Kedves ToTo!
Légyszíves helyezd át Kiss Tünde (II)-t tengericsillag-nak, mert neki adtam!
Köszönöm előre is!
ToTo adatlapos topikja
2012. április 30. 10:02
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline |
Szia ToTo!
Ne haragudj, hogy ismét zaklatlak. Azért jöttem, hogy elkérhessem Allie Gonino adatlapját, hiszen lejárt a 6 hónapos szerkesztési határidő, ráadásul még biográfiája sincs a lánykának. Előre is köszönöm.
Ne haragudj, hogy ismét zaklatlak. Azért jöttem, hogy elkérhessem Allie Gonino adatlapját, hiszen lejárt a 6 hónapos szerkesztési határidő, ráadásul még biográfiája sincs a lánykának. Előre is köszönöm.
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2012. április 30. 15:58
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6279 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline |
http://starity.hu/sztarok/drake-bell/
Ha valakinek kell az nyugodtan vigye,mert sajna keveset tudok feljönni. (írj privátot ha kell! :-) )
Ui: töröljétek légyszíves a hsz-t,már odaadtam.. :$ ^^"
Ha valakinek kell az nyugodtan vigye,mert sajna keveset tudok feljönni. (írj privátot ha kell! :-) )
Ui: töröljétek légyszíves a hsz-t,már odaadtam.. :$ ^^"
2012. április 30. 19:12
Idézet (SelenaGirl @ 2012.04.30. 16:07)
Nála lejárt a hat hónapos szerkesztési határidő ha lehet, akkor átcsatolnád hozzám.
Clairy még aktív a fórumon, ToTo biztos ír neki majd egy üzit, hogy hozza rendbe a lapot, és csak akkor kapod meg, ha nem csinálja meg 1 hét alatt
És plusz Zinger mostani éveiben nem volt túl 'aktív' úgyhogy csak a két 2011-es albumot lehetne beírni a diszkográfiájába, plusz talán a Secret japán debütálást...
SelenaGirl
2012. április 30. 20:34
Idézet (WhiteAngel @ 2012.04.30. 16:33)
Clairy aktív tag,ma is fent volt,miért nem írsz neki?
Elnézést, nem is láttam, hogy ő a szerkesztője a lapnak... Természetesen szólok neki, hogy pár lapjánál lejárt a szerkesztési idő. Akkor viszont az ő lapja tárgyatlan...
2012. május 01. 11:39
Szia ToTo!
Megint egy dupla adatlap miatt írok és az egyik nálam van.
Védelmemre szóljon, mikor létre hoztam a lapját nem volt még neki, majd pár nappal később láttam, hogy valaki lehet beelőzött mert neki volt elfogadva, de most még is el lett fogadva az enyém is. Szóval nem tudom melyikünk volt a gyorsabb, de egyszerűbb ha törlöd azt ami nálam van.
http://starity.hu/sztarok/daegun/
http://starity.hu/sztarok/kim-daegun/
Megint egy dupla adatlap miatt írok és az egyik nálam van.
Védelmemre szóljon, mikor létre hoztam a lapját nem volt még neki, majd pár nappal később láttam, hogy valaki lehet beelőzött mert neki volt elfogadva, de most még is el lett fogadva az enyém is. Szóval nem tudom melyikünk volt a gyorsabb, de egyszerűbb ha törlöd azt ami nálam van.
http://starity.hu/sztarok/daegun/
http://starity.hu/sztarok/kim-daegun/
2012. május 01. 18:11
Üdv! Igényt tartanék Christopher Mintz-Plasse adatlapjára, több, mint fél éve nem volt szerkesztve.
_ToTo_
2012. május 01. 21:32
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline |
Kedves ToTo és Cynthia!
Ha lehetséges, szeretném elkérni Anna Falchi adatlapját. Tavaly júliusban volt szerkesztve és a szerkesztője márciusban volt fent utoljára.
Előre is köszönöm szépen!
