Starity

CariDeefan profilja

CariDeefan white yellow white  
  • Csatlakozott
  • 2009. március 03.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • Születési idő
  • január 25.
  • Lakhely
  • Pest megye
  • Párkapcsolat
  • foglalt vagyok
  • Foglalkozás
  • tanulás mellett dolgozom
  • Twitterem
  • - nem publikus -

CariDeefan még nem állította be a státuszát

CariDeefan
Utoljára aktív: 2024.01.26. 04:04Státusz módosítva: 2014.09.19. 17:05

Mi újság nála?

2024.01.26. 03:03CariDeefan és HarryHames mostantól barátok

2019.02.14. 17:05CariDeefan és CharlemangeQueen mostantól barátok

2016.01.20. 17:05CariDeefan és Jázmin777 mostantól barátok

2015.09.03. 12:12CariDeefan és Lara18 mostantól barátok

2015.06.09. 12:12CariDeefan és Cassie3 mostantól barátok

Bemutatkozás



Szerény kis profilomat újjá építem. Sok szerkesztés, szövegírás, stb, de megszületett! Remélem tetszik.. :))

Néha azt kívánom, bárcsak többet ülhetnék a gép előtt, de amikor egy egész napot ilyennek töltök a géépne, majd este nem tudom mozgatni a nyakam, a szemem csont száraz és vér vörös, akkor rájövök, hogy mázlista vagyok... Eze feltétlenül meg kellett osztanom veletek! :D




Korom, nemem, magasságom, súlyom, lakhyelyem és egyéb ilyen önéletrajzi adataim nem lesznek olvashatóak a következő bekezdésben. Persze nem titkosak, csak nem tartom fontosnak. Amúgy a bal oldalon találod meg az ilyeneket ;)) Készüljetek fel, nem rövid... :))


Szóval én... Ide a legnehezebb írni. Nem tudom mi érdekel, a kedvenceim nem ide tartoznak, és sokak gondolkoznak érdekesen. Ezzel mire gondolok? Hát arra, hogy ha észrevehetően több a jó tulajdonság, akkor egoistának hiszik az embert, ha a rossz tulajdonság a több, akkor meg depressziósnak, vagy csak szimplán úgy gondolják, hogy nem lehet vele beszélgetni. Van sok rossz és jó tulajdonságom is. Némelyik olyan, amről én úgy gondolom, hogy nem ihaz, de a barátaim állítják, hogy az úgy van. Például az egyik az, hogy makacs vagyok. Sok rossz tulajonságom van, de ez nem tartozik közé. Hogy miért vagyok ilyen biztos? Mert inkább nem vitatkozom és bocsánatot kérek, inkább csendben maradok és nem makacskodom. Bár ha igazam van, akkor csak akkor állok ki érte, ha megéri. Ha nem, inkább bocsánatot kérek, akkor is ha abszolút semmi okom rá, és magamban fortyogok.

Vegyük rövidre. Nem tudom mennyien olvassátok el, de ha igen, remélem közelebb kerültök ahhoz, hogy ki is vagyok.


A legrosszabb tulajdonságaimat nem tudnám felsorolni. Túl sok van. Így a legjobbakat sem. Azt tudni kell, hogy neten nagyobb a szám, mint szemtől szemben. Tudom, hogy ez kissé szégyenletes, de az ilyen emberek 99%-a nem vallja be, én abba az 1%-ba tartozom. TÉnyleg nagyonn a szám és sokkal előbb szólok (írok) vissza valakinek, mint szemtől szembe. Bár 2 perc múlva megbánom és vagy bocsánatot kérek, vagy megpróbálom elfelejteni... <_< Aztán nézzük miből élünk... Nem vagyok haragtartó, életemben egy embert utáltam, illetve őt még mindig utálom, és igazság az, hogy nincs oka. Eleinte elég csúnyán bánt a legjobb barátnőimmel, - illetve szerintem még most is de mindegy- és én azóta utálom. Nekem nem ártott. Nem tudom, hogy miért. Még ezelőtt nem utáltam senkit. De márha meglátom késztetést érzek arra, hogy a 1,5 éve érő pofont megkapja. Mindegy. Még a végén most is felhúzom magam. Szívesen beszélgetek bárkivel, úgyhogy ír nyugodtan. Bár elég mocskos fantáziám van, úgyhogy ha elviseled, akkor még jobban jársz.. :')) Bármire vevő vagyok. A cuki állatkáktól kezdve a komoly felnőttesebb témákig. És ha bántani akarod magad, mert úgy hiszed, hogy senki sem szeret, akkor írj egy üzenetet, mert tudom, hogy van valaki aki szeret és nem érdemled meg azt, amit tenni akarsz, és fogsz. Mert meg fogod tenni. Igaz?


