Dumcsi-topik VII.
2011. április 23. 13:15
|
|
Orsie16ღwitchღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.13. Hozzászólás: 3716 Csatolások: 677 Azonosító: 143213 offline
|
Idézet (TheSheryke2008 @ 2011.04.23. 13:13)
Én rendőr szeretnék lenni

az tök jó csak kemény fizikai erő és pszichológia kell hozzá!! De drukkolok! A nővérem is az akart lenni csak az volt vele a baj h túl alacsony volt!! Úristen mondom ... ienek is számítanak?
2011. április 23. 13:18
|
|
Orsie16ღwitchღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.13. Hozzászólás: 3716 Csatolások: 677 Azonosító: 143213 offline
|
Idézet (zsófi1997 @ 2011.04.23. 13:17)
olyan okos egy tesóm van megkért mennyek el vele a boltba aztán meg szólt hogy inkább pakoljunk 
sz én tesóm is ien sose tudja mit akar
2011. április 23. 13:22
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Na, akkor itt a vége a Dumcsi-topik pályafutásának. Ezt most, azonnali hatállyal lezárom, és határozatlan ideig nem indíthat senki új Dumcsi-topikot.
Nem vettétek figyelembe sem Christo, sem az én, sem a többi moderátor figyelmeztetéseit, hogy nincs veszekedés, nincs nyílt, vagy burkolt fenyegetőzés a Duma-topikos fórumozók felé. Elintéztétek magatoknak a dolgot.
Aki nagyon beszélgetni akar, az menjen fel msn-re, vagy egy chat oldalra, és ott arról beszéltek, amiről akartok, de itt vannak bizonyos szabályok, és bevallom meguntam a várakozást, hogy itt majd csoda történik, és elfértek egymás mellett.
Dumcsi-topik: OFFLINE, Closed.
Nem vettétek figyelembe sem Christo, sem az én, sem a többi moderátor figyelmeztetéseit, hogy nincs veszekedés, nincs nyílt, vagy burkolt fenyegetőzés a Duma-topikos fórumozók felé. Elintéztétek magatoknak a dolgot.
Aki nagyon beszélgetni akar, az menjen fel msn-re, vagy egy chat oldalra, és ott arról beszéltek, amiről akartok, de itt vannak bizonyos szabályok, és bevallom meguntam a várakozást, hogy itt majd csoda történik, és elfértek egymás mellett.
Dumcsi-topik: OFFLINE, Closed.
10 felhasználónak tetszik:
kriszti145,
SelenaGirl,
Alexis_0504,
Zsüdi,
cintia8597,
Twilight6,
Tamás2.0,
pillecukor3,
VastagTamásfan,
Victorie
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.