Kedvec moderátorok!
Ezt a lapomat szeretném törőltetni, mert utólag észre vettem, hogy más néven, de ennek a sztárnak már van adatlapja.
Szeretnék elnézést kérni és ígérem ezek után sokkal jobban oda figyelek.
ToTo adatlapos topikja
2012. március 16. 15:49
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
Idézet (Lizania @ 2012.03.03. 09:45)
Üdv _ToTo_!
Ancsuval megbeszéltünk egy cserét privátban. Légyszíves átcsatolnád África Zavala lapját hozzá, hozzám pedig Blanca Soto lapját? Előre is köszönöm:
Lizania
Ancsuval megbeszéltünk egy cserét privátban. Légyszíves átcsatolnád África Zavala lapját hozzá, hozzám pedig Blanca Soto lapját? Előre is köszönöm:
Lizania
A kérdés inaktív. Már megoldottuk. Nekem pedig Laisha és Kristen lapja még áll.
2012. március 16. 20:17
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline |
Jon Kortajarenana adatlapját 2010 óta nem szerkesztették. A szerkesztője is 2011. április óta inaktív. Én szívesen átvenném. Így meg is van a 3 adatlap/hét
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2012. március 16. 20:43
Szia ToTo!
Létszi őket csatold hozzám:
http://starity.hu/sztarok/hwang-min-hyun/
http://starity.hu/sztarok/kang-dong-ho/
http://starity.hu/sztarok/melanie-lee/
Létszi őket csatold hozzám:
http://starity.hu/sztarok/hwang-min-hyun/
http://starity.hu/sztarok/kang-dong-ho/
http://starity.hu/sztarok/melanie-lee/
2012. március 16. 22:17
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (rami0401 @ 2012.02.28. 13:35)
http://starity.hu/sztarok/juliane-alfieri/ képe nem arckép, hanem félalakos és az "életrajza" összesen két soros, pedig rengeteg dolgot lehetne azon kívül beleírni, hogy Texas-ba költözött, és az "Amit tudni kell róla" részben is a pl.: a súlyát is feltünteti a szerkesztő, pedig az már változhatott
én szívesen elvállalnám a szerkesztését
És nagyon köszönöm Melanie lapját ToTo
én szívesen elvállalnám a szerkesztését
És nagyon köszönöm Melanie lapját ToTo
Kapott egy figyelmeztetést, ha nem lesz változás, írj újra.
Idézet (Lizania @ 2012.03.02. 11:53)
Nos azt eléggé érdekesnek találom. A lap utoljára január 15.-én volt szerkesztve általa (!). És már előbb is ő szerkesztette, mert nem csak kapkodva jöttem én ide, hanem előtte figyeltem és vártam is, de még mindig nem történik semmi.
Anette és Bianca átcsatolását pedig köszönöm, hamarosan nekilátok a lapjaimnak.
Anette és Bianca átcsatolását pedig köszönöm, hamarosan nekilátok a lapjaimnak.
Elnéztem, 2011 február 6 és nem 2012, bocsi. Át is tettem, mert mostanra így is úgy is lejárt, ha 2011, ha 2012
Idézet (Johinna @ 2012.03.03. 07:58)
Üdvözlet! The Rev lapjánál nemrég járt le a 6 hónap, valamint nincs megfelelően kitöltve, jelzi ezt az adatlapján látható smiley is. Ha lehetne, én szívesen szerkeszteném, előre is köszönöm.
A nem élő sztároknál nem szoktuk átadni a lapot, ha szépen ki van töltve és a szerkesztője is aktív.
Idézet (itsmestella @ 2012.03.04. 11:01)
Szia Toto!
Előszöris nagyon köszönöm, hogy csattoltad hozzám Breanna Conrad adatlapját!
Most ismét egy olyan kérdéssel fordulnék hozzád, hogy nem csattolnád hozzám Sofia Boutella adatlapját mert a szerkesztője utoljára 2011.11.23-án szerkesztette!?
Előre is nagyon köszönöm!
Előszöris nagyon köszönöm, hogy csattoltad hozzám Breanna Conrad adatlapját!
Most ismét egy olyan kérdéssel fordulnék hozzád, hogy nem csattolnád hozzám Sofia Boutella adatlapját mert a szerkesztője utoljára 2011.11.23-án szerkesztette!?
Előre is nagyon köszönöm!
Még nem telt le a 6 hónap.
Idézet (sophiej @ 2012.03.06. 14:47)
Hello! Csak annyit szeretnék, hogy nála már lejárt a hat hónap, de még mindig nincs szerkesztve, hibásak az adatok. Ha lehet, szívesen szerkeszteném!
22.-én fog lejárni csak a6 hónap. Milyen adatok hibásak?
Idézet (TbRéku @ 2012.03.15. 17:20)
Szia ToTo!
Daniella Monet adatlapjánál lejárt a hat hónap én szivesen átveszem!
Daniella Monet adatlapjánál lejárt a hat hónap én szivesen átveszem!
Már hárman is kérték elötted.
2012. március 17. 02:25
WhoDontKnowúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.02. Hozzászólás: 90 Csatolások: 0 Azonosító: 170425 offline |
NEm gondoljátok, hogy nevetséges amit erről a szegény csajról irtak? ugyértem nevetségesen irtak ról?
