Kate Middleton - Princess Catherine
2011. április 01. 13:41
|
|
Becca Diamondvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 136 Csatolások: 102 Azonosító: 143285 offline
|
szerintem nagyon szép,elegáns,kifinomult ízléssel.legalábbis ezeket tudtam leszűrni az interwievekből és képekből,amiket láttam róla.szerintem jó királyné lesz.
2011. április 01. 13:45
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Szerintem is helyes csaj, bár nem nagyon tudok róla sokat, az az igazság...
Amikor március elején Londonban jártam, láttam, akik tüntettek mellette és Vilmos mellett.
Meg a Westminsternél láttam egy lányt, akit hosszan bámultam, mire leesett, hogy nem, ő nem Kate... Pedig hasonlított rá, nem is kicsit!
A királynőségtől még nagyon messze van szegény, hiszen Erzsébet után Károly a trónörökös, ergo Kamilla előbb lesz 'királynő'.
(Nem bírom azt a nőt - mondjuk Károlyt se túlzottan.)
A királynőségtől még nagyon messze van szegény, hiszen Erzsébet után Károly a trónörökös, ergo Kamilla előbb lesz 'királynő'.
1 felhasználónak tetszik:
katie993
2011. április 01. 13:51
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.04.01. 13:45)
Amikor március elején Londonban jártam, láttam, akik tüntettek mellette és Vilmos mellett.
Meg a Westminsternél láttam egy lányt, akit hosszan bámultam, mire leesett, hogy nem, ő nem Kate... Pedig hasonlított rá, nem is kicsit!
Én nem nagyon vagyok benne az uralkodóházak körüli történésekben (anyut kéne megkérdezni, ő keni-vágja a Windsor-házat
2011. április 03. 19:39
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (LaDiabla @ 2011.04.01. 13:51)
Én nem nagyon vagyok benne az uralkodóházak körüli történésekben (anyut kéne megkérdezni, ő keni-vágja a Windsor-házat
), de nem úgy van, hogy Charles a nagy nyomás miatt le fog mondani (mert muszáj neki) a trónról William javára?
Én is hallottam ilyen pletykát, hogy esetleg lemond(hatn)a, de szerintem nem fog...
2011. április 16. 20:09
|
|
|
Szerintem nagyon vicces...
1 felhasználónak tetszik:
katie993
2011. április 30. 20:33
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.04.01. 13:45)
Károlyt én sem túlzottan szeretem, Kamilla viszont egyenesen taszító, szegény annyira unszimpatikus számomra. A Buckingham palotában tartott fogadáson, vagy utána készült pár kép (ezek), itt Kamilla és Kate olyanok egymás mellett, mint Hófehérke és a gonosz banya, vagy Hamupipőke és a gonosz mostoha. Mondjuk ez utóbbi jobban illik
Remélem hogy Károly lemond a fia javára a trónról, már csak azért is, mert nyilván ő sem hülye, tudja hogy az angolok nem igazán kedvelik, a fiatalok viszont ugye igen nagy népszerűségnek örvendenek. Ha a másik oldalt nézzük, akkor nem sok esélye van a lemondásnak, mert ő sem azért várt ennyit, hogy örökké herceg maradjon, plusz Erzsébet a fene tudja meddig él még, Károly lehet előbb távozik az élők sorából, mint az anyja.
Összetett dolog, viszont Vilmosból (és immáron) Katalinból remek király-királyné lesz egysszer
2011. május 05. 17:49
nagyon szép nő,elegáns,jó királyné lesz.
ebben biztos vagyok!
ebben biztos vagyok!
2011. május 05. 20:32
ÚGY ÖRÜLÖK HOGY ÖSSZEHÁZASODTAK CSAK SAJNOS NEM LÁTTAM AZ ESKÜVÖJÜK ELEJÉBŐL OLYAN 30 PERCET DE NAGYON JÓ VOLT MIUTÁN LÁTTAM
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.