Szeretni, nem szeretni. Számít az? Küzdeni és küzdeni. Ha szeretsz valakit, de nem küzdesz érte, mit számít, ha viszont szeret? Néha elég okoskodó szoktam lenni. Ami egyúttal idegesítővé tesz. De senki sem tökéletes. Mondja mindenki. De akkor miért keresed a tökéletes párt, barátot, családot? Elgondolkodtál már azon, hogy amíg te egy tapló seggfejet ajnározol, addig a világ egyik legaranyosabb fijúja gondol rád? Nem? Mert nem igaz. De van benne valami. Most ha elolvastad ezt a "pár" sort, még mindig szinte nem tudsz semmit rólam. De legalább már el tudod dönteni, hogy meg akarsz-e ismerni, vagy sem. Ha gyorsan el akarsz tűnni a profilomról, akkor olyan rendes leszek, hogy meg se kell keresned a kis X-et, csak kattints >>ide<<. Ha mégis folytatod, örülök neki. Azt azért tudnod kell, hogy most csak elfogott az írás lendülete, nem szoktam ennyit beszélni. Nem tudom mit gondolatsz. Talán unalmasnak? Nem tudom. De szeretem a vicceket. Mint például ezt:

"Piacon:

-Kérek egy almát.

-Kettő lett, maradhat?"

Na jó. Tudom hogy nem vicces. Ezzel csak arra akartam utalni, hogy ha egy olyan ember mondja, akivel semmi bajom, vagy például nekem egy fiú mondta egy randin amikor próbálta oldani a hangulatot - megjegyzem nem jött össze :'))-, akkor vicces, de ha egy olyan ember, akivel nem olyan jó a viszonyod, akkor maximun a röhejtől nevetsz.... Szóval, már igazán áttérhetnénk a kedvenceimre, igaz? Ha kérdésed van, vagy többet akarsz tudni rólam, akkor írj egy üzit.*a következő mondatot a twitterezők előbb értik meg* Vagy kövess twitteren, mindenkit visszakövetek, szóval küldhetsz DM/PÜ-t, bár ha simán tweetelsz előbb észreveszem, és arra könnyebben tudok válaszolni >.< :D




Mindenből van kedvencem. Vagy várj, nem. Kedvenc sorozatom túl sok van.

