A Való Világ 4-be „rosszkislányok” kategóriában bejutott lány kapta a legtöbb kiválasztójelet a ma este folyamán, így ő lett a következő kiválasztott.
A teljes cikkhez kattints ide!
VV4: Anikó készülődhet az első párbajra
2011. április 24. 21:22
|
|
fannuska12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 1 Azonosító: 149607 offline
|
Úgyis Ávátviszi ki.
2011. április 24. 21:22
|
|
fannuska12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 1 Azonosító: 149607 offline
|
Évát viszi ki. **
2011. április 24. 21:24
Nagyon remélem, hogy nem az Évát viszi ki, vigye a Jerzyt, és akkor már olya mindegy, hogy ki megy vissza.
2011. április 24. 21:25
Szerintem nem az Évát fogja, mert Éva nagy taktikus és elültette a bogarat a fülébe azzal a csajok vagyunk nyerjünk dumájával. le a kalappal Éva előtt, ez igen profi volt tőle. Alekhoz gyáva, úgyhogy sztem jerzy-t viszi, de visszajön ellene, bár én nem bánnám ha kiesne, mert ő egy igazi napraforgó(ez igaz rá nagyon is..) az elején imádtam, de elásta agát, sajnálom. Úgyhogy tovbbra is tartom magam ahhoz, hogy HAJRÁÁ ALEK ÉS ÉVAA!
2011. április 24. 21:26
|
|
Lovegirllovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.17. Hozzászólás: 368 Csatolások: 0 Azonosító: 149497 offline
|
ideje volt már ...-.-
2011. április 24. 21:26
|
|
MandyBraitvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 145772 offline
|
menjen már haza ez a műhisztiző f*szra éhes napraforgó....
2011. április 24. 21:28
Remélem Jerzyt viszi ki, és akkor nekem már tökmindegy, hogy ki fog kint maradni!
2011. április 24. 21:28
nem tudom kit visz ki de remélem visszajön mert ha nem akkor már nekem mindegy kinyeri a VV-t
2011. április 24. 21:29
Mindenki Évára számít de van ám rá esély hogy kiviszi Jerzy-t. Végülis ha biztosra akar menni akkor lehet hogy ő a jobb választás. Én ezt tenném a helyében.
1 felhasználónak tetszik:
Riri,Avrilfan
2011. április 24. 21:30
Biztos,hogy nem Évát viszi.Jerzy nagyon esélyes,Alekoszra pedig nem számítok.
2011. április 24. 21:31
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Nagyon úgy tűnik, hogy Évának sikerült úgy befolyásolnia Anikót, hogy Jerzyt vigye ki. Ami egyébként iszonyú gyáva dolog volt Évától, baromi nagy a szája voltm, hogy ő és Anikó majd mennek ki, de annyira megijedt Anikótól, hogy inkább visszavett az arcából és elkezdett neki benyalni úgy, hogy közben részegen még Alekoszra is rámondta, hogy neki sincs helye a döntőben. Eléggé úgy néz ki, hogy sikerült elérnie egy Anikó & Jerzy párbajt...bár én örülnék a legjobban ha ne lenne igazam...
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.