Rebecca Black dala, a Glee-ben
2011. április 23. 16:41
Szánalmas kis liba.. de utálom :@ Még a kis JB és jobb nála..
2011. április 23. 16:46
Gondoltam, hogy előbb vagy utóbb, de Gleeben is benne lesz. Szerintem ez elkerülhetetlen volt. Bárki is fogja felénekelni, az csak jobb lehet. Az a rossz, hogy ez megint csak reklám neki és pénzt kap utána...
2011. április 23. 17:01
Őszintén szóla nem értem, hogy mit esznek ezen a lányon. Megérteném, ha kiemelkedő tehetség lenne, akit nem szabad veszni hagyni és a dalai is ütősek lennének. De könyörgöm Rebeccának lövése sincs a zenéhez, csak egy "csinált" sztár, akinek bizonyára tehetős szülei vannak.
2011. április 23. 17:04
ennek a csajnak még azt sem engedném meg hogy becsatolja a tépőzárat a cipőmön.szerintem borzalom ez a csaj kész röhely amit művel és elhiszi magáról hogy ő most ilyen hű de nagy sztár közbe meg ha tehetnék pofán röhögnék.szerintem szánalom ez a csaj, és jól mutat a fején az a 'L' betű.
2011. április 23. 17:07
Idézet (Thora_90 @ 2011.04.23. 13:19)
dave095! Én sem értem, és gondolom nem én vagyok az egyetlen, aki tudna élni Rebecca Black nélkül, és a róla szóló cikkek nélkül.
Engem bármennyire is irritál a csaj, mégis érdekel, mi van vele, mert szeretném tudni, hova süllyed a világ a Black-tetkók meg a lemeze megvásárlása után
2011. április 23. 17:12
|
|
mileyselenademivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.24. Hozzászólás: 382 Csatolások: 1134 Azonosító: 135151 offline
|
fuj
2011. április 23. 17:12
Ők is csak megélnek valamiből
Nem ők találják ki,ők csak előadják...
2011. április 23. 17:19
|
|
Glambert98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.21. Hozzászólás: 248 Csatolások: 28 Azonosító: 147748 offline
|
mingyárt hányok!!!!
2011. április 23. 17:37
hát ez szánalom azthittem hogy a Gleeben a legjobb legnagyobb dalokat hallhatjuk viszont nem Rebecca Blacket.Remélem jobb lesz mint az eredeti
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.

0 felhasználónak tetszik: