Starity

ToTo adatlapos topikja

484 oldal 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2012. május 05. 07:27 #4441
- törölt felhasználó -    
Idézet (mikieger @ 2012.05.05. 00:04)
Szívesen átvenném Justin Bieber adatlapját, persze ha más nem kapta még meg. smileeee.gif

Justin adatlapja (immár) _ToTo_-nál van.
1 felhasználónak tetszik: SoShi Kameo
2012. május 05. 07:39 #4442
- törölt felhasználó -    
Idézet (Enaa @ 2012.05.05. 07:27)
Justin adatlapja (immár) _ToTo_-nál van.

Részvétem biggrin.gif
Nagyon sajnálom ToTo-t cry.gif
5 felhasználónak tetszik: Enaa, Pöttömke, Bessie, arianagrande26, N.k
2012. május 05. 07:49 #4443
- törölt felhasználó -    
Idézet (SoShi Kameo @ 2012.05.05. 07:39)
Részvétem biggrin.gif 
Nagyon sajnálom ToTo-t cry.gif

nem hiszem azt, hogy ezzel egyedül vagy sad.gif
1 felhasználónak tetszik: SoShi Kameo
2012. május 05. 08:56 #4444
dave095
dave095
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7185
Csatolások: 83731
Azonosító: 114760
Sziasztok!

Cituhoz légyszi tegyétek át Janza Kata adatlapját! Köszönöm! meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: _ToTo_
2012. május 05. 09:10 #4445
- törölt felhasználó -    
Szia ToTo!!
Szeretném elkérni Alison Mosshart adatlapját, ami 2010-ben volt utoljára szerkesztve, ráadásul biográfiája és diszkográfiája sincsen. dry.gif Valamint a szerkesztője egy ideje nem is aktív. Előre is köszönöm a lapot!! beer.gif
2012. május 05. 10:37 #4446
Pöttömke
Pöttömke
Miss Brightside

StátuszCause' I'm miss brightside...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5011
Csatolások: 14884
Azonosító: 161655
Nem szeretek offolni, de most erős késztetést érzek..

Komolyan nem értem, miért kell egyből iderohanni, ha egy felkapott sztár, jelen esetben Justin Bíborka adatlapjáról van szó. Egy percembe nem tellett, és egy tucatnyi LEGENDÁS, IGAZI MŰVÉSZ adatlapját megleltem, amik hanyagul, vagy évek óta frissítetlenül állnak. Pedig Ők is megérdemelnének színvonalas hozzájuk méltó lapot... Bár az is igaz, Ők nem olyan trendik, mint Bieber, Miley, Demi, vagy a One Direction... mellow.gif

Nah csak ennyit szerettem volna, mert már régóta böki a csőrömet.. dry.gif
14 felhasználónak tetszik: MiCha, FruzShina., SoShi Kameo, Lizania, Thora_90, Vampiregirl1, kriszti145, pink_bunny, Enaa, Holly Keller, Emily O., olsenfan.., _ToTo_, N.k
2012. május 05. 10:47 #4447
- törölt felhasználó -    
Helló!

Olivia Thirlby adatlapját szeretném elvállalni már 2 éve nem volt szerkesztve és nagyon szeretem őt.

Kiyla meghajolo.gif
2012. május 05. 12:31 #4448
- törölt felhasználó -    
Kedves Toto!
Karín Ontiveros adatlapja 2012.02.20.-án volt utoljára szerkesztve, de a biográfia nincs megírva, és az Amit tudni kell róla rész is eléggé furcsán van megfogalmazva. Én nagyon szívesen szerkeszteném a lapot, ha lehetséges.

Valamint Marelisa Gibson adatlapját is örömmel elvállalnám. A szerkesztője 2011.07.26-án szerkesztette a lapot utoljára, és 2011.10.04.-e óta inaktív.

Előre is nagyon szépen köszönöm! meghajolo.gif
2012. május 05. 13:26 #4449
- törölt felhasználó -    
Szia _ToTo_!
azt szeretném kérdezni hogy nem tudnád áttenni http://starity.hu/sztarok/jordan-jansen/ profilját hozzám mert már egy éve nem szerkesztették, és én szívesen szerkeszteném. előre is köszi:)
2012. május 05. 15:59 #4450
DreamCity
DreamCity
visszatérő vendég

Státusz.
Hozzászólás: 125
Csatolások: 0
Azonosító: 173640
Sziasztok! Skai Jackson adatlapját légyszi rakjátok át Enaa -hoz
Köszi előre is meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Enaa
2012. május 05. 18:16 #4451
- törölt felhasználó -    
Nála lejárt a 6 hónap. Én nagyon szeretem és szívesen szerkeszteném ha lehetséges!
2012. május 05. 18:22 #4452
- törölt felhasználó -    
Szia ToTo!
Szeretném elkérni Kang Nam és 5zic adatlapját. Előre is köszönöm! meghajolo.gif
2012. május 05. 21:49 #4453
Riley13
Riley13
EvilRegal ♡

