Nincs biográfiája, ráadásul utoljára _Toto_ te szerkeszteted így szívesen elválalnám a lapját Lee Min Ki-nek
Továbbá Kim Bum-nak sincs biográfiája és őt is szívesen szerkeszteném
előre is köszönöm
ToTo adatlapos topikja
2012. március 30. 23:39
brigicyyКp0p Pяiŋ¢єss |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.23. Hozzászólás: 2223 Csatolások: 13090 Azonosító: 110738 offline |
2 felhasználónak tetszik:
SelenaGirl,
_ToTo_
2012. március 31. 02:27
Én Corina adatlapját szeretném elkérni,mert 2011.01.30.-án lett frissítve _ToTo_ által,nem pedig a szerkesztője által,aki 2011.08.26-án lépett be utoljára,szóval már több,mint 3 hónapja inaktív.Előre is köszönöm. És még egy észrevétel,hogy Liam Payne nem nőtlen,hanem van barátnője(Danielle Peazer).
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2012. március 31. 11:06
Idézet (Regie1997 @ 2012.03.31. 02:27)
Én Corina adatlapját szeretném elkérni,mert 2011.01.30.-án lett frissítve _ToTo_ által,nem pedig a szerkesztője által,aki 2011.08.26-án lépett be utoljára,szóval már több,mint 3 hónapja inaktív.Előre is köszönöm. És még egy észrevétel,hogy Liam Payne nem nőtlen,hanem van barátnője(Danielle Peazer).
A nőtlen ebben az esetben azt jelenti, hogy még nem házas, tehát nem nősült meg. Partnereként ki van írva Danielle Peazer.
10 felhasználónak tetszik:
kriszti145,
DiscoDiva,
Thora_90,
Enaa,
AmyVie,
Lizania,
Vegas,
Lindsay019,
_ToTo_,
Luckie
2012. március 31. 15:08
Sugarbird |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.23. Hozzászólás: 11153 Csatolások: 120184 Azonosító: 67006 offline |
Bőven lejárt a 6 hónap! Megkaphatom ?
http://starity.hu/sztarok/annabelle-wallis/
http://starity.hu/sztarok/annabelle-wallis/
2012. március 31. 15:19
cutegiirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.13. Hozzászólás: 227 Csatolások: 76 Azonosító: 169225 offline |
Szia!
http://starity.hu/sztarok/banhidi-vivien/
Azt szeretném kérni hogy csatold át hozzám mert nincs szerkeztés gomb és a biográfiája is nagyon kevés
Előre is köszönöm
http://starity.hu/sztarok/banhidi-vivien/
Azt szeretném kérni hogy csatold át hozzám mert nincs szerkeztés gomb és a biográfiája is nagyon kevés
Előre is köszönöm
_ToTo_
2012. március 31. 15:25
Szeretném http://starity.hu/sztarok/hwang-mi-hee/ <--- az ő adatlapját szerkeszteni
_ToTo_
2012. március 31. 17:05
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
Idézet (Bessie @ 2012.03.30. 17:13)
Mit akarok? Azt, hogy ha valaki elfogadja azt, hogy adatlap szerkesztő lesz, akkor szerkessze, frissítse az adatlapot. Nem születik mindenki profi életrajz írónak, de tanulható ez is, mint minden egyéb. Rengeteg minőségi életrajz található a fórumon, lehet szemezgetni.
Sokan a forrással is gondban vannak. Nos erre csak azt tudom mondani, hogy azt vegye fel, amit frissíteni tud. Vannak adatok, oldalak az interneten, csak kutatás kérdése az egész. Elfogadom azt is, hogy van akiről nagyon kevés adat van. Létrehoztam már én is olyan adatlapot, amiről nagyon kevés adat volt (iskola, születési dátum és filmek), mégis sok időt fordítottam a keresésre, és innen-onnan eltudtam olyan adatokat csípni, hogy elég pofás életrajz lett, még ha nem is túl hosszú. De azokat az adatokat sehol máshol nem találni meg egy az egyben!
Ha valaki nem tud valamit, kérdezzen. Még mindig jobb, mintha rosszul csinál valamit. Nem azért linkeltem be a fenti két adatlapot, mert akarom, hanem azért, hogy szóljanak nekik, hogy írják meg jól. Ha pedig segítség kell, nyugodtan hivatkozzatok akár rám is, segítek ahol tudok!
Sokan a forrással is gondban vannak. Nos erre csak azt tudom mondani, hogy azt vegye fel, amit frissíteni tud. Vannak adatok, oldalak az interneten, csak kutatás kérdése az egész. Elfogadom azt is, hogy van akiről nagyon kevés adat van. Létrehoztam már én is olyan adatlapot, amiről nagyon kevés adat volt (iskola, születési dátum és filmek), mégis sok időt fordítottam a keresésre, és innen-onnan eltudtam olyan adatokat csípni, hogy elég pofás életrajz lett, még ha nem is túl hosszú. De azokat az adatokat sehol máshol nem találni meg egy az egyben!
Ha valaki nem tud valamit, kérdezzen. Még mindig jobb, mintha rosszul csinál valamit. Nem azért linkeltem be a fenti két adatlapot, mert akarom, hanem azért, hogy szóljanak nekik, hogy írják meg jól. Ha pedig segítség kell, nyugodtan hivatkozzatok akár rám is, segítek ahol tudok!