Imádom az állatokat. Az összeset. Az iguánától kezdve, a cápákon keresztül a cicákig. Igen. SZóval ha utálod a macskákat és gusztustalan undorító dögöknek tartod, kérlek ne velem tárgyald meg, hogy hogy fojtanád meg. Köszi. A kedvenc állatom is egy macskaféle. Amikor azt írom, hogy macskaféle, sokan mondják, hogy "Ó, a tigris? nekem is." Nem nem a tigris, miért nem hallgatsz végig?! A FEHÉR TIGRIS és a HÓPÁRDUC. De a legkedvencebb kedvencem a Fehér tigris. Van olyan szó, hogy legkedvencebb?? Mindey, értitek, ugye? Nem, nem mindegy, hogy Fehér Tigris, vagy Tigris. Teljesen nem mindegy. Nem ugyanaz a két állat. A közös bennük, hogy csíkosak. De mégcsak a szík színe sem ugyanolyan. A vastagsága sem, sem semmilye. Azért ez a kedvenc állatom, mert különleges. Mindig is számított mások véleménye, mindig külnleges akartam lenni. Valaki akartam lenni. Számomra a Fehér Tigris nem csak egy Tigris. A Fehér Tigris. Különlegesen néz ki, kitűnik a többiek közül és gyönyörű. Egyszer mondta nekem egy nagyon jó barátom, hogy "nem az tesz különlegessé, hogy azok az emberek akik ugyanúgy néznek ki, ugyanúgy viselkednek azt mondják, hogy az vagy, hanem akkor, ha van egy olyan ember az életetben, aki azzá tesz." Vagy két éve mondta, de még mindig értelmezem. Elég bölcs és okos dolgokat szokott mondani, főleg az ilyen elgondolkodtató idézeteit imádom, de ez egy olyan idézet, hogy mindig amikor azt hiszem, hogy megértettem, kiderül, hogy mégsem. Valaki mindig megcáfolja. De még előttem van az élet, még van időm felfogni a pontos jelentését.

Unod már, vagy csak hosszú? Tudom, de nem bírom abbahagyni az írást. Elég lett volna annyit írni - ezt is terveztem-, hogy a Fehér Tigris a kedvenc állatom, mert szép és különleges, de nem ment. Egyik mondat jött a másikból. Csak azért, hogy végigolvasd és tetszen, a következőket röviden írom le.


A limezöld a kedvenc színem, de imádom a zöld minden árnyalatás, a sárgás színeket, a pirosas színek. A sötét színeket, pl sötétbarna, fekete, sötétkék, nem szeretem, mert ha meglátom az ilyen színeket olyan nyomott hangulatba kerülök.


A kedvenc ételem a brassói, és a kedvenc desszertem a citromos túrótorta, meg a citromfagyi.

A narancs juice a kedvencem.. abból bármennyit bármikor meg tudok inni. De még nagyon szeretem a vizet is, a Jana sztem a legfinomabb. Látod? Mondtam, hogymindenből van kedvencem. ;))


Először is. Nem szeretem a hosszú filmeket. Nagyon nem. De a kedvenc filmem mégis egy 2 órás film. "My name is Forrest. Forrest Gump" .. "Run, Forrest, run!" Igen. A  Forrest Gump. Az egyik legértelmesebb, a leg..a legek legje. A legjobb film a világon szerintem. Valamint a másik kettő film ami nálam number one az Életrevalók és a Rúzs színe. Ajánlom őket azoknak, akik nem a romantikát, a viccet keresik a filmben, hanem az értelmet.

Sorozatok... Valamit tudnotok kell. Nem tudom hallotatok-e már róla, vagy hisztek-e benne, de az, hogy sorozatfüggőség mond nektek valamit? Most legtöbben, "persze, én is az vagyok!". Nem nem vagy az. Ez egy betegség is.Mások drogfüggők, láncdohányosok. Én sorozatfüggő vagyok. Ha egy nap eltelik, hogy ne néztem volna addig a sorozatok amíg kiszáradt a szemem, akkor elvonási tüneteim lesznek!? Nem viccelek. És most legtöbben "Ja, persze..". Komolyan. Nem érdekel, hogy hisztek-e nekem, - najó, de érdekel- de nem tudjátok milyen az, ha azért nem tudok aludni, mert nem néztem sorozatot. Telefonról ez nehéz, de én megoldottam, így addignézem a sorozatokat, amíg el nem alszom. Bár ez addig nem szokott előforduulni, amíg nincs vége annak a résznek. Szóval, remélem hiszel nekem, nem kívánom senkinek. Tudom, igen, TUDOM, hogy hagzik. De ez komoly. Nincs is kedvenc sorozatom. Illetve van, de túl sok. Vámpírnaplók, alapsorozat nálam. De akkor inkább felsorolom, amiket jelenleg nézek( nem a TV-ben, hanem a neten): Grimm, Pretty Little Liars, Mentalista, Hazudj, ha tudsz, Született feleségek, Revenge, Once upon a time, Ringer, Supernatural, Gyilkos elmék, True Blood, Teen Wolf, The lying game, Trónok harca. Jelenleg ezeket. De ha valakit érdekel a pontos szám, hogy a nyárom mennyi sorozatot néztem végig, akkor 119 a pontos szám.

