Starity

ToTo adatlapos topikja

484 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. május 03. 23:04 #1
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus
 
StátuszMár több, mint 16 éve...
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 05.03.01.
Hozzászólás: 12220
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Offline offline
A topik kényszerűségből jött létre - talán ideiglenesen, talán végleg - majd kialakul. Ezentúl itt tudtok a lapokkal kapcsolatban írni nekem. Nyugodtam írthat mindenki vagy kérdezhet, úgy mint eddig - csak ezentúl itt. Próbálok minden nap majd reagálni vagy válaszolni, de legkésöbb másnap.
Aki adatlapot szeretne és a lap átadható vagy felvehető, annak át fogom tenni a lapot, mint eddig. Amelyik lap nem adható át még valamilyen okból annak fogok írni, hogy mi a helyzet.

Lehetőleg arra használjuk a topikot amiért létrehoztam, a felesleges nem ideillő hozzászólásokat törölni fogom az átláthatóság miatt.

Egy kis kiegészítés az egyszerűség kedvéért: Ahogy látom a többiek is besegítenek a lapok rendezésébe - amelyik üzenetnél Bessie, Cynthia, joe_r, Candee Sweet vagy én nyomunk majd egy tetszik gombot - az azt jelenti, hogy el van intézve az a kérés. smileeee.gif


A Brittany által megfogalmazott szabályokat is idemásolom ami az adatlapokra vonatkozik - ezeket is vegyétek figyelembe.

1. Az adatlaphoz tartozó kép mindig Fotósorozatos ARCkép / Portré legyen, és ne egészalakos, félalakos illetve félarcról készült képek. Amennyiben még aktív az illető akkor mindenképpen színes fotó kerüljön a lapjára.

2. Az adatlapon az Életrajz ne 3-4 mondatból álljon, illetve ne az adott sztár kedvenceinek a felsorolásából. Összefoglaló, egész mondatos életrajzok kellenek.

3. A webfordítók jó alapsegítséget nyújthatnak, de nem bemásolni kell a kiadott eredményt, hanem nyelvtanilag helyes mondatokban megfogalmazni az életrajzot.

4. A filmográfia és a diszkográfia rész értelemszerűen az adott sztár kiadott lemezeit illetve filmszerepeit tartalmazza.

5. Az adatlapok mindig legyenek aktuálisak. Azért ne tarts meg egy adatlapot, hogy más ne kaphassa meg, ha úgysem szerkeszted!

6. Egy felhasználó maximálisan 60 adatlapot birtokolhat.

7. Amennyiben egy moderátor belenyúl az adatlapodba és megváltoztat valamit, azt okkal teszi. Ne állítsd vissza!

8. Amennyiben átveszel valakitől egy adatlapot, akkor szerkeszd! Amennyiben egy hónapig nem nyúltál hozzá az átvett adatlaphoz, akkor a szerkesztési jog átruházható.

9. Az adatlapokat legalább 6 havonta frissíteni kell. Amennyiben nem teszitek, akkor a szerkesztési jog átkerül máshoz.

10. Az inaktív szerkesztő, akkor számít inaktívnak, ha legalább 3 hónapja nem látogatta meg a fórumot. Ilyenkor lehet egy moderátornak jelezni, hogy igényt tartanál valamelyik lapjára.

11. KIEMELT TAGOK - ugyanúgy vonatkozik rájuk a szerkesztési kötelezettség. A kiemelt tagoknál több a türelmi idő - 8-9 hónap - de az adatlapjaikat szerkesztetlenség miatt szintén átkerülhetnek máshoz. (A KIEMELT TAGOK NEM A MODERÁTOROK)

És még pár fontos dolog:

1. A már nem élő hírességek lapjainál kicsit türelmesebbek leszünk/vagyunk, hiszen róluk nem igen van/lesz mit frissíteni - így előfordulhat, hogy a 6 hónapja nem szerkesztett lap sem kerül átadásra, ha szépen ki van töltve és a szerkesztője is aktív.

