ToTo adatlapos topikja
2012. március 21. 19:25
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline |
Megbeszéltem Évike12-vel is, hogy neki adom Mező Márió adatlapját. Azt írta, hogy inkább ti tegyétek át. Így ha lehet, kérlek csatoljátok hozzá. Előre is köszönöm
2012. március 21. 20:42
zsanatamuse. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 4024 Csatolások: 213 Azonosító: 125662 offline |
Idézet (zsanata @ 2012.03.21. 19:12)
Sziasztok! Cserélném, vagy akár ingyen oda is adnám (egy olyan szerkesztőnek akiről tudom, hogy megérdemli) az alábbi adatlapokat:
Luke Bryan - Amerikai countrey énekes
Harley-Alexander Sule - A Rizzle Kicks nevű brit rap banda tagja
Jordan Stephens - A Rizzle Kicks másik tagja
Loick Essien - Brit énekes
Kalenna - Diddy-Dirty Money amerikai hip-hop banda énekesnője
Adrian Lux - Svéd DJ
Michael Mahonen - A Váratlan utazás című sorozat Gus Pike-ja
Kaskade - amerikai DJ
Trombone Shorty - amerikai zenész
Ha bármelyik érdekel, akkor tárgyalhatunk üzenetben, vagy itt!
Luke Bryan - Amerikai countrey énekes
Harley-Alexander Sule - A Rizzle Kicks nevű brit rap banda tagja
Jordan Stephens - A Rizzle Kicks másik tagja
Loick Essien - Brit énekes
Kalenna - Diddy-Dirty Money amerikai hip-hop banda énekesnője
Adrian Lux - Svéd DJ
Michael Mahonen - A Váratlan utazás című sorozat Gus Pike-ja
Kaskade - amerikai DJ
Trombone Shorty - amerikai zenész
Ha bármelyik érdekel, akkor tárgyalhatunk üzenetben, vagy itt!
ingyen megkaphatóak!!
2012. március 21. 21:13
Idézet (Lausz @ 2012.03.21. 18:58)
Szia _ToTo_!
Szeretném kérni Jennette McCurdy adatlapját mert már több mint két hónapja nincs szerkesztve. Amennyiben ez lehetséges lehetőleg valamelik moderátor írjon nekem egy üzenetet ha meg kérhetem rá.
http://starity.hu/sztarok/jennette-mccurdy/
Szeretném kérni Jennette McCurdy adatlapját mert már több mint két hónapja nincs szerkesztve. Amennyiben ez lehetséges lehetőleg valamelik moderátor írjon nekem egy üzenetet ha meg kérhetem rá.
http://starity.hu/sztarok/jennette-mccurdy/
Több mint egy és fél óra alatt megírtam a bióját, a filmo-diszkográfiáját, új bemutatkozást írtam, kijavítottam az alapadatoknál pár adatot, és felkerültek az évről-évre képek is. Szóval szerintem nyugodt szívvel megtarthatom a lapot.
13 felhasználónak tetszik:
Corby,
Eszter655,
patrícia4,
Bessie,
Lizania,
Pöttömke,
kriszti145,
TbRéku,
Grace Benning,
SoShi Kameo,
Beba13,
Évike12,
Luckie
2012. március 22. 12:59
arianagrande26lalisa. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.26. Hozzászólás: 1427 Csatolások: 336 Azonosító: 148008 offline |
Helló!!Bocsánat hogy megint zavarok de James Maslow-nak pont ma telt le a 6 hónap szívesen szerkeszteném!!Előre is nagyon szépen köszönöm (ha megkapom!! )
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2012. március 22. 18:17
TbRékuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.05. Hozzászólás: 2107 Csatolások: 62 Azonosító: 157537 offline |
Szia ToTo!
Alex Sawyer adatlapja több mint hat hónapja nem volt szerkesztve én szivesen átvenném.
Alex Sawyer adatlapja több mint hat hónapja nem volt szerkesztve én szivesen átvenném.
_ToTo_
2012. március 23. 15:36
ShenaylaSheyka |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3667 Csatolások: 40063 Azonosító: 158683 offline |
sziasztok! Vanessa Pose lapját szeretném szerkeszteni, áreilis óta, egy éve nem szerkesztették. köszönöm..
_ToTo_
2012. március 23. 17:47
Szia _ToTo_!
Nicole Anderson és James Maslow adatlapján lejárt a 6 hónap, megkaphatnám őket? Előre is köszi!
Nicole Anderson és James Maslow adatlapján lejárt a 6 hónap, megkaphatnám őket? Előre is köszi!
2012. március 23. 17:50
Idézet (Enaa @ 2012.03.23. 17:47)
Szia _ToTo_!
Látom James adatlapját korábban már kérték. Akkor ő nem kell, csak Nicole
2012. március 23. 18:47
Szia ToTo!
Szeretném megköszönni az eddig hozzám csatolt lapokat.Újabb kéréssel jöttem, ha nem baj!
Dawn Robinson, Rozonda Thomas és Lauryn Hill adatlapjának nincs szerkesztője.Én szívesen szerkeszteném őket.
