VV4: Bécit „sógorát” hívta ki
2011. április 14. 12:49
Amber Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 739 Csatolások: 58 Azonosító: 143336 offline |
Amúgy szerintem simán kihívhatta volna Alekoszt (már csak azért is, hogy minél kevesebb szenny legyen a villában), mert eddig mindenki Olivért és Szandikát tartotta a legerősebbnek, akiket Béci úgy kiejtett, mint a sicc...
Szóval nem tudom, hogy miért fél ennyire, ilyen szempontból tényleg gyáva...
Szóval nem tudom, hogy miért fél ennyire, ilyen szempontból tényleg gyáva...
2011. április 14. 12:59
Különösebben nem szimpatizálok egyikkel sem. De szerintem Alekosztól tart Béci, Anikóval meg mostanában jóban lettek így csak a Jerzy maradhatot. Egyébként szerintem Béci megy vissza.
2011. április 14. 13:15
Szerintem azért hívta ki Jerzy-t mert fél Alekosztól mert ha őt vitte volna ki Alek jön vissza mint mindig minden körülmények között.
2011. április 14. 13:29
MandyBraitvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 145772 offline |
gerinctelen húzás volt...hajrá Jerzy. szétröhögném magam ha kint hagyná XDDD
2011. április 14. 13:39
igazad van Mandy.ilyen beszari módon kihívta Jerzyt. egy töketlen balfék -.-
2011. április 14. 13:54
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline |
nem tom nekem mind 2 ő semleges
2011. április 14. 14:02
nadeeeeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.11. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 145235 offline |
Remélem mindketten meghalnak a párbaj alatt... Mindenkinek így lenne a legjobb. Bleeee... De utálom őket!!
1 felhasználónak tetszik:
MandyBrait
2011. április 14. 14:17
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 145772 offline |
Idézet (nadee @ 2011.04.14. 14:02)
Remélem mindketten meghalnak a párbaj alatt... Mindenkinek így lenne a legjobb. Blee... De utálom őket!!
adom
2011. április 14. 14:18
Idézet (StarFan @ 2011.04.14. 13:39)
igazad van Mandy.ilyen beszari módon kihívta Jerzyt. egy töketlen balfék -.-
az hát...mit vártatok tőle?? gyűlölöm mióta beköltözött.
2011. április 14. 14:23
Peggysuevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.27. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 130089 offline |
Nem tudom, hogy a későbbiekben akarsz-e majd az írással foglalkozni, de egy jó tanács: ne tedd.
Akármennyire is szeretsz vagy nem szeretsz valakit, pártatlannak kellene lenni ha cikk írásról van szó, vagy esetleg nagyon burkoltan megfogalmazni a véleményed a szóban forgó személyről.
"A rappernek titulált fiú végül saját „sógora” mellett döntött – hiszen jelenleg ő a leggyengébb a villában –, ezzel is bizonyítva, mennyire ácsingozik a főnyeremény után." Először is, nem ácsingozik, hanem ácsingózik. Helyesírás tudod. Másrészt, itt mindenki a főnyeremény miatt jött, nem barátkozni. Most azért kell utálni, mert nyerni akar? Ha Anikót vitte volna ki, akkor pedig milyen gyáva, hogy nőt visz ki.
Soraidból így azt szűrtem le, hogy van egy 'enyhén' primitív oldalad. Nem akarok átmenni vulgáris stílusba, így lezárom inkább a témát, felesleges tovább ragozni, nem hiszem, hogy az üzenet célba ér.
Akármennyire is szeretsz vagy nem szeretsz valakit, pártatlannak kellene lenni ha cikk írásról van szó, vagy esetleg nagyon burkoltan megfogalmazni a véleményed a szóban forgó személyről.
"A rappernek titulált fiú végül saját „sógora” mellett döntött – hiszen jelenleg ő a leggyengébb a villában –, ezzel is bizonyítva, mennyire ácsingozik a főnyeremény után." Először is, nem ácsingozik, hanem ácsingózik. Helyesírás tudod. Másrészt, itt mindenki a főnyeremény miatt jött, nem barátkozni. Most azért kell utálni, mert nyerni akar? Ha Anikót vitte volna ki, akkor pedig milyen gyáva, hogy nőt visz ki.
Soraidból így azt szűrtem le, hogy van egy 'enyhén' primitív oldalad. Nem akarok átmenni vulgáris stílusba, így lezárom inkább a témát, felesleges tovább ragozni, nem hiszem, hogy az üzenet célba ér.
2011. április 14. 14:25
DiscoDiva
hátjah HAJRÁÁ BÉCII és ha viszamegy nem azért mert bundázva van hanem mert sokkal erősebb mint Jerzy "
hátjah HAJRÁÁ BÉCII és ha viszamegy nem azért mert bundázva van hanem mert sokkal erősebb mint Jerzy "
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.