Ha lehetséges, szeretném elkérni Anna Falchi adatlapját. Tavaly júliusban volt szerkesztve és a szerkesztője márciusban volt fent utoljára.
Előre is köszönöm szépen!
_ToTo_
2012. május 01. 21:33
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline |
Tenitra Michelle Williams profiljának nincs szerkesztője. Szívesen szerkeszteném. Előre is köszönöm.
_ToTo_
2012. május 02. 01:36
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Egész alakos profilkép.
Ez is majdnem.
Homályos kép.
No comment.
Egész alakos.
Nem megfelelő.
u.i.: Ez valami vicc?
Ez is majdnem.
Homályos kép.
No comment.
Egész alakos.
Nem megfelelő.
u.i.: Ez valami vicc?
2012. május 02. 14:34
Fanni00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 4117 Csatolások: 1483 Azonosító: 126355 offline |
Üdv!
Az ő adatlapja nem rendelkezik életrajzzal. Legjobb tudomásom szerint ha egy hónap után sem írja meg neki a szerkesztő,lehet szólni. Ha tévednék, nem szóltam.
Az ő adatlapját már figyelgettem egy ideje,szólni is szerettem volna egy hónap elteltével,csak aztán a szerkesztő szerkesztett rajta, -lecserélte a profilképét. Így kivártam a köv. egy hónapot,hátha megcsinálja neki de azóta se semmi. Ha úgy alakul a dolog,én tartanák rá igényt.
Ui.: Ha valóban tévednék a szabállyal kapcsolatban,illetve valaki szólt volna már előttem akkor elnézést.
Az ő adatlapja nem rendelkezik életrajzzal. Legjobb tudomásom szerint ha egy hónap után sem írja meg neki a szerkesztő,lehet szólni. Ha tévednék, nem szóltam.
Az ő adatlapját már figyelgettem egy ideje,szólni is szerettem volna egy hónap elteltével,csak aztán a szerkesztő szerkesztett rajta, -lecserélte a profilképét. Így kivártam a köv. egy hónapot,hátha megcsinálja neki de azóta se semmi. Ha úgy alakul a dolog,én tartanák rá igényt.
Ui.: Ha valóban tévednék a szabállyal kapcsolatban,illetve valaki szólt volna már előttem akkor elnézést.
2012. május 02. 16:58
Idézet (Fanni00 @ 2012.05.02. 14:34)
Üdv!
Szia. Azért nincs még életrajza, mivel eddig se wikipédián, sem sehol nem találtam róla olyan információt amit be tudnék írni az életrajzába, azon kívül amit a sárga kis dobozban leírtam. Szerintem elhanyagolva sincsen hisz a diszkográfia is megvan, csak hát ugye nem sokat tudunk még róla, de ha szerinted ki tudnád bővíteni rendesen akkor beszélhetünk róla hogy odaadom - amúgy sem vagyok az a nagy adatlapszerkesztő.
Fanni00
2012. május 02. 18:54
ShenaylaSheyka |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3667 Csatolások: 40063 Azonosító: 158683 offline |
Sziasztok, tudom még nem járt le a hat hónap Bergüzar Korelnél, de a szerkesztője egy ideje nem aktív, írtam neki üzit, de ha továbbra em lép fel s lejár a 6 hónap megkaphatom a lapját?
_ToTo_
2012. május 02. 19:07
Fannsell~ But first, let me take a Sεℓƒiε |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.05. Hozzászólás: 943 Csatolások: 0 Azonosító: 172707 offline |
Hellóó! Ez az adatlap http://starity.hu/sztarok/lola/ ami loláé,2011.09.06-án volt utoljára szerkesztve ..ha lehetséges átvenném.. köszönöm
2012. május 02. 19:30
Idézet (Fannsell @ 2012.05.02. 19:07)
Hellóó! Ez az adatlap http://starity.hu/sztarok/lola/ ami loláé,2011.09.06-án volt utoljára szerkesztve ..ha lehetséges átvenném.. köszönöm
Regina moderátor, így rá nem vonatkoznak az időbeli szabályok.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.