Starity

Larry Crowne

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. március 25. 20:05 #1
nozso13
nozso13
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.12.30.
Hozzászólás: 7208
Csatolások: 72041
Azonosító: 47795
Offline offline
A barátságos és kedves Larry Crowne (Tom Hanks) egy jól működő csapat vezetőjeként dolgozott egy ruházati nagyvállalatnál, amióta csak leszerelt a haditengerészettől. Legalábbis addig a napig, amíg egy leépítés következtében az utcára nem került. Larry-re hirtelen óriási szabadidő szakad rá, miközben úszik a jelzálogban, s mivel nincsen diplomája, úgy dönt, vesz magának egy használt motort, és a helyi főiskola felé veszi az irányt.

A főiskolán Larry egy színes kis közösség tagjává válik, amely hozzá hasonló kitaszítottakból áll, akik megpróbálnak egy jobb jövőt szerezni maguknak. Szedett-vedett osztályában Larry váratlanul gyengéd érzelmeket kezd táplálni tanárnője, Mercedes Tainot (Julia Roberts) iránt, aki egyaránt elvesztette az érdeklődését úgy a tanítás, mint a férje iránt.

Larry, az egyszerű vidéki fickó - akinek minden oka megvan arra, hogy azt gondolja, az élete totális zsákutcába futott - lassan megtanulja a legfontosabb főiskolai leckéjét: amikor már azt hiszed, minden érték elszáguldott melletted, ülj fel a saját robogódra, és szimplán kezdd el felfedezni az életed értelmét.

Tom Hanks és Nia Vardalos immár régi ismerősök, első közös produkciójuk a Bazi nagy görög lagzi volt, ahol Hanks producerként működött közre, míg Vardalos íróként. A Larry Crowne esetében közösen írták a forgatókönyvet, Hanks pedig ezúttal a rendezői székbe is bemerészkedett.
2012. május 05. 21:16 #2
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
    Csoport: Kiemelt tag
Csatlakozott: 08.08.01.
Hozzászólás: 5987
Csatolások: 136689
Azonosító: 67913
Offline offline
beer.gif
2 felhasználónak tetszik: kriszti145, standoffan
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Jon Seda Jon Seda 9137.