Britney Spears valójában férfi
2011. április 09. 19:40
azt hittem már megint egy h*lye pletyka mint anno Lady Gaga-nál.szerintem nincs ezzel semmi baj,én például teljesen két-ballábas vagyok, mondjuk az is igaz hogy én nem vagyok Britney... hát ez van sprite.
2011. április 09. 19:44
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline |
és akkor mi van???? hát ez igazán k*rva nagy hír volt!!!!én majd a zenéjére fogok bulizni nem a klipjére szerintem!!!
2011. április 09. 21:18
Idézet (Süty @ 2011.04.09. 16:28)
ez eléghülyeség.mert mindenki tudja h a nőknek vékony a derekuk,és aki elméletileg férfi annak is vékony volt,tehát itt valmi nincs rendben.és szegény britneyt nem kéne bemocskolni.!!!
Kicsi szívem! Nyitottabb szemmel kell netezni.Vannak olyan transzexuális emberek akik férfinak születtek de nőként élik le az életüket, és olyan testük van meg arcuk, hogy amíg le nem vetkőzik és ki nem derül az igazság addig szentül hiszi az ember, hogy az ott egy nagyon izgi fiatal csinos lány.Aztán meg hoppá...Szóval fiatalságodnak és tapasztalatlanságodnak tudható be a kicsit butácska kommented.Nem is baj, mert neked ezekről a dolgokról úgy vélem nem is kell még tudnod,ismerned.Csak ne légy ennyire naív...
2011. április 09. 21:31
Eszter0321új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 146716 offline |
Ez a cikk, teljesen olyan mint ami a story online-n olvasható.
Mintha az egész ki lenne másolva
Mintha az egész ki lenne másolva
2011. április 09. 21:35
Hát én nem ismerem annyira Britney-t, szóval nem tudom megállapítani, hogy ő van-e rajta. Viszont olyan könnyű lépések vannak benne, kétlem, hogy ezeket ne tudná megcsinálni. Ilyenekre bárki képes, még egy pasi is.
2011. április 09. 21:37
Amúgy Beyoncé Single Ladies c. klipjében is az egyik táncos pasi volt, mégis teljesen úgy festett, mint egy csinos nő. Meglehet ezt jól csinálni, nem mutatják olyan közelről.
2011. április 09. 21:58
akkor legalább a koncerten énekeljen élőbe ha már nem is táncol
2011. április 09. 22:38
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (Sherpa @ 2011.04.09. 21:18)
Kicsi szívem! Nyitottabb szemmel kell netezni.Vannak olyan transzexuális emberek akik férfinak születtek de nőként élik le az életüket, és olyan testük van meg arcuk, hogy amíg le nem vetkőzik és ki nem derül az igazság addig szentül hiszi az ember, hogy az ott egy nagyon izgi fiatal csinos lány.Aztán meg hoppá...Szóval fiatalságodnak és tapasztalatlanságodnak tudható be a kicsit butácska kommented.Nem is baj, mert neked ezekről a dolgokról úgy vélem nem is kell még tudnod,ismerned.Csak ne légy ennyire naív...
Ez így van, de vannak férfi hírességek (heterók is) akik simán kivetetik a lengőbordájukat és karcsúbbak lesznek még az anorexiás modelleknél is.
A cikkel kapcsolatban én sem tudom eldönteni, hogy férfi vagy nő a dublőr, az is lehet, hogy egyik jelenetben ez a másikban meg az - de hogy nem Britney az, az tuti. Amúgy a szám tényleg a régi slágereit idézi, az nem rossz.
2011. április 09. 23:13
The crazy Emilyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.09. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 138356 offline |
akk huzon el a fenébe nem is kell a zenéje..-.-" elnézést fan rajongok..!
2011. április 09. 23:31
sunnysticvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.10. Hozzászólás: 242 Csatolások: 413 Azonosító: 145151 offline |
Szerintem nem kell ezt annyira felfújni, elvégre Britney énekes- és nem színésznő. Persze ilyenkor felmerül a kérdés, hogy akkor mi van a táncos verzában? De majd kiderül .
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.