Kedvenc színészt is nehéz választanom. Joseph Morgant imádom. TeamKlaus-os vagyok és Ha választanom kéne, vele szeretnék találkozni. De ha érdekelnek a kedvenc színászeim, színésznőim, kicsivel lejjebb, a kedvenc sztároknál megtaláljátok. Nem sorrendben. Színésznők közül talán Emily-t, Emily VanCampot emelném ki. Imádom őt, de a többieket is akik ott vannak.


Kedvenc énekes... Három nő van, akiknek az összes, de tényleg az összes dalát imádom. Ők pedig Leona Lewis, Beyonce és Katy Perry. Igen, a zenestílusom a pop. De nem csak azt hallgatok. Van itt.. Green Day, 30 Seconds to Mars, Metro Station,... és van itt Ne-Yo, a régi Ne-Yo. Meg country, soul, electro, hip-hop, dance, swing... Mindeféle, de amit soha nem fogsz megtalálni a zene könyvtáramban, az a metál, heavy metál. Ezeket nem bírom.


Végül, de nem utolsó sorban, Idézetek. Imédom őket. Elgondolkodtatnak és sokszor egy idézet miatt cselekedtem helyesen. (Meg persze az erőszakos barátom miatt, akit imádok.)

Néhány, a kedvenceim közül. :))

"A múlt nem fontos, boríts rá fátylat, mondják egyesek. De szerintem az élet legfontosabb része ez, mivel ebben van minden; minden amit átéltél, ami miatt boldog vagy, és minden szomorúság amiből tanulni tudsz! "

"Ha könnycsepp lennél, sosem sírnék, nehogy elveszítselek."

"A szerelem forró, az élet hideg, csak a barátság melegíti a valónkat."

"Ne légy szomorú, mert búcsúzni kell. Búcsúra van szükség az új találkozáshoz!"

"Az életed mosolyokban mérd, ne könnyekben, az életkorod pedig barátokban és ne években."

"Nincs szükséged 100 barátra, csak néhányra: azokra, akik mosolyt csalnak az arcodra, és mikor minden összedőlni látszik, rámutatnak arra mennyire erős is vagy valójában"

"A pillangók nem látják a saját szárnyaikat, így nem tudják, hogy milyen csodálatosan néznek ki; ez az emberekkel is így van. Ezért van szüksége mindenkinek legalább egy igaz társra az életben: hogy megmutassa a másiknak, mennyire gyönyörű valójában :) "

"Tettetni, hogy boldog vagy, miközben csak fájdalmat érzel, és mosolyogni, miközben belül haldokolsz - ez mutatja meg, milyen erős is vagy valójában "

"Dolgok, amit be kell ismernünk: nem a sötétségtől félünk, hanem attól, amit rejteget. Nem a magasságtól rettegünk, hanem attól, hogy leeshetünk. Nem attól félünk, hogy újra kell próbálkoznunk, hanem attól, hogy ismét sebet szerzünk, ugyanabból az okból.."

"A nyári kalandok többféle okból érnek véget, de mindent egybevetve, egy dolog mindig közös bennük: mind hullócsillag, megismételhetetlen, fenséges pillanat, az örökkévalóság felvillanása, mely egy perc alatt elillan!.."

"Furcsa, hogy nem igazán vesszük magunkon észre a változást az évek során (sem külsőleg, sem érzelmileg), aztán egyszer csak visszanézel és már egy teljesen más ember vagy. Olyan ez, mint nézni a karodon az órát: nem feltűnő, ahogy peregnek a másodpercek, de mégis örök mozgás jellemzi"

"Furcsa kimondani, de mi van, ha a hibáink alakítják az életünket? Hol lennénk hibák nélkül? Talán sosem lettünk volna szerelmesek, talán nem lennének gyerekeink.. nem lennénk azok, akik vagyunk"

"Az idő.. túl lassú azoknak, akik várnak, túl gyors azoknak, akik félnek, túl hosszú azoknak, akik gyászolnak és túl rövid azoknak, akik örvendenek. De azoknak, akik szeretnek, az idő nem számít"



Ha végigolvastad, az azt jelenti, hogy akár tetszett, akár nem lekötött és érdekelt a folytatás. Ennek örülök :))

Ha jelölsz, visszajelöllek, ha szavazol, visszamegy, ha írsz egy üzit, válaszolok! :))

Nem vagyok se barát, se szavazatgyűjtő, de nem zavarnak az ilyenek. Nem nehéz megnyomni egy szavazok gombot ha megkérsz rá. :)



Kedvenc sztárok

1 Joseph Morgan
2 Ian Somerhalder
3 Alex O'Loughlin
4 Dylan O'Brien
5 Prince Harry
további kedvencek

Barátok

Miley Cyrus fan
Miley Cyrus fan

új tag

JJulcsi
JJulcsi

visszatérő vendég

hana001
hana001

звезда ♥

tiffanybabe
tiffanybabe

új tag

katica_1995
katica_1995

visszatérő vendég

Rebeka15
Rebeka15

új tag

Üzenőfal

Lara18 Szia szavaztam! :)

2015.08.27. 13:01

szia szavaztam+jelöltem :)

2015.01.30. 20:08

szia szavaztam

2015.01.03. 10:10

szia,szavaztam mert nagyon jó lett a profilod, a megfogalmazások és hasonlók nagyon tetszettek ,eleinte féltem , hogy milyen lesz,mert hosszúnak tűnt,de nagyon bejött szóval ment is egy szavazat

2014.12.11. 17:05

Lázár Szendi Jelöltem a tvd miatt!

2014.10.11. 18:06

LovelyBarbaraPalvin haha. köszönöm visszament! :)

2014.09.19. 16:04

LovelyBarbaraPalvin haha. köszönöm visszament! :)

2014.09.19. 16:04

CloeJames szia jelöltem és szavaztam tetszik a profilképed :)

2014.08.30. 13:01

Minionss ^Szia!! Szavaztam ^-^

2014.08.11. 08:08

Emmy Szavaztam :)

2014.07.22. 15:03

SupernaturalFan Szia:) szavaztam, mert en is igazi sorozatfüggő vagyok:) (ia somerhalder, TVD, Joseph Morgan <3

2014.07.21. 01:01

Rory gilmore 12 szavaztam.

2014.06.15. 14:02

DragonQueen Szia!:) Szavaztam, tetszik a profilod!:)

2014.04.22. 17:05

szisa Szia!Jelöltem és szavaztam,mert tetszik a profilod! :D

2014.03.25. 19:07

aníítaaa Szia szavaztam,mert jó a profilod és vannak közös kedvenceink is,pl:PLL,TVD,Teen Wolf.:))

2014.02.09. 22:10

Elody jaj nincs mit és nagyon köszönöm a kedves a szavakat :3

2014.01.27. 15:03

Elody boldog szülinapot és szavaztam is ^^

2014.01.25. 13:01

acsgeorgina98 Szia szavaztam nagyon szép a profilod és vannak közös kedvenceink ezért szavaztam :)

2014.01.11. 21:09

katara voks viszonozva! :) merri ikszmasz.

2013.12.25. 23:11

tiffanybabe Szavaztam és jelöltelek, mert nagyon szimpatikus, amiket írtál magadról és hát a profilkép is igazán megfogott :) Kellemes Ünnepeket!

2013.12.25. 20:08