Botrányba fulladhat Hugh Hefner esküvője?
2011. április 24. 12:37
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Undorító, hogy képes csak a pénzért hozzámenni az öreghez, mert nyilvánvaló, hogy mást már nem tud nyújtani a csajnak. A nő pedig egyértelműen nagy karrierre vágyik, aminek az eléréséhez az egyik legszebb módot válaszotta...
2011. április 24. 12:46
Bunnygirl! Itt szó sincs semmiféle veszekedésről. Nyilván nem tudod, mi volt azelőtt, h Crystal befurakodott a villába.
szavy! Az, de Hef - mint ahogy a cikkben is írtam - nem köt házassági szerződést, ami egyrészt baromság, másrészt az előző feleségeinél írt, tehát velük szemben sem fer.
De az is lehet, h idővel letesz a tervéről.
szavy! Az, de Hef - mint ahogy a cikkben is írtam - nem köt házassági szerződést, ami egyrészt baromság, másrészt az előző feleségeinél írt, tehát velük szemben sem fer.
2011. április 24. 13:05
|
|
bettus7857új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.17. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 125248 offline
|
Írják hogy csak a pénze kell neki. Szerintem minden lánynak aki Heffel van annak csak a pénze kell különben miért járnának egy ijen öregemberrel aki a nagyapjuk lehetne. Aki együtt van Heffel nem a szerelem miatt van vele..
2011. április 24. 13:11
|
BunnyGirlUltraviolence |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.26. Hozzászólás: 2262 Csatolások: 850 Azonosító: 115648 offline
|
Idézet (Thora_90 @ 2011.04.24. 12:46)
Bunnygirl! Itt szó sincs semmiféle veszekedésről. Nyilván nem tudod, mi volt azelőtt, h Crystal befurakodott a villába.
Miért furakodott volna be? Hef ugyanúgy magához vette, mint Hollyt meg az összes eddigi nőjét. Crystal semmivel se rosszabb, mint Holly vagy bármelyik ezelőtti nője. Egész egyszerűen pénzéhes p*csa mindegyik.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. április 24. 13:32
sztem Holly sokkal szebb, nem értem mért nem őt vette el
2011. április 24. 13:33
|
|
Clare Salvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 362 Csatolások: 0 Azonosító: 132058 offline
|
Hajrááá Holly!!
2011. április 24. 14:52
|
BunnyGirlUltraviolence |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.26. Hozzászólás: 2262 Csatolások: 850 Azonosító: 115648 offline
|
Idézet (Thora_90 @ 2011.04.24. 13:54)
BunnyGirl! Holly 7 évig volt Hef barátnője, nem hiszem, h mindent összevetve ennyi ideig kibírta volna mellette, ha nem szereti, legalább egy kicsit.
A pénz nagyúr, de hagyjuk mindketten más véleményen vagyunk az ilyesfajta nőkről. Nem fogok ezen vitatkozni.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.