Szeretném megköszönni az eddig hozzám csatolt lapokat.Újabb kéréssel jöttem, ha nem baj!
Dawn Robinson, Rozonda Thomas és Lauryn Hill adatlapjának nincs szerkesztője.Én szívesen szerkeszteném őket.
_ToTo_
2012. március 23. 18:51
Jessica Jung profilképe (szerintem) nem a legelőnyösebb szemszögéből mutatja és még elég régi is... ezért csináltam egy új profilképet Sica számára, ami 2012-es és szinte teljesen új, mert egy 1 nappal ezelőtt megjelent klipből csináltam meg^^
Megkérhetlek ToTo, hogy rakd a képet be profilképnek?
Nagyon hálás lennék érte
Megkérhetlek ToTo, hogy rakd a képet be profilképnek?
Nagyon hálás lennék érte
_ToTo_
2012. március 23. 19:57
Kedves moderátorok és _ToTo_!
Ismét azzal a szándékkal érkeztem,hogy szívességet kérjek.Találtam ismét egy olyan lapot aminél nem megfelelő egyes dolog.Nos ennél a lapnál már három hónapja nem volt szerkesztve,habár a féléves szerkesztés nem járt le,de az egy hónapos életrajz írása elmaradt már három hónapja.Így azzal a kérdéssel vagyis nevezhetném kérésnek is,de nem csatolnátok át hozzám a lapot?!
Ennél a lapnál viszont lejárt a hat hónapos szerkesztési idő így ha lehet akkor őt is átcsatolnátok hozzám,és ha lehet egy harmadik kérésem is akkor még pluszban őt is szeretném,hogy ha átcsatolnátok hozzám.Sajnos ennél a lapnál nincsen életrajz már több,mint hat hónapja és a szerkesztő sem szerkesztette hanem a frissítésnél is _ToTo_ volt az aki megcsinálta.
Köszönöm ha átcsatoljátok hozzám a lapokat.További szép estét kívánok minden fórumozónak.
Ismét azzal a szándékkal érkeztem,hogy szívességet kérjek.Találtam ismét egy olyan lapot aminél nem megfelelő egyes dolog.Nos ennél a lapnál már három hónapja nem volt szerkesztve,habár a féléves szerkesztés nem járt le,de az egy hónapos életrajz írása elmaradt már három hónapja.Így azzal a kérdéssel vagyis nevezhetném kérésnek is,de nem csatolnátok át hozzám a lapot?!
Ennél a lapnál viszont lejárt a hat hónapos szerkesztési idő így ha lehet akkor őt is átcsatolnátok hozzám,és ha lehet egy harmadik kérésem is akkor még pluszban őt is szeretném,hogy ha átcsatolnátok hozzám.Sajnos ennél a lapnál nincsen életrajz már több,mint hat hónapja és a szerkesztő sem szerkesztette hanem a frissítésnél is _ToTo_ volt az aki megcsinálta.
Köszönöm ha átcsatoljátok hozzám a lapokat.További szép estét kívánok minden fórumozónak.
_ToTo_
2012. március 23. 22:00
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2940 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline |
Syasztok, szeretném igényelni ezeket a lapokat, mert hogy nincs szerkesztőnek jelentkezek gomb, előre is köszönöm
Kim Jong Dae
Xiu Min
D.O.
Kim Joon Myun
Kim Jong Dae
Xiu Min
D.O.
Kim Joon Myun
_ToTo_
2012. március 23. 22:28
brigicyyКp0p Pяiŋ¢єss |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.23. Hozzászólás: 2223 Csatolások: 13090 Azonosító: 110738 offline |
Hellóka Megköszönném ha hozzám tennétek Kim Yoon Ji "NS Yoon Ji " adatlapját mert nincs szerkesztő gomb.
Előre is köszönöm
Előre is köszönöm
_ToTo_
2012. március 24. 10:55
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (lA-dONNA @ 2012.03.23. 22:00)
Syasztok, szeretném igényelni ezeket a lapokat, mert hogy nincs szerkesztőnek jelentkezek gomb, előre is köszönöm
Kim Jong Dae
Xiu Min
D.O.
Kim Joon Myun
Kim Jong Dae
Xiu Min
D.O.
Kim Joon Myun
Egy héten maximum 3 adatlapot csatolhatnak át.
2012. március 24. 11:57
melasz12♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.30. Hozzászólás: 2039 Csatolások: 333 Azonosító: 142106 offline |
Hello!Elszeretném kérni Kevin Schmidt adatlapját ha nem probléma.Utoljára 2010.06.17.-én volt szekesztve.Előre is köszönöm.
_ToTo_
2012. március 24. 12:45
andiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.09. Hozzászólás: 703 Csatolások: 1497 Azonosító: 135838 offline |
Helloka
Szeretném valamelyik moderátort megkérni , hogy helyezze át
zsanatahoz ,Victor Valdes adatlapját mert neki adtam
Előre is köszönöm
Szeretném valamelyik moderátort megkérni , hogy helyezze át
zsanatahoz ,Victor Valdes adatlapját mert neki adtam
Előre is köszönöm
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.