Ezt nekem nem kell elmagyarázni, tudom mi, hogy van, csak megjegyeztem, hogy sajnos ez még jónak számít. Az első belinkelt laptól, viszont dobtam egy hátast! Aki elvállal egy adatlapot az legalább vegye a fáradságot, hogy a legfontosabb részt, a boigráfiát kitölti rendesen és nem másol! Én is jártam már úgy, hogy sokat kellett keresgélni 1-1 lapnál, de nem szakadtam bele, mint egyesek. Aki meg azt sem tudja honnan kezdje, annak meg semmi köze nem kellene, hogy legyen az adatlapszerkesztéshez. Még a leghü**ébb ember is látja, hogyha beír egy nevet a keresőbe, a legtöbb esetben kiadja a Wikipédiát és lefordíttatja. Ehhez aztán semmi diploma nem kell, vagy ész. Visszakanyarodva a témához:ezt csak úgy megjegyeztem.
2012. március 31. 17:27
Idézet (Holly Keller @ 2012.03.31. 11:06)
A nőtlen ebben az esetben azt jelenti, hogy még nem házas, tehát nem nősült meg. Partnereként ki van írva Danielle Peazer.
Valahogy úgy értettem én is,de eddig nem volt kíírva,azért szóltam.
2012. március 31. 21:25
TbRékuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.05. Hozzászólás: 2107 Csatolások: 62 Azonosító: 157537 offline |
Kedves ToTo!
Sir Michael Gambon adatalapjánál már rég lejárt a hat hónap én szívesen átvenném!Valamint Erős Antóniánál is ugyan ez a helyzet!
Sir Michael Gambon adatalapjánál már rég lejárt a hat hónap én szívesen átvenném!Valamint Erős Antóniánál is ugyan ez a helyzet!
_ToTo_
2012. április 01. 08:25
2012. április 01. 12:00
Beba13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.02. Hozzászólás: 1828 Csatolások: 11103 Azonosító: 119256 offline |
Chelsea Tavares adatlapját hozzám csatolnátok? köszönöm!
_ToTo_
2012. április 01. 12:12
Idézet (Lizania @ 2012.03.31. 17:05)
Ezt nekem nem kell elmagyarázni, tudom mi, hogy van, csak megjegyeztem, hogy sajnos ez még jónak számít. Az első belinkelt laptól, viszont dobtam egy hátast! Aki elvállal egy adatlapot az legalább vegye a fáradságot, hogy a legfontosabb részt, a boigráfiát kitölti rendesen és nem másol! Én is jártam már úgy, hogy sokat kellett keresgélni 1-1 lapnál, de nem szakadtam bele, mint egyesek. Aki meg azt sem tudja honnan kezdje, annak meg semmi köze nem kellene, hogy legyen az adatlapszerkesztéshez. Még a leghü**ébb ember is látja, hogyha beír egy nevet a keresőbe, a legtöbb esetben kiadja a Wikipédiát és lefordíttatja. Ehhez aztán semmi diploma nem kell, vagy ész. Visszakanyarodva a témához:ezt csak úgy megjegyeztem.
Én azt mondom, hogy ezen szerintem felesleges rágódni. Úgysem lesz minden adatlap perfekt, mert valljuk be az itteni átlag korosztály 8-14 év. Ilyenkor mit vár az ember? Ennyi idős koromban én sem tudtam fordítani, sőt jóformán az általános iskolai angol órák max az unalom elűzéséhez voltak jók, de nem tanulásra. Igaz, használhatna fordító programokat is, mert egyre több lehetőség van ilyen szempontból. Anno, amikor én nulladikban angolt kezdtem tanulni, akkor csak a webfordító volt, semmi más, az meg nagyobbnál is nagyobb hülyeségeket tudott kiírni. Sokaknál egy-egy adatlap nem a szerkesztés miatt van, hanem azért, hogy nehogy már másnál legyen. Ő nem akarja szerkeszteni, nem akarja frissíteni, csak néha napján nyom egy Szerkesztem gombot, nehogy véletlenül is máshoz csatolják. De Toto egykor kiírta ide, hogyha van időd, kedved és energiád, akkor nyugodtan megírhatod az adott sztárnak az életrajzát, amit ő beilleszt és legfeljebb oda írja a nevedet. Sajnos ennél jobb megoldást én sem tudnék mondani. De amíg a mai 18 éves nagy ló nem tud folyamatosan, szótagolás nélkül olvasni, addig ne várjunk semmit egy 8-14 éves korosztálytól. Túl fiatalok még és a többségük egy épkézláb mondatot nem tud megfogalmazni a saját anyanyelvén. Persze a kivétel erősíti a szabályt, de haszontalan forszírozni. Úgyis lesznek olyanok, akik majdhogynem analfabéták és felvesznek adatlapokat, mondván, hogy ők szerkeszteni szeretnék.
2012. április 01. 14:12
Enaa,
SoShi Kameo,
Asaka_Sa,
Glamster,
Lizania,
lA-dONNA,
brigicyy,
Riley13,
Kwon.Nikaa,
Black Hearth2
2012. április 01. 14:23
11 felhasználónak tetszik:
Enaa,
SelenaGirl,
Asaka_Sa,
Glamster,
Lizania,
lA-dONNA,
brigicyy,
LadyAlexa,
Kwon.Nikaa,
_ToTo_,
Black Hearth2
2012. április 01. 16:33
Asaka_Savisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.10. Hozzászólás: 152 Csatolások: 819 Azonosító: 145163 offline |
SelenaGirl,
SoShi Kameo,
Glamster,
Lizania,
lA-dONNA,
Enaa,
LadyAlexa,
brigicyy,
Kwon.Nikaa,
Black Hearth2
2012. április 01. 21:53
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline |
Csak azért írok, hogy mielőtt valaki beleszólna, azért vannak egymás után hamar szerkesztve az adatlapjaim, mert a saját kézzel írott életrajzok után odaírtam a nevem, a többieknél pedig észrevettem egy pár helyesírási hibát.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.