Britney Spears a világ végéig táncol
2011. április 06. 15:02
Hát.. jobbat vártam. mondjuk a Someday óta nagyjából csak arról szól az összes klipje, hogy rázza magát - kiv. Womanizer. Elhiszem, hogy a férfiaknak nyálcsorgató, de nem szeretem az efféle klipeket.
2011. április 06. 15:08
|
|
szalayevelin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 879 Csatolások: 0 Azonosító: 142529 offline
|
imááádom úr isten nagyon tetszik !!!
I love Britney !
heart :
I love Britney !
2011. április 06. 15:18
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Hisze Kesha példaképnek tartotta Britney-t. Na mind1. A klip szupi lett mint ahogy azt az előzetestől elvárhattuk. Kicsit hasonlít az I'm slave 4 you-hoz. (De több klip vonásai is felfedezhetők más előadóktól.
)Nekem nagyon tetszik. Tök jó, hogy máris friss klippel jelentkezik.
2011. április 06. 15:28
nekem ez a két új klippje nem nagyon jön be. Vhogy nem olyan jók, mint a régiek. Nem hasonlít Britney-re.
2011. április 06. 15:28
|
|
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline
|
A dal egészen jó, bár én kevesebb ooo-val is élveztem volna.
Az a piros ruha egyszerűen katasztrófális. Egyáltalán, h lehet ilyet felvenni? +negatív pont nálam, h nem szeretem a tömegszexes klipeket.
A lényeg pedig a dal és az elég jó
Az a piros ruha egyszerűen katasztrófális. Egyáltalán, h lehet ilyet felvenni? +negatív pont nálam, h nem szeretem a tömegszexes klipeket.
2011. április 06. 15:29
mintazt megszokhattuk tőle vonaglik újra.szerintem borzalmas.a zenei aláfestés annyira ke$hás hogyaz nem igaz.nekem Britney sosem volt a szívem csücske és továbbra is tartom az állításom hogy neki nincs,vagy legalábbis nem sok hangja van.
2011. április 06. 15:34
egyre jobb:P az előző klippjével nyerte vissza sztem az emberek tetszését legjobban mert az igazi Britney visszatért:P
2011. április 06. 15:35
Idézet (Perlita @ 2011.04.06. 15:28)
A dal egészen jó, bár én kevesebb ooo-val is élveztem volna.
Az a ruha tényleg botrányos. Afféle karneváli bohócra hasonlít.
1 felhasználónak tetszik:
LULUPeas
2011. április 06. 15:39
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
a dal egészjó de a HIAM sokkal jobb ..a klip meg érdekes ... látványos lett ezzel a világvágével..meg minden összeomlásával. 2012 persze h előjön ha már ez a dalcím .. amúyg annyira nincs mi másolás benne mert táncos bulis klipp ...a tánc pont jó ennél több nem kell ..a HIAMba se kellene több ...nem értem miért nem a see the sun ..lett a rendes refrén ..mondjuk ez az oooo elég slágeres és kicsit keshas ..a for your entartaiment klippet láttam de annyi hasonlóság nincs benne ebben főleg a világvége a téma
2011. április 06. 15:51
A Hold it against me, katasztrófa volt. Maga a szám és maga a klip is szerintem. Én akkor mondtam azt, hogy Britney-ben csalódtam. Habár meghallgatva az albumát, találtam rajta pár jó számot, de fel sem ér a régebbi albumaihoz. Tipikus tucctucc tucatzene. Ettől függetlenül ez a dal szerintem fantasztikus annak ellenére, hogy teletűzdelték mindenféle diszkó baromságokkal. A klipje meg abszolút rendben van, nekem tetszett.
2011. április 06. 16:11
|
|
moncsi9619új tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 89 Csatolások: 7 Azonosító: 143290 offline
|
nagyon jó lett
Kapcsolódó sztárok
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.