Selena Gomez kínos bugyit villantott
2011. március 21. 21:35
|
|
kbrigitta96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.03. Hozzászólás: 246 Csatolások: 0 Azonosító: 121716 offline
|
Amúgy nem hiszem,hogy ez bugyi. Már azért sem mert ilyen rövid ruha alá valaki felvesz egy ilyen kis gatyaféleséget,hogy véletlenül(mint itt)felfújja a szél vagy ha le hajol ne látszódjon a valódi bugyi! Nem egyszer láttam ilyet egy Hannah Montana koncerten egy videóban.
2011. március 21. 21:37
Reny72
nah ebben nagyon igazad van:Degyszer nemláttam még tőle mésmillyen cikket amiben dicsérne vkit :S
nah ebben nagyon igazad van:Degyszer nemláttam még tőle mésmillyen cikket amiben dicsérne vkit :S
2011. március 21. 21:38
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12648 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Reny72 @ 2011.03.21. 21:35)
_ToTo_ te csak mindig ilyen lejáratos semmitmondó cikkeket tudsz írni mán ha egyáltalán te írod és nem koppintod valahonnét a szöveget.
Gondolhatod, hogy nem én találom ki ezeket. Több helyen megírták, én is átírtam ide hozzánk. Ennyi.
2011. március 21. 21:38
majd ha ti is írtak annyit mint ő akkor mondjátok ezt
2011. március 21. 21:39
|
|
KocskyBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.11. Hozzászólás: 402 Csatolások: 0 Azonosító: 134645 offline
|
sztem tüök logikus. ha a bugyija vagy tangája vagy akármilyen fehérneműje villant volna ki akkor meg az lett volna a baj.
ez már kicsit gázos.
amúgy meg hadd húzzon fel már amit akar az Isten szerelmére!
nem valami istennő, hogy mindig tökéletes legyen. ő is csak egy ember csak valaki híressé tette.
(meg jó a hangja.
)
ez már kicsit gázos.
amúgy meg hadd húzzon fel már amit akar az Isten szerelmére!
nem valami istennő, hogy mindig tökéletes legyen. ő is csak egy ember csak valaki híressé tette.
(meg jó a hangja.
2011. március 21. 21:39
amugy meg nagyon szexi ez a bugyi szerű
új divat remélem mindenki figyelt
2011. március 21. 21:40
|
|
Hajni-Twilight |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.18. Hozzászólás: 809 Csatolások: 294 Azonosító: 147565 offline
|
1 szörnyet hord magán?
2011. március 21. 21:40
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
ez csak egy rövid naci szoknya alá nem ő az első aki ilyet húz
2011. március 21. 21:46
Gondolhatod, hogy nem én találom ki ezeket. Több helyen megírták, én is átírtam ide hozzánk. Ennyi.-By: _ToTo_
Maga a cikked nem gond, de felnőtt vagy, gondolhatnád, sőtt tudhatnád, hogy egy csomóan lázadozni fognak, ami nem is naj, de a szöveg lényegében NEM IGAZ! Nem azért mondom mert szeretem Selt, Miley ugyan ilyen cikkjére is ezt mondtam, pedig nem szerettem... Ez csupán azért van, hogy ne látszódjon semmi, ha rövid a szoknya, mint a balett dressnél, mi van a ruha alatt ilyen nadrág, a pompom szoknya alatt mivan szép csinos lábak, amin ez!!! Tényleg nem értem ezt, Selenának tökéletes az alakja, és ő jobban figyelne a ruhára
Maga a cikked nem gond, de felnőtt vagy, gondolhatnád, sőtt tudhatnád, hogy egy csomóan lázadozni fognak, ami nem is naj, de a szöveg lényegében NEM IGAZ! Nem azért mondom mert szeretem Selt, Miley ugyan ilyen cikkjére is ezt mondtam, pedig nem szerettem... Ez csupán azért van, hogy ne látszódjon semmi, ha rövid a szoknya, mint a balett dressnél, mi van a ruha alatt ilyen nadrág, a pompom szoknya alatt mivan szép csinos lábak, amin ez!!! Tényleg nem értem ezt, Selenának tökéletes az alakja, és ő jobban figyelne a ruhára
2011. március 21. 21:46
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
nekem kell egy ilyen bugyesz
2011. március 21. 21:47
|
|
biggestgagafan7új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 145833 offline
|
kicsit ciki
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.

0 felhasználónak tetszik: