Selena Gomez kínos bugyit villantott
2011. március 21. 23:43
Ronetta001Mario Casas ... ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 4140 Csatolások: 537 Azonosító: 143253 offline |
Egyet nem értek itt írta Cannibal3: hogy "hát ha ekkora a szoknya akkor nem hiszem h titkolni akarta... v mutatni akarja h ő sem tökéeletes emg őneki is gondjai vannak az alakjával ..ilyesmiről szól az új száma is " na akkor most kérdeznék valamit a selena rajongóktól ha mutogatni akarja magát akkor mégsem olyan jókislány ahogy itt ti mondjátok!!
2011. március 21. 23:53
nori-bbúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 142275 offline |
Hűha. Az egy rövidnadrág basszus... egy ilyen miniszoknya alá, amibe ráadásul sürgök-forgok is valószínű én is felvennék egy ilyet...de lehet én vagyok túl elfogult.. esetleg fordítva -.-""
2011. március 22. 01:41
bibi999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.25. Hozzászólás: 22 Csatolások: 1 Azonosító: 80440 offline |
Tényleg nem mutat valami jól ez a gatya... Viszont, ha figyelembe vesszük, hogy a közönsége tizenévesekből áll és Selena általában nem csinál botrányokat, akkor a helyében én is felvettem volna egy ilyet. Így legalább nem kellett arra koncentrálnia az egész koncert alatt, hogy nehogy valódi bugyit villantson több gyerek előtt... Az milyen szép is lett volna...
2011. március 22. 06:19
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline |
ez a cikk csak szidás-.-
1.nem mindegy kivel jár? ez nem egy hibája..
2.az a kis naci valószínűleg azért volt rajta amit mondott...-.-
1.nem mindegy kivel jár? ez nem egy hibája..
2.az a kis naci valószínűleg azért volt rajta amit mondott...-.-
2011. március 22. 08:18
Jobb hazugságot is kitalálhatott volna. Ilyen ruhához normális ember nem mamabugyit vesz fel. Selnek is kezd elmenni az esze, úgy látszik.
ToToról meg le lehet szállni! Tényleg nem ő találja ki a cikkeket. A bizonyítékot meg TI magatok is látjátok, nem?
ToToról meg le lehet szállni! Tényleg nem ő találja ki a cikkeket. A bizonyítékot meg TI magatok is látjátok, nem?
2011. március 22. 09:00
bebeflowerкамеры ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 113 Azonosító: 128406 offline |
Csak így megemlíteném hogy rockisok is ilyet szoktak felvenni a kis ruha alá, hogy nehogy mikor táncolnak és átfordulás van ne a bugyijukat villantsák szóval ennyit a bugyiról...
2011. március 22. 10:22
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline |
nem értem, miért lenne ciki:S
még ő szégyelje magát, hogy olyan bugyit vesz fel, amiben jól érzi magát!? amelyik "rajongója" ilyenkor leszólja, abból is látszik, hogy milyen is. nem azért kell szeretni Selenát, hogy milyen alsóneműje van, vagy mit vesz fel, hanem mert olyan amilyen. (remélem érthetően mondtam xD).szánalmasak az ilyenek, akik leszólják-.-"""
amúgy meg jól is látja sztem Sel ezt a dolgot, hisz ha nem ezt a bugyit vette volna fel, akkor meg arról keringene a pletyka, hogy milyen más alsót villantott. de mind1-.-"
még ő szégyelje magát, hogy olyan bugyit vesz fel, amiben jól érzi magát!? amelyik "rajongója" ilyenkor leszólja, abból is látszik, hogy milyen is. nem azért kell szeretni Selenát, hogy milyen alsóneműje van, vagy mit vesz fel, hanem mert olyan amilyen. (remélem érthetően mondtam xD).szánalmasak az ilyenek, akik leszólják-.-"""
amúgy meg jól is látja sztem Sel ezt a dolgot, hisz ha nem ezt a bugyit vette volna fel, akkor meg arról keringene a pletyka, hogy milyen más alsót villantott. de mind1-.-"
2011. március 22. 10:42
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline |
ez azért van hogy ne villantson.Mileyn is szokott lenne a HM-s rövidruháknál.
2011. március 22. 10:43
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline |
*lenni
2011. március 22. 10:49
bad girl13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 134108 offline |
ez sztem neki nem kinos csak élvezi hogy kivillant:DxDx)
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.