2. Mielött bárki lapot kér, elöbb a saját meglévő lapjait szedje rendbe, mert szúrópróbaszerűen fogjuk ellenőrizni kéréskor - ha sok a hiányosság akkor az új kért lap nem lesz átadva és így akár le is maradhatsz róla és más kapja meg.

3. Ha egy lap, még nem adható át, mert pl nem telt le a 6 hónap, akkor kérd újra amikor lejár, mert nekünk képtelenség ennyi lapot fejben tartani már, hogy melyiket ki mikor kérte. Erre Ti figyeljetek a jövőben, mert 1-2 lapot mindenki fejben tud tartani ha szeretné megkapni.

4. Azok a lapok amik nincsenek rendesen frissítve, csak a kép cserélődik, de pl az életrajzban az utolsó információk 2005 vagy 2007-ből valók - szintén átadásra kerülhetnek akkor is, ha nincs meg a 6 hónap szerkesztetlenség. (Természetesen a végleg visszavonult vagy már nem élő személyekre ez nem vonatkozik)
Ha valaki ilyen lapot kér, a szerkesztő kap egy üzenetet, hogy frissítse, ha 2-3 napon belül nincs változás, elveszti a lapot.

5. A Moderátorok lapjai egyelőre nem kerülnek átadásra, de hamarosan erre is hozunk egy szabályt - addig türelem.

6. Hetente mindenki 3 lapot kérhet/vehet fel. Előre lefoglalni lapot nem lehet, akkor írjatok, ha már lejárt a szerkesztési határideje vagy ha a szerkesztője nem lépett be 3 hónapja.

UPDATE 2011 December 3:

A JELENLEG BENTMARADT ÖSSZEESKÜVŐS SZEREPLŐKNEK LEHET LAPOKAT CSINÁLNI - AKIK KIESTEK, AZOKNAK MÁR NEM

Mostantól lehet készíteni íróknak is lapokat, DE KOMOLYABB, ELISMERT ÍRÓK LEGYENEK és aki ilyet készít, lehetőség szerint próbáljon majd valamilyen forrást megadni, ahol az íróról magyarul vagy angolul megtalálhatóak a fontosabb információk. Nem lesz minden lap jóváhagyva, csak ha tényleg neves, ismert és ha van értelme, hogy legyen adatlapja. Az elbírálás SZUBJEKTÍV LESZ, ehhez jól jönnek a kért linkek, de senki se sértődjünk meg, ha a lap, esetleg törlésre kerül.

Mindenféle külföldi X-factoros vagy egyéb tehetség kutatóban szereplőknek az első háromnak lehet majd lapja, illetve a többieknek akkor ha a verseny után saját dalt vagy klipet vagy lemezt készít - kivéve a táncosokat. Őket nem fogjuk jóváhagyni.

Továbbá pedig, aki 'selejtes' adatlapot talál jelezze itt a topikban nekem. 'Selejtes' lap alatt a webfordítós, ovis szintű fogalmazás, sok helyesírási hiba értendő. Apróbb kisebb hibákat is lehet jelezni, de a főbb szempont a felsorolt 3 pont - illetve a hiányzó életrajzok legyenek. Lehet jelezni olyan lapokat is, amik 'látszólag' szerkesztve vannak, de az életrajz vagy a filmográfia pl véget ér 2008 vagy 2009-es információkkal - az ilyenek az álszerkesztőknél vannak, akik csak a gombot nyomják meg vagy képet cserélnek, de valójában nem frissítenek.
Jöhetnek a dupla-tripla lapok is ide és a 'felesleges' lapok is: Szerkesztetlen és/vagy szerkesztő nélküli olyan lapok akik nem igazán hírességek, névtelen playboy, ckm és hasonló modellek vagy fehérnemű modellek - ha van szerkesztője aki aktív és szerkeszti is, azt egyelőre hagyjuk, de a többit törölni fogom és megpróbáljuk kigyomlálni a sok 'szemetet'

A rossz profilképeket is lehet jelezni, de akinek van kedve és szerkeszt a rossz helyett jó profilképet és felteszi tárhelyere majd belinkeli, akkor azt berakom a lapra. Amelyik lapon kicserélem a képet, azt nem véletlenül teszem, ne rakjátok vissza a régit, mert valamiért biztosan nem felelt meg és nem unalmamban cserélgetem.

