Witherspoon csalódott Robert csókjában
2011. április 21. 08:56
|
|
Amber Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 739 Csatolások: 58 Azonosító: 143336 offline
|
Azért remélem túlélte...
2011. április 27. 19:36
|
|
manócska98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 629 Csatolások: 48 Azonosító: 143398 offline
|
Ja a szöszike csak féltékeny ,meg az egészet túl reagálja "hülye liba". Érdekes Kristen meg más partnerei Robnak nem panaszkodtak.Nagyon különleges ez a Reese.
2011. április 28. 18:52
Káromkodik??? Minden ember káromkodik.(Bocsi annak aki nem) Énis.Rob csak vissza akart vágni valamivel h nehogy már ő legyen a béna.
2011. május 18. 10:15
|
|
Teresa Smithúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 130424 offline
|
Idézet (Poppy Smith @ 2011.04.19. 14:42)
Hát persze, hogy hidegen viselkedett xD Robert nehezen oldódik, még mindig vámpírnak képzeli magát... benézte 
Még mindig csillog biztos
2011. május 18. 10:42
|
|
Sixyhajmániás™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.16. Hozzászólás: 1275 Csatolások: 1872 Azonosító: 107844 offline
|
Reese-nek nem ízlett a patiszon?
mondjuk megértem
először nőj fel és tanulj meg írni
Idézet (Kristen95 @ 2011.04.19. 14:43)
Sztem am ez nme igza..na mind ha meg igen Ez van én nagyon szeretem RObert pAttinson sőt imádom..úgy hogy drága látos csajszika befogatod hogy Ő hogy csokol és te vajon??? n:@ o.O
először nőj fel és tanulj meg írni
2011. június 10. 12:59
Hát ezt érezni kell 
Nem lehet megmondani,ha lástz csókolózni az utcán egy szerelmes párt akkor sem tudod megállapítani,hogy jó-e a csókja a srácnak.
Nem lehet megmondani,ha lástz csókolózni az utcán egy szerelmes párt akkor sem tudod megállapítani,hogy jó-e a csókja a srácnak.
2011. június 10. 13:06
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet (manócska98 @ 2011.04.27. 19:36)
Ja a szöszike csak féltékeny ,meg az egészet túl reagálja "hülye liba". Érdekes Kristen meg más partnerei Robnak nem panaszkodtak.Nagyon különleges ez a Reese.
Most attól , hogy Kristen nem mondja a médiának , lehet , hogy neki sem jön be Robert csókja
Szegény Reese , én még egy arcra puszit sem bírtam volna ki Robert-től , le a kalappal Reese
Remélem jól megfizették ezért
1 felhasználónak tetszik:
Riri,Avrilfan
2011. június 19. 19:26
|
|
Bella.xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 153325 offline
|
csak gy pár kommentet olvastam el de abban kritizáljátok robertet. attol h nektek nem szimpi a csávo attol még nem kell kritizálni.például én a csajt nem birom mégsem kritizálom.
ja... és mellesleg mivan ha robert sem kedveli a csajt és ezért nem csokolta meg rendesen. mármint reese szerint.
ja... és mellesleg mivan ha robert sem kedveli a csajt és ezért nem csokolta meg rendesen. mármint reese szerint.
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.