Hát ha valaki híres akar lenni, annak ezt el kell viselnie ha tetszik neki, ha nem. Ha meg nagyon nem bírja, akkor meg miért választott a sztárságot? Persze van amikor már a fotósok is mindenhova követik, de szerintem elviselhető lenne.
A rajongók nélkül meg egy sztár nem is lenne sztár, szóval...
El tudnád viselni, hogy minden percben paparazzók, rajongók kövessenek?
2011. július 12. 09:15
Melcsi1997Four™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.27. Hozzászólás: 4042 Csatolások: 8013 Azonosító: 62084 offline |
2011. július 12. 18:39
Riley13EvilRegal ♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 5050 Csatolások: 1091 Azonosító: 131122 offline |
Magamat ismerve, biztos hogy ki idegelnének... már az is idegesít ha néz valaki.. és állandóan bámul..
Aztán kitudja, lehet hogy először jó buli lenne, és megunnám.. de az is lehet hogy tökre tetszene.
Aztán kitudja, lehet hogy először jó buli lenne, és megunnám.. de az is lehet hogy tökre tetszene.
2011. július 12. 20:05
Nem. Az elején még talán nem zavarna annyira, de aztán már mindent felraknának a netre amit csinálok, mindenhova követnének, nem lenne egy szabad percem, hogy mondjuk telefonáljak, vagy vásároljak, mindig mindenhol ott vannak, és amikor azt hiszem végre egyedül lehetek, akkor is megjelennek a képek. A rajongók lennének a kisebb probléma, bár néha idegesítő lenne, hogy egy órával előbb el kell indulnom valahova, mert méterenként megállítanak. Na mindegy ekkora sztár úgysem lennék, de nem is bírnám ki.
2011. július 12. 20:11
Brandy♥Pizza♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.02. Hozzászólás: 5320 Csatolások: 379 Azonosító: 148501 offline |
Sztárok előtt le a kalappal hogy ki birják a paparadzékal a napjukat! Engem nagyon idegesítenének hogy még a szemetet se tudnám úgy kivini hogy ne fotóznának le!
2011. július 12. 20:31
AmyVieLike a soldier.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.28. Hozzászólás: 21368 Csatolások: 1197848 Azonosító: 91559 offline |
Nem hinném, hogy ezt valaha egy lehet szokni, és eltudnád életed végéig ezt viselni, hiszen gondoljatok csak bele! Minden lépésedet figyelnék, nem léphetnél ki úgy az utcára, hogy ne csinálnának rólad lesi fotókat, amiket mondjuk később felhasználnának ellened egy bulvárlapnál. Szerintem hihetetlen 'rabság' azaz élet, ahol ezt teszik az emberrel. Talán az elején, még élvezetes, de aki már régebb óta van ebben a szakmában, annak nem hinném. Nem tudnám megszokni mindezt, hogy még vásárolni sem mehetnék úgy ki, hogy ne készülne rólam kép, vagy ne jönnének utánam a rajongók.
2011. július 13. 04:06
Idézet (Melcsi1997 @ 2011.07.12. 09:15)
Hát ha valaki híres akar lenni, annak ezt el kell viselnie ha tetszik neki, ha nem. Ha meg nagyon nem bírja, akkor meg miért választott a sztárságot? Persze van amikor már a fotósok is mindenhova követik, de szerintem elviselhető lenne.
Igazad van!
Nem viselném el hogy ott körbe rajongjanak...
2011. július 13. 16:16
Aki el tudja az elmegy sztárnak, aki nem az nem Rajongókat igen el tudnám, szeretem az embereket, kicsit ego lennék de sebaj A paparazzokat is, ha jól nézek ki, viszont amúgy is ahogy lehet kerülném a felhajtást És elve az, hogy én nem akarok sztár lenni, persze megfordult a fejemben (de ugyan már, kinek nem?) de reálisan gondolkozok és nem akarok egy fejetlen megcsinált sztár lenni
2011. július 14. 16:18
RihannnaFaág™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1806 Csatolások: 118 Azonosító: 124776 offline |
Eltudnám viselni ha nagyon akarom, hiszen mindenki tud valamihez alkalmazkodni - és be kell vallani ehhez az egyik legnehezebb lenne. De ha az ember nagyon akar valamit az sikerül, és egy idő után beleszoknák.
Viszont: Nem vagyok világsztár
Viszont: Nem vagyok világsztár
2011. augusztus 22. 20:05
a7xforeverThe Lochtenator♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.24. Hozzászólás: 2619 Csatolások: 128 Azonosító: 156371 offline |
Dehogy Én nem szeretném ha állandóan ott lennének körülöttem.. Különben is nem vagyok Én sztár!!
2012. február 23. 20:15
Erre általában gondolkodás nélkül azt mondanám , hogy persze , de ha egy kicsit belegondolok , milyen rossz lehet az ? Mármint nincs egy nyugodt , privát órád mert paparazzók követnek mindenhová az elég rossz lehet
2012. február 24. 12:43
SummerTunderúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 169671 offline |
Én biztos nem tudnám el viselni!A sok ember csak követ borzasztó + ha híres lennék akkor még magán életem se lenne
2012. március 08. 15:26
végülis csak a munkájukat végzik. ha tudom, hogy jól nézek ki, és nem csinálok semmi olyat, ami miatt kínosan érezhetem magamat, tőlem követhetnek.
2012. március 08. 15:46
Lucky99Holiday.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.28. Hozzászólás: 1172 Csatolások: 213 Azonosító: 150215 offline |
Igen.
Nekem mindig mondják,hogy úgy csinálok,mintha "folyamatosan venne egy kamera",és hogy őszinte legyek,nekem tényleg arra van szükségem,ha valaki mindig velem,és csakis velem foglalkozzon.
Nekem mindig mondják,hogy úgy csinálok,mintha "folyamatosan venne egy kamera",és hogy őszinte legyek,nekem tényleg arra van szükségem,ha valaki mindig velem,és csakis velem foglalkozzon.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.