GaGa újabb slágergyanús számmal publikált április 15-én, 6 órakor egy helyi rádióban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent a Judas!
2011. április 15. 20:09
|
|
zsokuc0312 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.01.31. Hozzászólás: 807 Csatolások: 0 Azonosító: 144476 offline
|
hát...kétes!:S a Born This Way- az ezerszer jobb!
2011. április 15. 20:15
Gaga újra hozta a formáját,azt hittem hogy ez végre valami jó lesz de kellemesen csalódtam.borzalom.és akkor még finoman fejeztem ki magam.kár érte pedig az eleje jól indult.és hogy ne vádolhassatok meg azzal hogy nem hallgattam végig,de igen...de igen....
2011. április 15. 20:16
melehet hallgatni..de nem lesz a kedvencem...
nekem nagyon hasonlít BTW-hoz...
nekem nagyon hasonlít BTW-hoz...
2011. április 15. 20:17
|
|
Kitty Andrews |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.30. Hozzászólás: 722 Csatolások: 1778 Azonosító: 51029 offline
|
Hatalmas! Akinek nem tetszik ne hallgassa.....Kilencvenes évekből jött volna? Honnan? -.- Nagy kijelentés,de jobb mint a Born This Way.... Sőt! De nem írok semmit,mert le leszek ugatva szokás szerint...:S Paws Up Monsters!! †
Kapcsolódó sztárok
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nemrég házasodtak össze.
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Az Üvöltő szelek rendezője bánja, hogy nem mutatta meg Margot Robbie szőrös testrészét
Az Üvöltő szelek rendezője bánja, hogy nem mutatta meg Margot Robbie szőrös testrészét
Utólag kivágta a jelenetet.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.

0 felhasználónak tetszik: