Ashley Tisdale pucéran pózol!
2011. április 12. 20:50
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
de furi az a fotó Ashley-ről... :S
2011. április 12. 21:24
|
avrildemihayleyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 140971 offline
|
Miért hiszi azt mindenki h a meztelenekdéssel válik érett nővé?xD
2011. április 12. 21:30
Szép alakja van az biztos...
... De ezt nem gondoltam volna róla :S
2011. április 12. 21:33
Idézet (Trinda @ 2011.04.12. 19:29)
Ne haragudj hogy ezt mondom de egy kicsit el vagy tévedve...(kivastagított rész)...már ne haragudj...ha neked a 26 év az nem felnőtt akkor mi számít felnőttnek???
amúgy is Ash nem is csinált ilyeneket 20 éves kora körül...Vanessáé durvább és ő alig volt 19(vagy fogalmam sincs mennyi de kb ennyi lehetett)
Mileynál meg az van hogy...amikor egy lepellel takarta magát ott voltak a szülei is...az amatőrök meg nem pucérok...max 1-2 hülegyerek meg Pfotoshoppolta...ennyi...
és az én véleményem: Ash gyönyörűszép és szerintem elfogadható ha 26 éves korában csinálták a képet...Én elhiszem Mileynak is meg Ashnek is hogy ki akar törni ebből a Disney kislány cuccból és mind a 2-en szerintem megállják a helyüket a Disneyn kívül is
hát sok sikert nekik köszönöm h elolvastátok 
amúgy is Ash nem is csinált ilyeneket 20 éves kora körül...Vanessáé durvább és ő alig volt 19(vagy fogalmam sincs mennyi de kb ennyi lehetett)
Mileynál meg az van hogy...amikor egy lepellel takarta magát ott voltak a szülei is...az amatőrök meg nem pucérok...max 1-2 hülegyerek meg Pfotoshoppolta...ennyi...
és az én véleményem: Ash gyönyörűszép és szerintem elfogadható ha 26 éves korában csinálták a képet...Én elhiszem Mileynak is meg Ashnek is hogy ki akar törni ebből a Disney kislány cuccból és mind a 2-en szerintem megállják a helyüket a Disneyn kívül is
Egyetértek veled!
2011. április 12. 21:38
Szerintem nincs ebben a képben semmi rossz. Ezzel csak azt szeretné megmutatni az embereknek, hogy most már egy érett nő, és nem kislány.. bár ezt a cikkben is leírták...
2011. április 12. 21:49
|
|
NiceandCute☽ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1345 Csatolások: 3585 Azonosító: 137967 offline
|
Nagyon szép a képen!
2011. április 12. 21:52
|
|
Reniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.08. Hozzászólás: 708 Csatolások: 38 Azonosító: 142870 offline
|
mindenkire rosz hatással van a Disney,vagyis igazából a nézők látják annak,és nem teszik igazán jól,mert már nem ez az első eset,hogy valaki ki akar lépni a Disney KISlány szerepből...
2011. április 12. 22:40
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
csinos:)
Kapcsolódó sztárok
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Van egy egyszerű magyarázata.
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.

0 felhasználónak tetszik: