Selena Gomez kínos bugyit villantott
2011. március 22. 13:43
Tupiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.12. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 145349 offline |
jah-.- amugy en sxzeretem Selit mondjuk az a huzasa nem tetszet hogy Justinal jar dehat ez van.Es ha igaz kitudja.Mert ha felrecsuszot volna a bugyija jobb ledt volna -.-'
2011. március 22. 13:47
Glambert98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.21. Hozzászólás: 248 Csatolások: 28 Azonosító: 147748 offline |
szerintem az eleve a ruhához volt.....
2011. március 22. 14:03
MileyCyrus13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.25. Hozzászólás: 839 Csatolások: 135 Azonosító: 94141 offline |
nem az a baj h villantott ,hanem h gázat jobb ha egy sima bugyi van rajta mint ez a ruhához való vagy nem való cucc(bugyi) és Mileytól meg mit vársz ő tudod "bevadult"
2011. március 22. 14:10
Istenem ez a Selena sem normális,és ez a képXD
Fúúúúúúújj!
De nem vett volna fel ilyen ruhát akkor és készXD
Fúúúúúúújj!
De nem vett volna fel ilyen ruhát akkor és készXD
2011. március 22. 14:14
wertzuiovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.04. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 144707 offline |
Ezen a Justin dolgon már én is gondolkodtam, és szerintem ő sem vonzódik hozzá, csak azért fogadta a kegyeibe, mert így Justinnal együtt VELE is foglalkozik a sajtó, és ez neki pont jól jön most, h megpróbálja fellendíteni az énekesnői-színésznői karrierjét...nincs semmi bajom Selenával, csak én sem látok más magyarázatot...Justin nem lehet vonzó, mint férfi...
2011. március 22. 14:20
katacsadervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.06. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 140251 offline |
inkább ne hordjon semmit mint ezt.
2011. március 22. 14:34
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline |
Idézet (itsmedemz @ 2011.03.22. 13:56)
Ha persze Miley ugrál bugyiban a koncerteken az nem gond, de ha Selena teszi ezt akkor már az?! Legalább volt rajta bugyi, és nem alul 'pucéran' állt ki a színpadra.
Miley sem állt ki "pucéran" színpadra, még alul sem, mármint érted, még csak nagyobb villantása sem volt, csak amikor egy fényképezős pasi a lába közé rakta a gépet. De itt nem az a lényeg, hogy villantott, az mindenkivel megesik, hanem, hogy ezt villantotta.
Idézet (Glambert98 @ 2011.03.22. 13:47)
szerintem az eleve a ruhához volt..
Álmodj csak!
Kedves mondat: "nincs minden rendben Selena Gomez gondolkodásával, ha Justin Biebert vonzónak találja"...azért ezt szerintem egy cikkben nem kéne :/
A bugyiról meg annyit, hogy tényleg gáz, nem kellene mentegetőzni...ezt vette fel és volt annyi esze, hogy a színpadra így menjen ki. Amúgy meg szerintem eleve egy ritka nagy borzadály az a ruha.
2011. március 22. 14:40
BlackPrincess...stb.Like Daniel |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 2523 Csatolások: 62 Azonosító: 135221 offline |
Mindenkivel történnek ilyenek.
2011. március 22. 14:40
Csilla19*Crazy Girl* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.01. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 53 Azonosító: 123941 offline |
itsmedemz igazad van! és sztem amit az elején irt a szerző... hát azt nem kéne egy cikkbe beletenni ha szereti Selenát ha nem. A másik emg, hogy mi van nektek még nem villant ki sohasem a bugyitok? csak anyi, hogy nektek nem fényképezték le. Az emg már más, hogy miért ezt vette fel és nem azért mondom mivle rajongója vok, de szerintem értelmes magyarázat amit mondott. De ha már erre aszondjátok, hogy haha akkor gondoljatok bele nekttek milyen szar lenne ha ez lenne veletek... -.- szánalom
2011. március 22. 14:43
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline |
Ugyanazt akartam mentségére felhozni, amit ő is felhozott.
Nem ez az első alkalom, hogy fellibbenős szoknya alatt kisgatyát látunk. Ez egy feszülős kisgatya, igaz ocsmány, Bridget Jones bugyi színben, de ez nem bugyi!
Nem ez az első alkalom, hogy fellibbenős szoknya alatt kisgatyát látunk. Ez egy feszülős kisgatya, igaz ocsmány, Bridget Jones bugyi színben, de ez nem bugyi!
2011. március 22. 14:49
Szegényke...
Egyébként a magyarázat teljesen hihető, a ruhája esetében.
Azért szerintem az nem illik ide, hogy : "nincs minden rendben Selena Gomez gondolkodásával, ha Justin Biebert vonzónak találja". Én nagyon nem szeretem Justint, de azért van aki igen, szóval....
Egyébként a magyarázat teljesen hihető, a ruhája esetében.
Azért szerintem az nem illik ide, hogy : "nincs minden rendben Selena Gomez gondolkodásával, ha Justin Biebert vonzónak találja". Én nagyon nem szeretem Justint, de azért van aki igen, szóval....
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.