Aki figyelmeztetést kap valaminek a pótlására/javítására az 1 hetet fog kapni rá - alkudozni hajlandó leszek, de csak ésszel aki csak kibúvót keres vagy nem csinálja meg attól el fog kerülni a lap, ha két hete szerkeszti akkor is, ha két éve szerkeszti akkor is.

A hibás, selejtes életrajzokat és filmográfiákat is lehet pótolni ha van kedvetek - akár úgy is, hogy nem akarjátok feltétlenül a lapot is hozzá, Ha elkülditek és jobb, normálisabb a jelenleginél akkor be rakom a lapra és természetesen odaírjuk azt is, hogy ki készítette.

Avval is sokat tudtok segíteni amikor jeleztek valamit, hogy belinkelitek a kérdéses lapot és nem csak beírjátok, mert gyorsabb rákattintani, mint keresgélni. Nem fontos/kell 10 percenként belinkelni hogy ezt is találtam meg azt is találtam, össze is lehet gyűjteni és egyben jelezni több mindent, hogy ne szabaduljon el a topik és különben sem hajt a tatár.

UPDATE 2012. MÁJUS
A lap átadások részben módosulnak:

Ha lejár a lap, ha inaktív a szerkesztője vagy gazdátlanná válik, mert törli magát a korábbi szerkesztő, akkor:

- 1000. sorszám alatt lehet rá pályázni, az erre nyitott topikban egy életrajzzal. Erről majd itt a topikban, illetve a profilomban lesz majd kiírás.

- 1000. sorszám felett ugyanúgy lehet kérni lejárt vagy gazdátlan lapot, mint eddig. Kivéve, ha nincs a lapon életrajz - erről lentebb bővebben is írok.

Létrehoztam egy Starity nevű profilt, az ide került lapokat majd el lehet kérni. Ide kerülnek a gazdátlan lapok, inaktív szerkesztőktől a lapok vagy egyéb okból felszabaduló lapok. Ha valaki talál olyan lapot aminél nincs szerkesztőnek jelentkezel gomb (és mondjuk nem kell neki), az jelezheti a topikban és majd ide kerül az is.

Mivel még mindig igen sok az olyan lap ahol nincs egy minimális 5-6 soros kis életrajz sem, ezek a lapok is ide fognak kerülni ha ilyet találunk vagy miközben ellenőrizzük a lapjaitokat, ahol nincs semmi életrajz vagy webfordítós, értelmetlen vagy összefüggéstelen - szó nélkül el lesz véve a szerkesztőtől és a Staritys profilra rakjuk azokat is. Kap a szerkesztő egy figyelmeztetést, hogy ezt és ezt a lapját elvettük, 7 napja lesz írnia egy minimális 5-6 soros életrajzot és visszakapja, ha nem teszi, ugyanevvel a feltétellel bárki elkérheti. Ilyen esetben vagy ha Ti magatok találtok másnál ilyen lapot és szeretnétek elkérni - beírjátok az adatlapos topikba azt a kis minimális életrajzot és úgy kéritek el, mi ezt beteszünk a lapra és csak utána adjuk át.

Ha a szerkesztő lemond róla és ott a szerkesztőnek jelentkezel gomb, akkor fel lehet venni.

A LAPSZERKESZTÉSI HATÁRIDŐK ÍGY MÓDOSULNAK:

TAGOK: 6 HÓNAP
KIEMELTEK: 9 HÓNAP
MODERÁTOROK: 12 HÓNAP

az elhunyt hírességek lapjainál NINCS HATÁRIDŐ, ha MEGFELELŐEN KI VAN TÖLTVE ÉS A SZERKESZTŐ IS AKTÍV, akkor NEM ADJUK ÁT.

