Starity

escoripon profilja

escoripon white yellow yellow  
  • Csatlakozott
  • 2012. június 07.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • oh you're princess?but i'm the QUEEN.
  • Lakhely
  • Egyesült Királyság (Nagy-Britannia)
  • Kedvenc sztárjaim
  • Lana Del Rey Alex Turner Rami Malek Ben Stiller

A divat változik, de a stílus örök.-Coco Chanel

escoripon
Utoljára aktív: 2015.08.13. 18:06Státusz módosítva: 2013.07.26. 20:08

Bemutatkozás


Aloha.

Sosem tudok normális adatlapot írni, és irigységgel olvasom mások adatlapját, hogy hihetetlen, hogy mindenki jobb adatlapot ír nálam.Megpróbálok mindig a lényegre térni, de sosem sikerül, mindig csak egy koholmány lesz, akárhányszor is írok újat, sajnálom.Mert én nem akarok egy szétszerkesztett adatlapot, amin 77654321345676543 kép van, és 20234543615 féle betűszín.Én természetes akarok lenni, csak a betűtípust váltom.De hagyjuk az adatlap témát, térjünk a lényegre.Magamról csak annyit, hogy Amanda vagyok, és 14 éves.Akit érdekel még valami velem kapcsolatban írjon levelet, nem ettem még embert, nem is veled akarom kezdeni.Nem vagyok az a tinip*csa aki minden héten másba szerelmes, és a tucatdalokat szereti.Ezalatt annyit értek, hogy nem szeretem Miley Cyrust,Selena Gomezt,Demi Lovatot,Jbt,One Directiont,Zendayat,Bella Thornet meg a mostanában felkapott "énekeseket".Ha ez neked nem tetszik akkor menj a jobb oldalon található piros 'X'-re.Én inkább Olly Murs,Ed Sheeran,James Arthur,Arctic Monkeys,Lana Del Rey,Fall Out Boy féle zenét hallgatok.Imádok olvasni, és régi filmeket nézni.Olvasás alatt Agatha Christie és Rejtő Jenő könyveit értem.Régi filmnézés alatt pedig minden olyan régi film ami nem magyar.Még annyi, hogy nagyon imádom Angliát, tudom, hogy mostanában nagyon felkapott lett, de én nem azért szeretem mert ott vannak a mai felkapott tucatsztárok, én azért szeretem/és szeretnék oda eljutni mert imádom a nevezetességeit.Nagyon gyönyörűek, és az is tiszteletreméltó, hogy ott még király van.Szóval remélem már megértetted, hogy én nem olyan tucattini vagyok.

Szabályok: (igen azok nálam is vannak)

1.pont: Legelső pontban leírnám, hogy ne jelölj barátnak.Ismeretség nélkül biztosan nem foglak visszaigazolni.Ezzel a barátgyűjtő embereket szeretném elkerülni.Igen, jól látod csak 1barátom van. Mert még nem sok mindenkivel beszélgettem túl sokat.

2.pont: Nagyon megkérlek, hogy tényleg akkor szavazz, ha tetszik azaz irkálmány ami profilként van feltüntetve.Igen, természetesen vissza fog menni a szavazat, de ha megkérdezed, hogy: 'Visszajön?' akkor inkább ne is szavazz.

3.pont: Ne írj azért levelet, hogy olvassam el a blogodat, vagy lájkoljam a facebookos oldalad, az ilyen linkeket meg sem nyitom, szóval nálam ne pazarold az idődet, tényleg felesleges.

4.pont: Adatlapot nem cserélek.(igaz, csak két adatlapom van, de sosem lehet tudni..) Illetve cserélek, ha valamelyik nagy kedvencemet ajánlod érte. (ezalatt a bemutatkozás részbe feltüntetett kedvencekre gondolok.)

5.pont: Kérlek ne lopj! Se a titulosom, se státuszom, se a profilképem,se az avataromat,se az adatlapom lényegét. Megtisztelnél vele:)

Köszönöm, hogy szántál rám és az adatlapomra néhány percet.:)

Üzenőfal

kataO Egy közös kedvenc miatt ment a szavazat. :)

2015.08.12. 13:01

Szia. Szavaztam, mert tetszik profilod.

2015.06.19. 22:10

Szia ! :) Jól esett amit írtál , és ahogy olvastam te is szereted a régi filmeket , amiért most ujjongok , mert a mai velem egyidősek irtóznak tőle :) Valamint én sem vagyok az a mai tucattnini , tehát ezért is ment egy szavazat ;)

2013.07.30. 20:08

Szia! Köszönöm a szavazatod, én is szavaztam rád. :) És persze Barbi! :))

2013.07.29. 20:08

Nagyon tetszett a bemutatkozásod, és maga a személyiséged ezért szavaztam rád ;)

2013.07.29. 16:04