2012. március 17. 09:16
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
Először is, köszönöm Laisha és Kristen lapját! Viszont én cseréltem Ancsuval, amit még beírtam ide, viszont tegnap kézileg átadtuk egymásnak a lapokat, amit szintén beírtam ide. Mára viszont visszakerültek a lapok az eredeti szerkesztőhöz. Ez, hogy lehet? Kérlek szépen csatold vissza Hozzám Blanca Sotot, Ancsuhoz pedig África Zavalát.
_ToTo_
2012. március 17. 10:03
Szia ToTo!
Először is köszönöm a lapokat
Másodszor: priviben elcseréltem Kang Dong Ho és Min Hyun lapját SunnySolya-val Ga-In és Kim Sori lapjára, megkérhetlek, hogy rakd át őket?
Először is köszönöm a lapokat
Másodszor: priviben elcseréltem Kang Dong Ho és Min Hyun lapját SunnySolya-val Ga-In és Kim Sori lapjára, megkérhetlek, hogy rakd át őket?
_ToTo_
2012. március 17. 15:23
Idézet (***aiden*** @ 2012.03.08. 17:21)
Szeretném elkérni őt:
http://www.starity.hu/sztarok/liam-cunningham/
Nincs életrajz & filmográfia több mint 3 hónapja.
http://www.starity.hu/sztarok/liam-cunningham/
Nincs életrajz & filmográfia több mint 3 hónapja.
Szia ToTo!
Liam Cunningham lapjáról lenne szó megint, mert az előző szerkesztőnél már nincs, de hozzám sem csatoltad. Szerkesztőnek jelentkezek gomb sincs, szóval felvenni se tudom.
_ToTo_
2012. március 17. 15:42
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1653 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline |
Köszönöm az adatlapot!
_ToTo_
2012. március 17. 17:55
Elsősorban ismét szeretném megköszönni azt a három lapot amit átcsatoltál hozzám _ToTo_! - Szerkesztem őket ahogyan csak tudom szerintem már ma este meg lesz a lap helyre rakása és friss információk hozzáadása.
Viszont mos azzal a szándékkal érkeztem,hogy elmondjam,hogy egyes lapoknak nem megfelelő a profilképe,természetesen készítettem hozzá normálisat. - Első lap aminél úgy gondolom,hogy a kép nem megfelelő az ez a lap volna,úgy gondolom,vagy a kép mérete kicsi vagy rossz minőségű.Nos hoztam neki talán-talán megfelelő képet.:megfelelő kép
A második szintén rossz minőségű kép volna,mivel nem látom az arcát egyáltalán ennél a sztárnál.Természetesen próbáltam mostani és megfelelő képet keresni amit normálisan ki is tudok vágni.Szóval remélem jó ez a kép is ehhez a sztárhoz.:megfelelő kép
Köszönöm szépen,hogy ha megoldod ezt _ToTo_
Viszont mos azzal a szándékkal érkeztem,hogy elmondjam,hogy egyes lapoknak nem megfelelő a profilképe,természetesen készítettem hozzá normálisat. - Első lap aminél úgy gondolom,hogy a kép nem megfelelő az ez a lap volna,úgy gondolom,vagy a kép mérete kicsi vagy rossz minőségű.Nos hoztam neki talán-talán megfelelő képet.:megfelelő kép
A második szintén rossz minőségű kép volna,mivel nem látom az arcát egyáltalán ennél a sztárnál.Természetesen próbáltam mostani és megfelelő képet keresni amit normálisan ki is tudok vágni.Szóval remélem jó ez a kép is ehhez a sztárhoz.:megfelelő kép
Köszönöm szépen,hogy ha megoldod ezt _ToTo_
_ToTo_
2012. március 17. 22:10
SütyღMaybe,Onceღ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.14. Hozzászólás: 3297 Csatolások: 579 Azonosító: 133242 offline |
Kedves _ToTo_!
Mark Boone adatlapját 2011.02.27-én szerkesztették utoljára,és örömmel átvenném.
Amelia Heinle adatlapját 2010.04.29-én lett utoljára szerkesztve és ezt is szívesen átvenném.
Tatiana Lyadochkina őt 2011.06.14-én lett utoljára szerkesztve és ezt is szerkeszteném.
Köszönöm..
Mark Boone adatlapját 2011.02.27-én szerkesztették utoljára,és örömmel átvenném.
Amelia Heinle adatlapját 2010.04.29-én lett utoljára szerkesztve és ezt is szívesen átvenném.
Tatiana Lyadochkina őt 2011.06.14-én lett utoljára szerkesztve és ezt is szerkeszteném.
Köszönöm..
_ToTo_
2012. március 17. 23:35
vivi0403Ashley Tisdale fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.28. Hozzászólás: 3495 Csatolások: 12481 Azonosító: 75313 offline |
Cody Christian Utolsó frissítés: 2010.07.24. 22:10
+még az életrajza sincs megírva.
Én szívesen elvállálom a szerkesztését
+még az életrajza sincs megírva.
Én szívesen elvállálom a szerkesztését
_ToTo_
2012. március 18. 09:26
ShenaylaSheyka |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3667 Csatolások: 40063 Azonosító: 158683 offline |
szia, tudom, hogy most sok lapot kaptam és nagyon köszönöm őket, és befejezem ígérem, csak még egy lapot kérnék Michelisz Norbi lapját júniusban szerk.
_ToTo_
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.