A Paramore ellenfélre számíthat?
2011. április 09. 15:48
Áhh, a Paramore-t egyszerűen nem lehet legyőzni... Ők is jók, meg minden, de a Paramore azért jobb náluk.
2011. április 09. 15:57
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
Nem kell félni! Hayley páratlan hanggal rendelkezik, a szememben világ TOP10-es toplistán a 1.!
esély sincs rá, hogy akár ellenfele legyen, hisz vele fel se tudják venni a versenyt
(L) PARAMORE (L)
esély sincs rá, hogy akár ellenfele legyen, hisz vele fel se tudják venni a versenyt
(L) PARAMORE (L)
2011. április 09. 16:14
|
|
Hajni-Twilight |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.18. Hozzászólás: 809 Csatolások: 294 Azonosító: 147565 offline
|
A Paramore minden bandától jobb nem kell félni
2011. április 09. 17:38
|
|
tironmanHQParadise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 1908 Csatolások: 774 Azonosító: 5 offline
|
úgy látszik ezek a k***a kínaiak már minden jót lemásolnak..
(persze szarul)
(persze szarul)
1 felhasználónak tetszik:
chrisBrown14
2011. április 09. 17:45
Paramore sokkal jobb,arról már nem is beszélve,hogy Hayley hangja ezerszer jobb,mint Stormyé.
2011. április 09. 18:06
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
de most miért kell minden együttest a paramore-hoz hasonlítani, ha mindenki fiú és csak az énekes csaj?
ott van pl Selena Gomez & The Scene. plusz a Hey Monday, ami még a Paramorenál is jobb, csak úgy mondom...
de én nem szólok bele -.-
ott van pl Selena Gomez & The Scene. plusz a Hey Monday, ami még a Paramorenál is jobb, csak úgy mondom...
de én nem szólok bele -.-
2011. április 09. 19:45
|
|
Lanab14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.28. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 123684 offline
|
még 1 Paramore.haha de vicces,csak 1 Paramore létezik és ez a banda nem ér fel a paramoreral.attól h úgyan annyi személyből áll még nem hasónlitt rájuk.
2011. április 09. 20:04
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy mi a francnak kell hasonlítgatni egymáshoz az előadókat. A Paramore, az Paramore, nincs még egy ugyanolyan, megvan a saját rajongótábora, hiába vitatkoztok, hogy a másik együttes szerintetek jobb. Személy szerint, nálam a Paramore 1. helyen van a stílusában és nem fog érdekelni, hogy mások mit mondanak. Sokan ajnározzátok a Hey Monday-t, amiről mondjuk én még csak nem is hallottam. Ez van.
2011. április 09. 21:05
Nekem mind a kettő tetszik. =) Hasonlónak hasonló, de egyetértek az előttem nyilatkozókkal: Paramore és Adelaine, nem Paramore 2.
2011. április 09. 22:24
Idézet (husih96 @ 2011.04.09. 22:17)
de nekem tetszik ez a másik is. az én stílusom:)
Pontosan. Mostanában egyre több banda alkalmazza ezt a stílust, mellesleg egy női énekes nem túl sok témában mozoghat. Hard metál aligha, popból van elég, szóval ezt a köztes utat kell választania..
Hayley-t régóta szeretem és az Adelaine soha nem is fog a nyomukba érni, de attól függetlenül nem kell leszólni, mert nagyon jól csinálják, amit csinálnak.
Kapcsolódó sztárok
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvolt a hagyatéki eljárás.
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
A pillanat gyorsan terjedt az interneten.
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Az egyik tetoválása problémát okozott.
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.