Státusz"Az életben mindig az a fontos, hogy jól érezzük magunkat"
Hozzászólás: 5050
Csatolások: 1091
Azonosító: 131122
Szia _ToTo_!
Jessica Tuck lapját, odaadtam pixie1013-nak. Légy szíves, ha lesz időd csatold át hozzá.
Előre is köszönöm:)
2012. május 06. 13:21 #4454
Fannsell
Fannsell
~ But first, let me take a Sεℓƒiε

Státusz~ Never give up on your dreams
Hozzászólás: 943
Csatolások: 0
Azonosító: 172707
Kedves Toto!!
Láttam hogy a Justin Bieber adatlapját el lehet nyerni!
Ha van rá lehetőség én jelentkeznék rá! smileeee.gif
Üdv.:Fannsell
2012. május 06. 13:47 #4455
Vegas
Vegas
zseni
Hozzászólás: 2553
Csatolások: 7161
Azonosító: 158908
Rory Culkin adatlapját régen én hoztam létre és szerkesztettem, de aztán mikor töröltem magam gondolom máshoz került. Viszont mivel letelt a 6 hónap véglegesen is magamhoz venném, feltéve ha lehet. Nem ártana már az adatlapjára egy frissítés, mert nem hinném, hogy a mostani szerkesztője sokat szerkesztettet volna rajta.

Előre is köszönöm meghajolo.gif
2012. május 06. 14:51 #4456
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 19 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12526
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Hello mindenkinek!
Ahogy ígértem itt vannak a részletek a játékhoz/pályázathoz.
Legelőször Justin Bieber és Shailene Woodley lapjaira lehet jelentkezni. Lehet mindenkinek mindkét lapért indulni, de lehet csak az egyikért is.

A lényeg az lenne, hogy aki szeretné valamelyik lapot szerkeszteni, annak írnia kell egy klassz életrajzot az adott személy lapjához. Hogy melyik lesz a legjobb, azt pedig maguk az indulók fogják eldönteni szavazatukkal.

Nyitok majd egy-egy topikot, ahova be lehet küldeni majd az elkészült életrajzokat és ahol a pályázók a TETSZIK gombal tudnak majd egymás életrajzaira szavazni - sajátmagukra értelemszerűen nem fognak tudni szavazni. Az érdeklődök, tagok stb szintén szavazhatnak majd ha akarnak, evvel jelezhetik, hogy melyik tetszik nekik a legjobban, de a szavazás végeredményébe csak a pályázók/indulók szavazatai számítanak bele. Ez azért fontos, hogy ne úgy döljön el a dolog, hogy kinek van több barátja, akiket majd szavazásra buzdít, hogy nyertes legyen. Holtverseny esetén biztosan a moderátorok szavazati döntenek majd.
Ha a nyertesnek komoly hiányosságai vannak a már meglévő lapjain, pl teljesen hiányzik a filmográfia, akkor értelemszerűen a második legtöbb szavazatot kapott lesz a nyertes.

A feltételek tulajdonképpen a szokásosak ami eddig is szükséges volt ahhoz, hogy valaki új lapot kérjen:

- A meglévő lapjaid legyenek rendben, életrajz, film és/vagy diszkográfia kitöltve, frissen, nem több éves elavult információkkal, profilképek arcképek legyenek stb.

- Feltétel az is, hogy a nyertes legalább 6 hónapig szerkessze majd a lapot, nem adja tovább, nem cseréli el.

- A beküldött életrajz ne másolt legyen, hanem saját írás vagy saját fordítás, esetleg ezek kombinálása. Képekkel, színes betükkel villogó gif-ekkel ne is foglalkozzatok és ne tegyetek a beküldött életrajzba ilyeneket, a tartalom lesz a lényeg. Csinosításokat ráértek akkor majd, ha már nálatok a lap. A tartalomhoz még annyit, hogy a kevesebb, néha több, nem regényt vagy könyvet kell írni, mert nem biztos, hogy az lesz a nyerő. Tömör legyen, tartalmas, informatív, a fontos lényeges dolgok szerepeljenek benne - de a végén úgy is Ti fogtok dönteni.

CSAK OLYAN KEZDJEN BELE ÉS CSAK OLYAN FEKTESSEN BELE IDŐT, ENERGIÁT ÉS MUNKÁT, AKI EL TUDJA MAJD FOGADNI AZT IS, HOGY ESETLEG NEM Ő LESZ A NYERTES. NEM SZERETNÉNK MI SEM OLYAN HOZÁSZÓLÁSOKKAL TALÁLKZNI UTÁNA, HOGY KI MENNYIT DOLGOZOTT AZ ÉLETRAZZAL, MÉGSEM Ő NYERT.

