VV4: Éva kihívta a villa amazonját
2011. március 31. 19:13
|
|
pillecukor3without a soul |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 4822 Csatolások: 1564 Azonosító: 142371 offline
|
hajrá Gigi^^
2011. március 31. 19:18
|
|
khata |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.20. Hozzászólás: 862 Csatolások: 0 Azonosító: 127658 offline
|
Holly Keller
nem vagyok naiv kislányka és képzeld csak, tudom hogy ez egy megrendezett szar. és am az a hülye jótékonysági est vagy mi a szar is csak azért volt mert kiesett a szandi és már télleg nem nézte senki... amúgy meg tök felesleges szavazni mert az rtl mindent bezsebel.... az a nem tom hány száz millió is az ő zsebükben landolt.... és nem igazán értem azokat az embereket akik a gigt védik. biztos büszke lehet majd magára ha kijön, hiszen börtönbe küldi a saját apját...
nem vagyok naiv kislányka és képzeld csak, tudom hogy ez egy megrendezett szar. és am az a hülye jótékonysági est vagy mi a szar is csak azért volt mert kiesett a szandi és már télleg nem nézte senki... amúgy meg tök felesleges szavazni mert az rtl mindent bezsebel.... az a nem tom hány száz millió is az ő zsebükben landolt.... és nem igazán értem azokat az embereket akik a gigt védik. biztos büszke lehet majd magára ha kijön, hiszen börtönbe küldi a saját apját...
2011. március 31. 19:18
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Hajrá Éva!
2011. március 31. 19:24
khata!
Nem Dika kiesése miatt volt az est... Gina hazament, miután férje, Kristóf veszített a párbajon, így egy emberrel kevesebben lettek a lakók, ezért a jótékonysági esttel hozták be a lemaradást.
cukimálna! Nem biztos, h Alek nyer... illetve vagy ő, vagy Béci. Még majd eldönti a VV stábja
Nem Dika kiesése miatt volt az est... Gina hazament, miután férje, Kristóf veszített a párbajon, így egy emberrel kevesebben lettek a lakók, ezért a jótékonysági esttel hozták be a lemaradást.
cukimálna! Nem biztos, h Alek nyer... illetve vagy ő, vagy Béci. Még majd eldönti a VV stábja
2011. március 31. 20:14
|
|
szilvi9422új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 143289 offline
|
hát...remélem gigi megy vissza! vitte volna ki Jerzy-t
2011. március 31. 20:39
Utálom mindkettőjüket,de inkább Éva maradjon,mint Gigike.
2011. március 31. 20:41
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
Éva maradjon bent!!
1 felhasználónak tetszik:
Kelsey
2011. március 31. 21:22
|
|
szalayevelin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 879 Csatolások: 0 Azonosító: 142529 offline
|
Éva, Éva hajrá !!!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.