A jövőben nem lesz olyan, hogy elcseréled a lapot valakivel, de megkötöd a kezét, hogy nem cserélheti tovább, különben visszakéred. Senkinek sem fogjuk ilyen esetben visszaadni a lapot, ha elcserélted, lemondtál róla!!! KIVÉTELT KÉPEZ az olyan eset, amikor nem cseréled, hanem szívességből, barátságból, stb... átadott (NEM CSERÉLED, HANEM ÁTADOD, ODAADOD) valakinek a lapot, hogy szerkessze.

Újonnan beküldött lapoknál több mindenre kell figyelnetek:

A különböző KOREAI, JAPÁN stb hírességek lapjainál sok a kavarodás.Sok a dupla, tripla lap, mert a nevüket vagy 6 féleképpen le lehet írni helyesen. Ezért aki ilyen lapot küld be az az adatlapon a sztár, vagy együttese, csapata honlapjához vagy az 'AMIT TUDNI KELL RÓLA' részbe MÁSOLJON BE EGY LINKET, AHOL ELLENŐRIZNI TUDJUK, hogy ki ő, milyen csapatban van, hogy írják pontosan a nevét, stb.
Aki enélkül küld be lapot AUTOMATIKUSAN TÖRLÉSRE FOG KERÜLNI. Illetve akkor is, ha a megadott linken NEM TALÁLHATÓAK MEG A SZÜKSÉGES INFORMÁCIÓK.

Törlésre kerülnek azok a beküldött lapok is, ahol már az 'AMIT TUDNI KELL RÓLA' rész is ÉRTELMETLEN VAGY WEBFORDÍTÓS, illetve szúrópróbaszerűen a lapokat beküldők MÁR MEGLÉVŐ LAPJAIT is ellenőrizzük, ahol hiányoznak az életrajzok, a film és/vagy diszkográfiák a lapokon - ott az újonnan beküldött lapot nem fogjuk elfogadni és törlésre kerülnek akkor is, ha nincs vele baj.

UPDATE 2012. JÚLIUS

A lapokat ugyanúgy lehet kérni, mint eddig. A változás azokat a lapokat érinti esősorban, ahol NINCS ÉLETRAJZ. Az ilyet úgy tudjátok elkérni, ha irtok egy rövid, vagy teljes életrajzot.

A STARITYS profilra kerülnek SZEPTEMBERIG az olyan lapok, amik LEJÁRTAK, KITÖLTETLENEK VAGY CSAK A GOMBOT NYOMKODTÁK RAJTA, DE NEM VOLT FRISSÍTVE.
A lejárt és kitöltetlen lapokat el tudjátok kérni a fent leírtak alapján.
Ha csak azért vettük el, mert webfordítós, nem friss infók vagy egyéb dolgok miatt - akkor 7 NAPJA VAN AZ EREDETI SZERKESZTŐNEK PÓTOLNI A HIÁNYOSSÁGOKAT, 7 NAP ELTELTÉVEL EZT IS EL TUDJÁTOK KÉRNI.
Az újonnan odakerült lapoknál majd Bessie vagy én rá fogjuk nyomni a szerkesztés gombra. Ennek a dátumát ti is fogjátok látni - INNEN SZÁMOLHATJÁTOK A 7 NAPOT.


Szeptembertől annyiban fog változni a szabály, mivel 2012 van és azokon a lapokon, ahol 2010 vagy régebbi információk vannak az aktív sztárokról, ELKÉRHETŐEK LESZNEK, AKÁR EGY NAPJA NYOMTAK A SZERKESZTÉS GOMBRA, AKÁR 5 HÓNAPJA.
Persze mindig ellenőrizni fogjuk, hogy aktív sztárról van-e szó, van-e mit frissíteni róla vagy éppen visszavonult 3-4 évre, mert például babát szült és ezért nincs infó róla.
Ha a moderátorok találnak ilyen lapot, akkor a STARITYRE FOG KERÜLNI, FIGYELMEZTETÉSSEL, 7 NAPOS HATÁRIDŐVEL STB. Ha ti találtok másnál és szeretnétek a lapot, ez alapján el lehet majd kérni.


