Starity

Zitaa profilja

Zitaa white yellow white white  
  • Csatlakozott
  • 2010. november 11.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • Trioo. <3
  • Születési idő
  • 1995. január 26.
  • Lakhely
  • Kölesd, Tolna megye
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • tánc : ) , sorozatok < 3
  • Zenei stílusom
  • pop
  • Imádom
  • Trioo , tea , mogyorós M&M , nyár, epres görög joghurt, napsütés , PLL , 90210 , HIMYM , TVD , Glee <3
  • Kedvenc sztárjaim
  • Audrey Hepburn Selena Gomez Ian Somerhalder Nina Dobrev Demi Lovato Kiss Ádám Amanda Bynes Hilary Duff Ed Westwick Chace Crawford AnnaLynne McCord Shenae Grimes-Beech

Mert én bolond akarok maradni, és úgy akarom élni az életemet, ahogy megálmodom.

Zitaa
Utoljára aktív: 2018.11.14. 09:09Státusz módosítva: 2013.01.22. 15:03

Mi újság nála?

2015.08.06. 20:08Zitaa új kedvence Vámos Márton

2015.07.29. 10:10Zitaa új kedvence Varga Dániel

2015.07.29. 10:10Zitaa új kedvence Varga Dénes

2015.07.29. 10:10Zitaa új kedvence Madaras Norbert

2014.04.20. 00:12Zitaa új kedvence Tom Green (II)

Bemutatkozás


 

Te éppen egy 18 éves tolna megyei lány adatlapján jársz. 10 éve néptáncolok. Nagyon szeretek táncolni, mert a tánc kikapcsol, megnyugtat. Egy kéttannyelvű gimi padjait koptatom.12 éve tanulom a német nyelvet.Küzdős típus vagyok, és nem adom fel egy könnyen amit akarok. Könnyen barátkozok, de kell egy idő amig megtudok bennük bízni. Ezért is csak pár igaz barátom van.Ők ismernek csak igazán. Ha szavazol visszaszavazok, akkor ha tetszik a profilod. Nyugodtan jelölj barátnak, visszajelöllek, ha tudom, hogy miért is jelöltél.Szóval légyszi ha jelölsz írj üzit.

Nagyon makacs tudok lenni és önfejű. Nem igazán hallgatok másokra, megyek a saját fejem után, a legtöbbször persze jobb lett volna hallgatni rájuk, de mindenki a hibákból tanul.  Nem igaz? (:  Imádok vásárolni, és nem, nem vagyok plázacica, csak szeretem a divatot. Táskamániás vagyok, klassz kiegészítők, feldobják a ruhákat és egyszerűen szuperek. Édességmániában is szenvedek minden nap eszek csokit, chipset vagy valami hasonló finomságot. Szerencsés vagyok, mert ez az örökös nasolás egyáltalán nem látszik megrajtam. Hála a géneknek, meg a táncnak. Sorozatokat képes vagyok egész nap nézni, de ilyenkor olyan szinten, hogy semmi mást nem csinálok, csak is ülök a gép előtt, és izgulok, hogy mi történik az egyik kedvenc sorozatomban a sok közül. Egy kis ismertető a kedvenc sorozatokról. Első számú a Vámpírnaplók. Hogy miért? Mert egyszerűen imádom a karaktereket, az izgalmakat, Damont és persze az egész sorozatot. Második a Gossip Girl. Eddig mind a 4. évadát láttam és mindegyiket imádtam. Kedvenceim Nate és Jenny. :) Szerintem klasszak voltak együtt, ha csak 2 rész erejéig is. Harmadik pedig a 90210. Még a tvben kezdtem el nézni valamikor 2009-ben. Ott megnéztem az első évadot és nagyon tetszett. Utána néztem, hogy van-e még több évada és yes. :) 

Csak mert ♥ : vadockaa ♥  duracell ♥ Lindsay019 ♥ LadyMusiC ♥


♥  Néhány idézet  ♥

~Ha most véget érne az életed, elmondhatnád, hogy úgy éltél, ahogy akartál? Lehet, hogy nem. De ez csak azt jelenti, hogy vannak még álmaid, amik lehet már sosem valósulnak meg, de mindig ott lesznek veled. 

