Peggysue
igazad van " ilyet látam több cikkironál is "
VV4: Bécit „sógorát” hívta ki
2011. április 14. 14:26
2011. április 14. 14:35
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline |
igaza van Bécinek .... ez már egy egyéni játék.. itt már nincsenek "barátok,,
Amúgy Béci fog vissza menni -.- " sajnos pedig szívem szerint ink mondanám azt h a jerzy mert őt egy fokkal jobban kedvelem.... de nem így lesz. mid1 ALEK HAJRÁÁ és ÉVAAA!!
Amúgy Béci fog vissza menni -.- " sajnos pedig szívem szerint ink mondanám azt h a jerzy mert őt egy fokkal jobban kedvelem.... de nem így lesz. mid1 ALEK HAJRÁÁ és ÉVAAA!!
2011. április 14. 14:40
Hát ez van!! Aki kint marad az marad kint! Bevalomm én kicsit jobban örülnék ha a Jerzy jönne vissza!! Ő kicsivel szimpibb!
2011. április 14. 15:00
Tudtam, h Jerzyt hívta ki. Éva most fél, mert arra számított, h Béci Anikót hívja ki.
Sztem Béci fog visszamenni.
PeggySue! Egyetértek.
Sztem Béci fog visszamenni.
PeggySue! Egyetértek.
2011. április 14. 15:04
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline |
Nagyon örülök, hogy Jerzyt hívta ki, ez egy jó választás volt, hogy meghagyta Anikónak Évát. Mert Bécinek nem Anikóval kell megküzdenie, hanem Évával.
Egyébként annyira vicces, mert ha Anikót hívta volna ki akkor biztos mindenki azzal jönne, hogy Béci milyen gyáva, hogy egy lányt hív ki. Annyira szánalmas, hogy bármit amit Béci csinál beleköttök, semmi, de semmi nem jó nektek, lényeg a gyűlölködés, meg a másik savazása. Tudok gratulálni...de ez nem engem minősít...
Egyébként nem, nem vagyok Béci rajongó, sem Éva, sem Alekosz...senkit nem kedvelek különösképpen, de ez már olyan szintű vicc amit egyesek csinálnak...
Egyébként annyira vicces, mert ha Anikót hívta volna ki akkor biztos mindenki azzal jönne, hogy Béci milyen gyáva, hogy egy lányt hív ki. Annyira szánalmas, hogy bármit amit Béci csinál beleköttök, semmi, de semmi nem jó nektek, lényeg a gyűlölködés, meg a másik savazása. Tudok gratulálni...de ez nem engem minősít...
Egyébként nem, nem vagyok Béci rajongó, sem Éva, sem Alekosz...senkit nem kedvelek különösképpen, de ez már olyan szintű vicc amit egyesek csinálnak...
2011. április 14. 15:17
Pandus: Nem, most jövünk azzal, hogy Béci gyáva! Anikót kellett volna kihívnia, mert akkor nem a leggyengébbet viszi , de nem is megy a falnak. Én egy Alekosz Béci Éva döntőt néznék meg! Nem kell oda Anikó rinyálása.. Úgyhogy Hajrá Alek és Éva
2011. április 14. 15:25
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2940 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline |
persze mert ő a leggyengébb bécike meg nem akar kint maradni. és akkor itt derül ki h milyen egy kétszínű köcsög, hogy eddig akivel elmondása szerint barátok voltak, erre kihívja azt,whááá, de utálom ezt az embert már -.-
2011. április 14. 15:36
anonimuska14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 537 Csatolások: 26 Azonosító: 135267 offline |
Reméltem, h a Jerzyt híwja
2011. április 14. 15:42
L.A. SzaSzyvisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 132 Csatolások: 0 Azonosító: 146755 offline |
Jól tette!A Jerzyt simán kinthagyja!
Hajrá: Young-G
Hajrá: Young-G
2011. április 14. 15:49
Szasza04új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.24. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 96838 offline |
úristen béci úgy túlmagyarázta van aki elhiszi ezt a hülyeséget hogy valakinek ki kell esni mert majd akkor megoszli éva meg alekosz szavazótábora ugggyan már aki azért szavazott évára mert kedveli alekoszt az nyilván nem fog a végső döntőben évára szavazni mivel alekosz a kedvence...évának nincs akkora a rajongótábora és sztem am is anikó ki fogja vinni és kint is fogja hagyni...azért hívta ki jerzyt mert benn akar maradni a döntőben és ez ennyire egyszerű de úgy sem nyeri meg a játékot...legalábis remélem
2011. április 14. 15:50
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline |
Hajra beci...
Jol tette h Jerzy-t vitte ki...
Jol tette h Jerzy-t vitte ki...
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.