A friss tudnivalókat is itt keressétek majd a topik elején, ide írom a frissítéseket majd.
235 felhasználónak tetszik: badperfect, dave095, Beba13, Domcicc, Bessie, Glamster, Lady Suzy, Twilight6, Sugarbird, joe_r, NiceandCute, dóóra, Bogi13, kriszti145, anna21, LaTasha, Miley-fan09, hana001, WinterGirl, liltoria, All About Lady Gaga, Alexis_0504, funny18, Esment, Zsüdi, Rap4ever8, twilightgirl0910, cintia0023, bibicsibi, DiscoDiva, Erika120, Clélia, ancsa13, anonymka, Emily O., SelenaDebbyMiley, Ninaa., Lindsay019, thunderbird, Xelly, reguss, DisneyFan, Melcsi1997, melasz12, duracell, pillecukor3, S. Klau, Victorie, kutikin_0405, miss_areo, Chels, Nellike, Norczi, Demily, Pixie Buue, itsmebells, VastagTamásfan, Selly 13, zsofeeh, Nana_77, ivonn a demi fan, Lisa Veronicas, Zsanett.Zsüliett, Taurilla, LoveandPeace, Orsie16, Thora_90, Ronetta001, Loveme, Evelly, LaGirl9292, Bernadettkeh, Vy98, Evi99, Bradin, yourshawty, Coco Selly, adorebubble, xBlondie, Nina1122, katie993, Selena Gomez 20, Tizzy, silenc, Selena22, Arianaa, Kiraac, Riley13, DisneyFans, BritneyVivi, K.Zsuzsikaa, Daniela3, evelin0623, Kiyla, keiiko, tinkerbell798, Kicsilány16, Faca, cintia8597, reni1999, Alison Lerman, Wieber., UnhappyMeals, Maite12, Eszter655, AmyVie, An_d_a, prézli, AMaya, FruFruChan, Sugarbabes, Piros0817, Sellycica, Czuppon Mónika, KathPierce., SweetBlair., brigicyy, Porcicca, LoveNessa, Enaa, Rihannna, pink_bunny, SmileyZ, Évike12, TbRéku, ChanelGirl, Liliii, Vegas, Mia007, tbdodo, Karina197, mikeyla, csilagoseg, Efcsy, Lizania, Vampiregirl1, Kyra99, andiii, mikieger, rami0401, MeganMolly, LadyAlexa, SoShi Kameo, SelenaGirl, kiskepikeh, kesty, Kwon.Nikaa, sellytanker, ItsLénaa, Misao, FruzShina., Black Hearth2, Fannsell, LexiCobain, Stefii102, G-Dragon08, Adrianna, N.k, John_Cena, Domcsi0301, Astore, Kelly, SunnySolya, DettyBetta97, Jessy, Tündiii, indiancsaj, Lilyrose, Luckie, biroanett, Barbus87, Törpemókus, FinlandForever, Kazuo, édrienn, eszthör, Elekes_Emese, CandUs, AngelFace, Grace Benning, Kelsey, Viviiiii, like me, elmex, Darkness, iannina, BarbieFan, TheHypooo75, Selena., Muffin977, aranysas, kia08, ArianaGrandeforever, Diinaa, Dolly-Lolly, SummerButterfly, Dj Medison14, Elenaa., Alishon., MadHatter, Candee, Stephie, Carmita, CrazyHeartx3, Beyla, Saranghae, Lilla2, TheDanush, Blaze, MezeiVirág, Vampire Lady, kurrek, Cece. J., Im a SlaveForBritney, Sztár Mániás, Gurs, idone, judie94, Timisi, nicol bellox, Bogiboszi, Whiteberry, boszikaa97, brigitta000, Enikő125, Esztii. SellykeFan, escoripon, Ildikócska10, DennyKeh, YoubaFelix, LoveAngel, Pumpkin, hidasicaszandra, Shenayla, simplegirl.
2011. május 04. 08:37 #2
- törölt felhasználó -    
Én korábban írtam 2 levelet is,de azokra nem volt reakció. Ez a topik viszont elég jó ötlet,úgyhogy akkor itt elmondanám újra amit szerettem volna.Találtam 3 adatlapot,amely átlépte a 6 hónapos korlátot és ha van rá lehetőség,szívesen átvenném és szerkeszteném őket. blush.gif
http://starity.hu/sztarok/camila-sodi/
http://starity.hu/sztarok/elisabetta-canalis/
http://starity.hu/sztarok/farsang-dorottya/