~A legjobb bosszú a boldogság. Mert semmi se őrjíti meg annyira az embereket, mintha látják, hogy valakinek tulajdonképpen jó élete van. 

~Mindannyiunk életében vannak olyanok, akik mellettünk állnak jóban és rosszban, akiket bármikor felhívhatunk tanácsért, egy vigasztaló szóért, vagy azért, hogy elmondjuk, milyen nagyszerű dolog történt velünk. Előttük nem szégyelljük a hibáinkat, megosztjuk velük örömünket és bánatunkat. Ők azok, akikre bármikor, bármilyen körülmények között számíthatunk. Igen, ők a barátaink... :  )

~Ha felidézzük, hogy mindnyájan őrültek vagyunk, az összes rejtély eltűnik és az élet dolgai magyarázatot nyernek. 

Mindenki úgy lát ahogy kinézel, de kevesen tudják hogy ki vagy… 

~Egyikünk élete sem könnyű. És akkor? Legyen bennünk kitartás és mindenekelőtt bízzunk önmagunkban. Hinnünk kell benne, hogy tehetségesek vagyunk valamiben és azt a valamit - kerül, amibe kerül - meg tudjuk valósítani.  

~Vegyél vissza egy lépést, és vess egy pillantást magadra. Ember vagy.. méghozzá gyönyörű. Bármire képes vagy. Ne utálkozz, mert valaki összetörte a szíved, vagy, mert a szüleid elváltak, vagy amiért egy barátban csalódtál.. ne törődj azokkal a dolgokkal, amiket nem tudsz irányítani. Hagyd, hogy megtörténjenek, sírj, ha attól könnyebb, majd mikor eljön az ideje, engedd el a fájdalmat. Felejtsd el azokat a dolgokat, amire nem érdemes emlékezni, helyette azokra a pillanatokra koncentrálj, amelyeket sohasem felejtesz majd el. Hagyd, hogy szerelembe ess, mondd el az embereknek, mit jelentenek neked. Találkozz új emberekkel, ne félj őket boldoggá tenni és Te se ijedj meg, ha újra boldog leszel - attól, mert valaki, akit szerettél, bántott téged, nem biztos, hogy más is ezt fogja tenni. Mindig kövesd az álmaid, és éld meg az életed minden percét, hogy egy nap, mikor visszagondolsz az életedre, ne bánj meg semmit.

~Félelmetes, hogy olyan világban élünk, ahol az embereket számokban mérik; csak az számít, hogy ki hány centi magas, hány kiló, hány éves.. holott a szépség egyáltalán nem azon múlik, hogy milyen méretű farmert hordasz. A fontosabb dolgokat kellene inkább mérnünk: azt, hogy mennyi akaraterő, kitartás, bátorság van valakiben.. és hogy ennek az illetőnek milyen a lelke, és mekkora a szíve!

~Ahogy egyre inkább megismersz valakit, minden külső tulajdonsága apránként elhalványul. Már nem számít, milyen színű a haja, vagy, hogy milyen magas - idővel, sokkal inkább a lelkét figyeled, nem a külsejét. Ezért mondják azt, hogy igazán a másik ember belsőjébe szeretünk bele; a külseje után persze vágyakozhatunk, tetszhet nagyon a szeme vagy az izmos hasa, de ezeket csak a szemeddel szereted, nem a szíveddel! Mikor úgy igazán megismersz és megszeretsz valakit, minden külső hiányossága vagy hibája eltűnik. Ez a szeretet lényege - a tökéletlenségek mögött meglátni valakiben a szépséget!