Selena Gomez kínos bugyit villantott
2011. március 22. 14:52
|
|
SeŁenaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 91 Csatolások: 6 Azonosító: 125745 offline
|
Szegény Sel! Ez szerintem már szemétség, hogy az emberek ilyen dolgokon fennakadnak! 
Kelsey-nek igaza van! Ez nem is bugyi, hanem egy kisnaci, nehogy a valódi bugyi villanjon be!!
Kelsey-nek igaza van! Ez nem is bugyi, hanem egy kisnaci, nehogy a valódi bugyi villanjon be!!
1 felhasználónak tetszik:
Kelsey
2011. március 22. 15:06
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Én is inkább villantanám ezt, mint a fenekemet!
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. március 22. 15:13
|
|
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline
|
hát nemtudom..még ha a szoknyához is tartozik, akkor is nagyon ronda, és miért van az egyik szára felhúzva? elég furcsa
2011. március 22. 15:15
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
"nincs minden rendben Selena Gomez gondolkodásával, ha Justin Biebert vonzónak találja". xD
én amúgy elhiszem Selenának, hogy nem az a fehérneműje. ugyan már, neki nem nagyon vannak súlyproblémái!!!
én amúgy elhiszem Selenának, hogy nem az a fehérneműje. ugyan már, neki nem nagyon vannak súlyproblémái!!!
2011. március 22. 15:23
_ToTo_ rohadt jó cikkeket szokott írni egyébként, azok amik itt szoktak lenni, azokhoz képest abszolút királyak, de minél több ciket írsz _ToTo_ annál jobban süllyed a színvonal. Én nem megbántani akarlak, meg semmi ilyesmi, de a legtöbb cikkedhez képest ez a Selenás, hát egy nagy rakás kaki. Mondom, nem bántani akarlak. Inkább írjál kevesebb cikket, de tartsad a színvonalat. Nekem személy szerint te vagy a kedvenc cikk íróm, de ez a cikk enyhén szólva, hát gáz. Szerintem tudtad, ha a rohadt dizni sztárok vannak fikázva (már pedig szerintem ideje lejáratni őket), akkor ígyis-úgyis pattogni fognak a 10-13 éves kislányok, akik Háná Montánét, Demi Lovátót, Szelena Gomezt, meg egyéb ilyen baromságokat hallgatnak. Én sem vagyok olyan hú, de öreg, de Istenemre, én Britney-n, X-tinán és Kylie-n nőttem fel, nem az ilyen tehetségtelen diznis p*csákon.
Szánalom, hogy ezekért rajonganak. Az igazi színészek és az igazi zenészek nincsenek megbecsülve, de ezek után már csorgatják a nyálukat. Abszolút te vagy a kedvencem _ToTo_, de inkább írjál értelmesebb cikkeket, mert ennek sincsen túlzott hírértéke és nem akarom azt látni, hogy lesüllyedsz arra a szinte, hogy bíbőrke tüsszentett és már arról is kell egy cikket írni. Reny72-nek igaza van egy-két dologban, de ez szerintem már vagy provokáció, semmi több.
2011. március 22. 15:23
|
|
Nanette S.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.18. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 147550 offline
|
Ez de raj.xDD
Hát igazából engem az érdekleni, mi az OTT neki KÖZÉPEN?! :"""DDD
Hát igazából engem az érdekleni, mi az OTT neki KÖZÉPEN?! :"""DDD
2011. március 22. 15:40
|
|
DemiMomentsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 223 Csatolások: 0 Azonosító: 137349 offline
|
Ilyesmit sz
oktak szoknya alá venni.
oktak szoknya alá venni.
2011. március 22. 15:42
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
már régen is volt egy ilyen kép neki, azon ugyanilyen volt, csak, h ezt pont azért vette fel, mert nem egy mutogató! tudnék pl.-t mondani, de nem akarok szidni senkit. Szóval igaz amit mondott. És sztem még mindíg jobb mintha kilátszana a bugyija!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?