Köszönöm a segítséget
2011. május 04. 09:11 #3
Bogi13
Bogi13
陽炎
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 08.05.27.
Hozzászólás: 7242
Csatolások: 50801
Azonosító: 62047
Offline offline
Én is az előbb említett okból írok, John Cooper adatlapja 2010.08.16-án lett szerkesztve utoljára. Én szívesen elvállalnám a szerkesztését. meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Gordon Warner
2011. május 04. 13:10 #4
- törölt felhasználó -    
Először is, ez a topik nagyon jó ötlet, mivel észrevételeket és kérdéseket vethet fel - mint most nálam.
Szóval, ha valaki hat hónapig nem frissíti az adatlapjait, átvehető a lap? unsure.gif Mivel rengeteg olyan van, amelyek szerkesztője mai napig aktív, de az adott sztár profilja 2009-ben volt frissítve. Ezekkel az adatlapokkal mi a teendő? (Gondolom, illedelmes levél, frissítésre való felszólításra vagy, ha nincs ideje/kedve szerkeszteni, akkor átadás kérvényezése - de ha a szerk. válaszra sem méltat vagy nem adja, akkor hagyjuk "kallódni" a lapot, vagy fordulhatunk hozzád?

Ilyen személy lenne Brian Molko - utolsó módosítás 2008.12.10
Még úgy két hónapja írtam a szerkesztőnek, de semmi válasz. Szívesen átvenném a lapot, mivel A Placebo az egyik nagy kedvencem, és szívesen látnám aktualizálva az adatlapját rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: kriszti145, WinterGirl
2011. május 04. 14:37 #5
Twilight6
Twilight6
 
Státusz.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.12.20.
Hozzászólás: 10637
Csatolások: 13802
Azonosító: 141171
Offline offline
Szucsánszki Zita adatlapját 2010.04.06.-én szerkesztették utoljára. Szívesen elvállalnám a szerkesztést. meghajolo.gif
3 felhasználónak tetszik: liltoria, _ToTo_, enya 2
2011. május 04. 14:41 #6
bajer
bajer
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 08.05.25.
Hozzászólás: 7390
Csatolások: 46079
Azonosító: 61874
Offline offline
Idézet (Courtneyy @ 2011.05.04. 13:10)
Először is, ez a topik nagyon jó ötlet, mivel észrevételeket és kérdéseket vethet fel - mint most nálam.
Szóval, ha valaki hat hónapig nem frissíti az adatlapjait, átvehető a lap?  unsure.gif Mivel rengeteg olyan van, amelyek szerkesztője mai napig aktív, de az adott sztár profilja 2009-ben volt frissítve. Ezekkel az adatlapokkal mi a teendő? (Gondolom, illedelmes levél, frissítésre való felszólításra vagy, ha nincs ideje/kedve szerkeszteni, akkor átadás kérvényezése - de ha a szerk. válaszra sem méltat vagy nem adja, akkor hagyjuk "kallódni" a lapot, vagy fordulhatunk hozzád?
Ilyen személy lenne Brian Molko - utolsó módosítás 2008.12.10
Még úgy két hónapja írtam a szerkesztőnek, de semmi válasz. Szívesen átvenném a lapot, mivel A Placebo az egyik nagy kedvencem, és szívesen látnám aktualizálva az adatlapját rolleyes.gif

Szia!
Miután megkaptam az üzeneted, én vissza is írtam, csak utána már nem reagáltál... Vagy lehet, hogy csak nem fgyeltem, és megfelekdkeztem az üzenetről, de egy nap kaptam vagy ötvenet adatlapcserével kapcsolatban. Remélem azért ez még elnézhető nekem. smileeee.gif
Szóval, nekem még mindig áll, hogy szívesen odaadom, csak szólj, hogy mikor vagy fenn, és már a Tiéd is.
bajer meghajolo.gif
(Ilyenkor légyszi szóljatok rám mégegyszer, mert tényleg elfelejtem őket. biggrin.gif )
2011. május 04. 14:46 #7
- törölt felhasználó -    
Idézet (bajer @ 2011.05.04. 14:41)
Szia!
Miután megkaptam az üzeneted, én vissza is írtam, csak utána már nem reagáltál... Vagy lehet, hogy csak nem fgyeltem, és megfelekdkeztem az üzenetről, de egy nap kaptam vagy ötvenet adatlapcserével kapcsolatban. Remélem azért ez még elnézhető nekem. smileeee.gif
Szóval, nekem még mindig áll, hogy szívesen odaadom, csak szólj, hogy mikor vagy fenn, és már a Tiéd is. 
bajer meghajolo.gif

Hű. Azt tudom, hogy kétszer írtam, és akkor ezek szerint valamelyikőnk elsiklott felette laugh.gif Mindjárt átnézem azért az üzeneteket, a többi mehet pm-be wink.gif
Köszi _nevet.gif
2011. május 04. 15:05 #8
hana001
hana001
звезда ♥
 
Státusz- Family don’t end with blood -
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 09.06.13.
Hozzászólás: 1716
Csatolások: 1266
Azonosító: 98592
Offline offline
Ezt a topicot én is nagyon jó ötletnek tartom smileeee.gif Én Christopher Kohn adatlapját szeretném átvenni, ha lehetséges. Utoljára 2010 júliusában szerkesztették. Írtam a jelenlegi szerkesztőjének, de sajnos nem válaszolt. Köszönöm előre is meghajolo.gif meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: _ToTo_
2011. május 04. 15:29 #9
- törölt felhasználó -    
Észrevettem, hogy Chace Crawford 2010.11.14-én volt utoljára szerkesztve. Elkérhetném az adatlapját?
2011. május 04. 15:32 #10
- törölt felhasználó -    
Szia _ToTo_!
Akkor megcsinálnád a Sharon Jordan-as sztáradatlapot??
1 felhasználónak tetszik: _ToTo_
2011. május 04. 15:32 #11
Alexis_0504
Alexis_0504
2015 with Eszti ♥
 
StátuszA bűn az nem lesz könnyebb, hiába hull a könnyed.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.08.16.
Hozzászólás: 3617
Csatolások: 855
Azonosító: 133339
Offline offline
Genevieve Hannelius lapja 2010.10.06.-án volt utoljára szerkesztve,írtam már régebben a szerkesztőnek de még nem kaptam választ.Esetleg én szívesen elvállalnám az adatlapját smileeee.gif meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: _ToTo_
2011. május 04. 15:32 #12
Twilight6
Twilight6
 
Státusz.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.12.20.
Hozzászólás: 10637
Csatolások: 13802
Azonosító: 141171
Offline offline
Idézet (LaGirl9292 @ 2011.05.04. 15:29)
Észrevettem, hogy Chace Crawford 2010.11.14-én volt utoljára szerkesztve. Elkérhetném az adatlapját?

