Neked milyen a stílusod?Goth,rocker,emo,punk,pláza cica v átlagos...?
2013. május 22. 19:26
Csőgatya- nyáron térdnadrág vagy rövidnadrág, mintás vagy flitteres felső, karkötők, nyakláncok, tornacipő- nyáron balerinacipő vagy saru, és az elmaradhatatlan piros karórám. Átlagos, bár egy kicsit inkább csajszisnak mondanám.
1 felhasználónak tetszik:
Törpemókus
2013. május 22. 19:33
Én szeretem keverni a stílusokat, persze a jó ízlés határain belül. Imádom a színes csőnacikat, az amerikás és egyéb különféle mintás (mint pl.: békejeles, cuki szörnyes, mesefigurás vagy amin egy énekes/együttes van stb...) pólókat, a halálfejes pulcsikat, a karkötőket és torna illetve balerinacipőket.
2013. június 12. 11:36
mirjam333333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 1549 Csatolások: 439 Azonosító: 198007 offline |
szerintem senkinek se átlagos a stílusa, mindenkié eredeti!
Én eredeti vagyok
Én eredeti vagyok
2013. június 17. 16:23
RecklessBambievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.15. Hozzászólás: 122 Csatolások: 14 Azonosító: 203802 offline |
Idézet (Rékakroki72 @ 2011.04.16. 19:11)
Hát, az én stílusom a pop-rock-féle, tornacipős, csőgatyás stílus.
dettó
2013. június 23. 18:19
Olyan keverék. Nem a klasszikus rocker, de nem is a klasszikus metálos. Egyébként a sötét felső (együtteses vagy sima, esetleg mintás), sötét nadrág (fekete, sötétkék, néha terepmintás) és a bakancs kombót részesítem előnyben, millió kiegészítővel (pár kedvenc). A bakancs témához szólva mondjuk a legújabb szerelmem egy tüskékkel díszített telitalpú és nyitott cipő, de a bakancs egyébként iszonyatosan kényelmes és sosem izzad benne szét a lábam, mint a tornacipőkben például. A goth stílus tetszik még nagyon, és a hippiket is imádom.
2 felhasználónak tetszik:
Szandiiii,
TarjaNightwish
2013. június 23. 22:21
luluuuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.10. Hozzászólás: 413 Csatolások: 0 Azonosító: 195771 offline |
Zenében leginkább a rock-ot preferálom ,viszont az öltözködésemből ezt nem sokan néznék ki. Imádom a színes dolgokat (leginkább pasztel) ,de a sötétebb színeket is.Az egyik kedvencem a bakancsom,de van balerinám és tornacipőm is,szóval elég keverék vagyok Leginkább bőr karkötőket hordok kiegészítőnek.
( Egyébként imádok elegánsan ((is)) öltözködni )
2013. június 25. 21:01
BlackRose69|100% CUTE| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1123 Csatolások: 145 Azonosító: 196491 offline |
Idézet (luluuu @ 2013.06.23. 22:21)
Zenében leginkább a rock-ot preferálom ,viszont az öltözködésemből ezt nem sokan néznék ki. Imádom a színes dolgokat (leginkább pasztel) ,de a sötétebb színeket is.Az egyik kedvencem a bakancsom,de van balerinám és tornacipőm is,szóval elég keverék vagyok Leginkább bőr karkötőket hordok kiegészítőnek.
átlagos és sportos asszem
2013. június 25. 21:13
nekem olyan "Hannás". egyedien öltözöm, nem vagyok besorolható semmilyen kategóriába.
2013. augusztus 30. 21:05
Átlagos, de kicsit rockos szegecses gatya, sötétkék tornacipő...
2013. augusztus 30. 21:08
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline |
Én átlagosnak mondanám magam, de belül rocker vagyok.
2013. augusztus 30. 21:09
Idézet (Törpemókus @ 2013.08.30. 21:08)
Igen, körülbelül én is
Törpemókus
2013. szeptember 10. 18:29
Evcsuu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.23. Hozzászólás: 638 Csatolások: 2 Azonosító: 186479 offline |
na! képzeljetek egy lányt, fekete bakancsban, szaggatott fekete csőnadrágban, feliratos pólóban na az az én stílusom zenében rock-punk
2 felhasználónak tetszik:
luluuu,
MarkHoffmanlives
2013. szeptember 10. 18:31
Idézet (Törpemókus @ 2013.08.30. 21:08)
ugyanez
2013. szeptember 12. 16:51
luluuuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.10. Hozzászólás: 413 Csatolások: 0 Azonosító: 195771 offline |
Hú,pár hónap alatt mennyit változott a stílusom!
Mostanában legszívesebben feketét veszek fel,meg bármilyen sötét színű ruhát,bőrdzsekivel.Valamikor a közeljövőben megkapom a bakancsomat is
Egyébként imádom a goth,a punk és az emo stílust is
Mostanában legszívesebben feketét veszek fel,meg bármilyen sötét színű ruhát,bőrdzsekivel.Valamikor a közeljövőben megkapom a bakancsomat is
Egyébként imádom a goth,a punk és az emo stílust is
Skylar
2013. szeptember 12. 17:00
A nem túl feltűnő, visszafogott szereléseket kedvelem. Viszont nem szeretek nagyon csajosan öltözködni. Csőgatyát szoktam hordani bő pólóval, és tornacipővel.(esetleg saruval, de mindenképpen lapostalpú lábbelit viselek). Ékszereket nem igazán hordok, kivéve karkötőket, azokat nagyon szeretem. Télen csőgatya+csizma+egy bő pulcsi, ami jó meleg Hiába vagyok vékony, utálom a feszülős cuccokat.
Ruháim színvilága mostanában fekete (a hangulatomnak köszönhetően), egyébként zöld, sárga, szürke.
Ruháim színvilága mostanában fekete (a hangulatomnak köszönhetően), egyébként zöld, sárga, szürke.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.