Lady Gaga elárulta, hogy hullik a haja a sok festéstől, a magas sarkú cipőktől lábai tönkrementek, a sok barnító krémtől pedig a bőre nem tud megfelelően lélegezni.
A teljes cikkhez kattints ide!
A túl sok festéstől hullik Lady Gaga haja
2011. március 21. 18:40
Tudtam, h Te írtad, _ToTo_! Éreztem
Jó cikk... Gaga igazán észheztérhetne -.-"
Teljesen tönkreteszi magát, pedig a botrányok nélkül is sikeres lenne, plusz egészséges is
Teljesen tönkreteszi magát, pedig a botrányok nélkül is sikeres lenne, plusz egészséges is
2011. március 21. 18:41
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2351 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline |
"elgondolkozzon azon, hogy ezentúl átlagosabb külseje legyen."
NEM fog elgondolkozni... mondjuk ez gáz... főleg a hajfestéses dolog...
NEM fog elgondolkozni... mondjuk ez gáz... főleg a hajfestéses dolog...
Glambert98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.21. Hozzászólás: 248 Csatolások: 28 Azonosító: 147748 offline |
Jajj, szerencsétlen.
Ö választotta ezt az életmódot.
Smink nélkül meg felismerhetetlenül ronda, ugyhogy továbbra is aludjon csak sminkkel
Ö választotta ezt az életmódot.
Smink nélkül meg felismerhetetlenül ronda, ugyhogy továbbra is aludjon csak sminkkel
Tudjátok mit! Ez egy érdekes cikk, de Gaga ezt nem saját magával csinálja, vagyis részben igen, de a rajongói miatt teszi, nem? Elvégre amíg nem járt szőke, mindig extra hajjal, nem vett fel írtó furcsa és 50 cm sarkú cipőket addig híres volt ennyire? Nem. Sajnos erre a cikkre a legjobb mondat amit mondhatok: Mindennek ára van.
2011. március 21. 18:42
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3909 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline |
ez az ő baja, eléggé gáz, hogy idáig jutott.
amúgy nagyon szeretem a cikkeid, _ToTo_.
amúgy nagyon szeretem a cikkeid, _ToTo_.
2011. március 21. 18:42
GaGa-n már nem tudok meglepődni
amikor még nem volt sztár sokkal jobban nézett ki, jobban öltözködött!
ez a kép
télleg ártalmas a stílusa!
amikor még nem volt sztár sokkal jobban nézett ki, jobban öltözködött!
ez a kép
télleg ártalmas a stílusa!
2011. március 21. 18:43
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline |
durva..o elete ugy rontja el ahogy akarja..
2011. március 21. 18:43
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1395 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline |
most sajnáljam?? nem én járok "lábkitörös" cipőben... nem tom sajnálni...
2011. március 21. 18:44
Idézet (Thora_90 @ 2011.03.21. 18:40)
Tudtam, h Te írtad, _ToTo_! Éreztem
Hogy ezt honnan lehet érezni... _ToTo_ egyik cikkéhez írta ezt valaki nemrég, bár arról tényleg tudni lehetett.XD Elolvastam és bár elsőre nem esett le, hogy ő írta.XD Egyébként a legtöbb sztárnál ez így van. A rengeteg smink nagyon sokat árt a bőrnek. Bár ezzel a hajas dologgal én is küszködök. Nekem nem hullik a hajam, hanem hihetetlenül törik. Most elégelte meg a hajam a lassan 6 évnyi való festést. Valószínűleg a szőkítés tette tönkre.
2011. március 21. 18:47
HorgiLady with an attitude |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.25. Hozzászólás: 5416 Csatolások: 41492 Azonosító: 35510 offline |
"Szakértők szerint ideje, hogy elgondolkozzon azon, hogy ezentúl átlagosabb külseje legyen." <--- Akkor törne derékba a karrierje, mert 3 éve kb. abból él, hogy a külsejével megbotránkoztatja a nagyközönséget.
2011. március 21. 18:48
Mi lesz Lady Gagából később, el sem tudom képzelni.
2011. március 21. 18:50
Idézet (Holly Keller @ 2011.03.21. 18:44)
Hogy ezt honnan lehet érezni... _ToTo_ egyik cikkéhez írta ezt valaki nemrég, bár arról tényleg tudni lehetett.XD Elolvastam és bár elsőre nem esett le, hogy ő írta.XD Egyébként a legtöbb sztárnál ez így van. A rengeteg smink nagyon sokat árt a bőrnek. Bár ezzel a hajas dologgal én is küszködök. Nekem nem hullik a hajam, hanem hihetetlenül törik. Most elégelte meg a hajam a lassan 6 évnyi való festést. Valószínűleg a szőkítés tette tönkre.
Hogyan? Jók a megérzéseim, ennyi ...
Egyébként a sok smink és hajfestés természetesen tönkreteszi a hajat, ezért nem kell orrba-szájba festeni már 13 éves kortól... Gaga meg... így járt.. változzon meg, azt kész
2011. március 21. 18:53
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline |
Már nem azért, de senki nem mondta neki, hogy így próbálja meg felkelteni magára a figyelmet. Miután nem egy bombanő ilyenekkel próbálkozik. Ezek után ennyit mondok: ÚGY KELL NEKI.
2011. március 21. 18:53
Hát igen én ezért nem festeném soha. a végén kopasz lesz
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.