengeteg magyar színészt imádok, nem is kezdem el sorolni, mert hosszú lenne a lista, és sokan a háromnegyedét nem is ismerik. A színházi világban otthon lévőknek gondolom annyi is elég, hogy PS Produkció, azaz Vámpírok bálja és Sakk... meg sok más! Ha szeretnél beszélni a témáról, írj bátran, kifogyhatatlan vagyok és lelkes, hihi. :) Na jó, akiket nagyonnagyon: Szemenyei János, Andrádi Zsanett, Egyházi Géza, Nagy Sanyi, MÁZS, Serbán Attila, Csengeri Attila, Reviczky Gábor, Csányi Sándor, Fenyő Iván, Mucsi Zoltán, Scherer Péter, Rudolf Péter, Csuja Imre, Mihálka György, Alföldi Róbert, Kovács Lotti, Simon Boglárka, Benedekffy Katalin, Kiss Zoli,Fazakas Géza, Szikszai Rémusz, Orth Péter, Hajdú Melinda, Dolhai Attila, Porogi Ádám, Danyi Judit, Bognár Gyöngyvér, Szanitter Dávid,, stbstb. Egyébként nemzetközileg inkább a briteket kedvelem, sokkal tehetségesebbek, képzettebbek, mint amerikai társaik, nem a kasszasikerre mennek, látszik is a munkájukon. Nagy kedvencem mégsem angol, hiszen már több, mint 8 éve hatalmas szerelemben élek Johnny Deppel. Egy hős, aki megmentette az életem. Akiket még szeretek: Heath Ledger, Keira Knightley, Brad Pitt, Sandra Bullock, Kate Winslet, Alan Rickman, Helena Bonham Carter, Hugh Grant, Colin Firth, Timothy Spall, Emma Thompson, sok van, elfelejtettem :)

A másik a zene. Nem mondok újdonságot, tisztában vagyok vele, hogy szinte mindenkinek létfontosságú elem az életben. Ez így is van rendjén. A zene hatalmas dolog, hatalmas erővel, érzésekkel. Imádom, hogy el tudja mondani egy szó nélkül azt, amit én nem vagyok képes sehogy sem kifejezni. Imádom, hogy mindig tudja, mi kell nekem, ha kell, visszaránt a földre, az égbe emel, erőt ad, bíztat, hogy küzdjek, és ne hagyjam magam elnyomni, befolyásolni, kihúz a depresszióból, vagy éppen együtt agonizál velem. Imádom azt is, hogy minden számról eszembe jut valami kedves emlék, egy bizonyos korszak. Leírhatatlan... Főként a rock felé orientálódom (Evanescence, Nickelback, Bon Jovi, Kings of Leon, Nirvana, Guns 'n' Roses, Aerosmith, Kiss, Whitesnake, The Cure, Scorpions, Avenged Sevenfold, The Killers, Hinder, Three Days Grace, 3 Doors Down, Led Zeppelin, Pink Floyd,Slash, stb.) de még mindig van értelme a " két zene létezik: jó és rossz" elméletnek, bár számomra azért inkább bizonyos határokon belül. :) Mindenképp meg szeretnék tanulni gitározni és zongorázni, úgyhogy várom a korrepetítorok jelentkezését! :) Valamint... nem leszek ezért túl népszerű, de a Tokio Hotel rengeteg mindent adott nekem. Johnny Depp mellett ez a négy fiú volt az, akik mindig itt voltak. Leginkább Bill Kaulitz. Ha rossz kedvem volt, ha féltem, ha csalódott voltam, ha egyedül éreztem magam, vagy egyszerűen kilátástalannak gondoltam az egész életet... csak meghallgattam pár zenéjüket, elolvastam egy interjút, megnéztem néhány képet, és máris mosolyogtam, erősebb voltam. Annyi igazság, annyi érzelem van a zenéjükben... csodálatos. Tudom, hogy divat volt őket utálni, tudom, hogy sokatoknak még ma is problémájuk van az együttessel, de nem érdekel. Ők az én kis harcostársaim immáron 7 éve. Köszönöm nektek!

Harmadik szenvedélyem pedig a tetoválás. Ez is egy művészet, igen, amolyan önkifejezés. Imádom őket, sokkal nagyobb erővel, hatalommal rendelkeznek, mint a szavak. Csak rájuk kell nézni, elmesélnek mindent, akármekkora dologról is legyen szó. Nekem is van 8 tetoválásom, mindegyik része a lelkemnek, életemnek, önmagamnak. A nonfiguratív illetve tömegtetkókat viszont még mindig rühellem, ezek is árulkodóak: viselőjüknek semmi egyénisége, önálló gondolata nincs. Az meg nagy kár.

Olvasni, írni is imádok. Főként krimiket, bűnügyi történeteket, horror illetve thriller sztorikat, de ugyanúgy élvezem a romantikus történeteket is. Nem meglepő tehát, hogy Agatha Christie,  Stephen King és Jane Austen az abszolú kedvenc. Különösen szeretem az idézeteket is, főleg Paulo Coelho-tól, Müller Pétertől és Richard Bachtól. Na meg Örkény ötperceseit! Ez is olyasmi számomra, mint a színház: elrepítenek egy kreált világba, kiragadnak a hétköznapok szürkeségéből, gondjaiból, egy kicsit olyan, mintha én is a részese lennék a dolgoknak. Általában mikor kiolvasok egy könyvet, mindig elszomorodom, mintha egy részem elveszne :) Bolond lány vagyok, azt hiszem. Írni hobbi szinten írok, már 4 éve. Rengeteg történetet írtam, főként novellákat és regényeket, rímeket gyártani képtelen vagyok. Jellemző rám, hogy nem tudok happy endet kreálni, amolyan tragédiaíró vagyok :) Keresem két társam, hogy megalapítsuk a modernkori tragikus triászt!