Szerintem itt még nincs meg a 6 hónap.
2011. május 04. 15:34 #13
- törölt felhasználó -    
Sziasztok smileeee.gif
Iker Casillas úgy látom már fél éve volt szerkesztve. Én jelentkeznék az adatlapjára. Osztálytársam múltkor emlegette őt, és én szívesen elvállalnám a szerkesztését. meghajolo.gif
2011. május 04. 15:34 #14
- törölt felhasználó -    
Idézet (Twilight6 @ 2011.05.04. 15:32)
Szerintem itt még nincs meg a 6 hónap.

Én ha jól számoltam akkor elvileg pont megvan a 6 hónap,de nem tudom biztosan.
5 felhasználónak tetszik: liltoria, Twilight6, Alexis_0504, WinterGirl, Enaa
2011. május 04. 15:36 #15
Twilight6
Twilight6
 
Státusz.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.12.20.
Hozzászólás: 10637
Csatolások: 13802
Azonosító: 141171
Offline offline
Egy kérdés: Ha egy adatlapot 2010.11.-én szerkesztettek utoljára, azt a lapot valaki más megkaphatja?
2011. május 04. 15:38 #16
- törölt felhasználó -    
Idézet (Twilight6 @ 2011.05.04. 15:36)
Egy kérdés: Ha egy adatlapot 2010.11.-én szerkesztettek utoljára, azt a lapot valaki más megkaphatja?


Attól függ milyen napon. Ha még nem telt le a 6 hónap, akkor nem. Nézd meg hányadikán volt szerkesztve, és akkor kaphatod meg.

Amúgy Chace Crawfordnál még szerintem nincs meg a 6 hónap, ha jól számoltam 10 nap van még hozzá.. blush.gif
2 felhasználónak tetszik: Twilight6, Demily
2011. május 04. 15:40 #17
Twilight6
Twilight6
 
Státusz.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.12.20.
Hozzászólás: 10637
Csatolások: 13802
Azonosító: 141171
Offline offline
Idézet (Esment @ 2011.05.04. 15:38)
Attól függ milyen napon. Ha még nem telt le a 6 hónap, akkor nem. Nézd meg hányadikán volt szerkesztve, és akkor kaphatod meg.
Amúgy Chace Crawfordnál még szerintem nincs meg a 6 hónap, ha jól számoltam 10 nap van még hozzá.. blush.gif

Értem. Köszi. smileeee.gif
2011. május 04. 16:04 #18
Alexis_0504
Alexis_0504
2015 with Eszti ♥
 
StátuszA bűn az nem lesz könnyebb, hiába hull a könnyed.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.08.16.
Hozzászólás: 3617
Csatolások: 855
Azonosító: 133339
Offline offline
Idézet (Alexis_0504 @ 2011.05.04. 15:32)
Genevieve Hannelius lapja 2010.10.06.-án volt utoljára szerkesztve,írtam már régebben a szerkesztőnek de még nem kaptam választ.Esetleg én szívesen elvállalnám az adatlapját  smileeee.gif  meghajolo.gif


mivel már nemtudom szerkeszteni a hozzászólásom,ezért így írom.véletlenül elírtam a dátumot nem 6.-án hanem 16.-án volt utoljára szerkesztve smileeee.gif
2011. május 04. 16:29 #19
- törölt felhasználó -    
Kasza Tibor adatlapja 2010. 10. 09-én volt frissítve utoljára és akkor sem a szerkesztője által. Ha lehetséges én szívesen átvenném az adatlapot! blush.gif
2011. május 04. 17:02 #20
mikeyla
mikeyla
hudgens
 
StátuszWhat if life is a dream and death wakes us up?
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 09.07.29.
Hozzászólás: 4746
Csatolások: 31476
Azonosító: 103304
Offline offline
Hali! Küldtem levelet, el is olvastad de nem kaptam választ úgyhogy megpróbálom újra. Moises Arias adatlapja már 6 hónapja nem volt frissítve és úgy tudom akkor elveszik a tulajdonosától. Én jelentkeznék a lapért. wink.gif
1 felhasználónak tetszik: _ToTo_
484 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!