Ami még fontos számomra, az a fotóművészet. Imádom az elvont, groteszk stílust, képeket, valóságos orgazmus ez a szememnek. Én is fotózgatok, bár elég amatőr módon, no de lesz ez jobb is. Később, ha időm engedi, szeretnék majd elvégezni egy fotós tanfolyamot is.

Nem szeretek senkit elítélni, gyűlölködni, teljesen felesleges. A külső vagy éppen az ízlés nem jelent semmit, manapság mégis ez határozza meg az embereket a legtöbbek szemléletében, ezek alapján választanak barátot. Egy szó: szánalmas. Meg az is, hogy nem ismerünk valakit, nem tudunk róla semmit az ég világon, de utáljuk, és főként azért, mert még sokan mások is, ergo divatból, vagy pedig mert csak. Jó, oké, nem szimpatikus, de akkor nem lehetne mellőzni, muszáj mocskolódni ?! Mindenkinek sokkal boldogabb élete lenne, ha nem gyűlölködne, csak azzal foglalkozna, ami őt érdekli, boldoggá teszi, szereti.



Janika♥

Nagyjából ennyi. Ha szeretnél, szavazz nyugodtan, nem tilos. Viszont csak akkor fogok én is szavazni, ha tényleg tetszik a profilod, nem érdekel, hogy te mit szeretnél :) Ha esetleg még rokonlelkek is vagyunk, jelölj, nem gyilkolok meg senkit orvul... csak szépen, finoman.

Kedvenc sztárok

1 Johnny Depp
2 Amy Lee
3 Szemenyei János
4 Mester Tamás
5 Keira Knightley
6 Chad Kroeger
7 Tim Burton
8 Stephen King
9 Prince Harry
10 Heath Ledger
11 Alan Rickman
12 Helena Bonham Carter
13 Demi Lovato
14 Ganxsta Zolee
15 Papp Szabolcs
16 Kurt Cobain
17 Tóth Tibor
18 Kiss Endre
19 Kate Winslet
20 Reese Witherspoon
21 Sandra Bullock
22 Geoffrey Rush
23 Rachel McAdams
24 Julia Roberts
25 Rowan Atkinson
további kedvencek

Randomképek

szegények
ring_4.jpg
looks awful
148265_498662163728_317404023728_5775781_1959127_n.jpg

Barátok

Lena015
Lena015

visszatérő vendég

Vivvancs
Vivvancs

új tag

andiehoney
andiehoney

új tag

Brittany
Brittany

Not a Queen, a...

Üzenőfal

melonfuckerweirdkid Halihó :).... nem tudom írtam-e már valaha neked, de ha nem, az nem tudom hogy történhetett.:O Mert nekem nagyon rémlik a profilod, szerintem már jártam itt, de mégsem léptem kapcsolatba veled (mint valami szellemmel...na jó.xD). Biztosan féltem vagy ilyesmi. Na de most el szeretném neked mondani,hogy mennyire nagyon tetszik,amiket itt olvastam (meg persze Johnny az avataron ahhhh;P). Nekem is elég hasonló az érdeklődési köröm és még ott a végén lévő gondolatokkal is teljesen egyetértettem (meg továbbra is persze). És sok közös kedvencünk is van én úgy vettem észre, és ennek borzasztóan örülök, mert sokan ma már a tucatdolgokat szeretik (vagy ha nem is szeretik,mégis azt nézik és hallgatják és csinálják, mert azt "kell",érted):/ De látom te egy igazi...művészlélek vagy,ahogy írtad. És ők aztán igazi egyéniségek.:) Hát..csak ennyit szerettem volna első körben,ezek áramlottak hirtelen a fejembe, miután elolvastam a bemutatkozásod. Jelölni még nem jelöllek (csak nem...

2015.05.28. 16:04

Vandi Szia! Imádom a profilod, gyönyörű a háttered és a profilképed. Amit meg írtál magadról, az annyira összeszedett és tartalmas volt, hogy csak ámultam. Elég sokat írtál, de már sajnáltam, hogy vége van, mert olvastam volna még tovább. :) Szavaztam rád, mert ilyen szép profilt kevés helyen látok. És írtad, hogy vannak tetkóid, milyen motívumok?

2013.05.28. 14:02

Kelly Szia! Örülök, hogy "rám akadtál", tényleg sok mindenben hasonlítunk ^^ Szavaztam, természetesen!

2013.03.04. 15:03

Darkness Szia! Szavaztam, mivel nagyon igényes a profilod, és van is bennünk egy-két hasonlóság.

2013.02.14. 17:05

Lydia Szia. Szavaztam. Csodálatos a profilod, és nagyon szimpatikusnak tűnsz. Sok a közös bennünk, úgy érzem. További szép napot, és Kellemes Karácsonyi ünnepeket! Lydia

2012.12.22. 14:02