Mivel sokszor van ilyen, hogy a népszerűbb lapokra nagy az érdeklődés - ha bevállik ez a játékos/pályázós dolog, akkor a jövőben is így fog eldőlni, hogy ki kapja a népszerűbb lapokat.
Ez több okból is indokolt, hiszen, sokan kéritek, de eddig is csak egyvalakinek tudtuk átadni és sokszor nem a megfelelő helyre kerül. Eddig ugye a leggyorsabb 'kérő' kapta, aki lehet, hogy már másnap tovább cserélte vagy csak 'ráült' és hozzá sem nyúlt - míg az igazi rajongók hoppon maradtak és lecsúsztak a lapról.
Plussz evvel a játékkal/pályázattal autómatikusan kiszűrődnek azok akik nem tudnak megfelelően fogalmazni, írni. Illetve kiszűrődnek a kocaszerkesztők, akik innen onnan összemásolják az életrajzokat majd a sajátjukként tüntetik fel.

Mivel ilyet most csinálunk először, menetközben még változhatnak dologok, és arra is kiváncsi vagyok, hogy ki mit gondol erről a módszerről.

Ha kérdés van és valami nem világos írjatok ide vagy privibe nekem.

Arra gondoltam, hogy május 27.-ig (vasárnap) lehet dolgozni az életrajzokon, ez 3 hét. Eddig kell beküldeni legkésöbb. Szavazni pedig május 31.-ig lehet. Utána a legtöbb szavazatot begyűjtők kapják meg a 2 lapot. A topikokat is azon a hétvégén fogom megnyitni, oda lehet beküldeni az életrajzokat és ott lehet majd szavazni is.

Ha valaki megírja, de aznap nem tudja beküldeni, mert nem lesz gép közelben vagy bármi más miatt, az elötte küldje el nekem és majd én beküldöm helyette.

JÚNIUS 1.-TŐL VÁLTOZNAK AZ ADATLAPSZERKESZTÉS SZABÁLYA IS MELYEK ITT OLVASHATÓAK, DE BEKERÜLNEK ELŐRE AZ ELSŐ HOZZÁSZÓLÁSBA IS, HOGY KÖNNYEBBEN MEGTALÁLJÁTOK A KÉSÖBBIEKBEN IS:

A LAPSZERKESZTÉSI HATÁRIDŐK ÍGY MÓDOSULNAK:

TAGOK: 6 HÓNAP
KIEMELTEK: 9 HÓNAP
MODERÁTOROK: 12 HÓNAP

AZ ELHUNYT HÍRESSÉGEK LAPJAINÁL NINCS HATÁRIDŐ, HA MEGFELELŐEN KI VAN TÖLTVE ÉS A SZERKESZTŐ IS AKTÍV, AKKOR NEM ADJUK ÁT.

TOVÁBBÁ EGYRE TÖBB FENNAKADÁST ÉS PROBLÉMÁT OKOZNAK EGYES LAPOK, ILLETVE TAGOK IS, AMIK ÉS AKIK MIATT BERAGADNAK LAPOK OLYANOKNÁL AKIK AZÓTA MÁR NEM TARTANAK RÁ IGÉNYT.

TEHÁT A JÖVŐBEN NEM LESZ OLYAN, HOGY ELCSERÉLED A LAPOT VALAKIVEL, DE MEGKÖTÖD A KEZÉT, HOGY NEM CSERÉLHETI TOVÁBB, KÜLÖNBEN VISSZAKÉRED. SENKINEK NEM FOGJUK ILYEN ESETBEN VISSZAADNI A LAPOT A JÖVŐBEN, HA ELCSERÉLTED, ELCSERÉLTED ÉS LEMONDTÁL RÓLA. KIVÉTELT KÉPEZ AZ OLYAN ESET AMIKOR NEM CSERÉLED, HANEM SZÍVESSÉGBŐL, BARÁTSÁGBÓL STB, ÁTADOT (NEM CSERÉLED, HANEM ÁTADOD, ODAADOD) VALAKINEK A LAPOT, HOGY SZERKESSZE.

AZ ÚJONNAN BEKÜLDÖTT LAPOKNÁL PEDIG EZENTÚL TÖBB MINDENRE KELL FIGYELNETEK:

A KÜLÖNBÖZŐ KOREAI, JAPÁN STB HÍRESSÉGEK LAPJAINÁL SOK A KAVARODÁS, SOK A DUPLA, TRIPLA LAP, MERT A NEVÜKET 6 FÉLE KÉPPEN LE LEHET ÍRNI HELYESEN. AKI ILYEN LAPOT KÜLD BE AZ AZ ADATLAPON A SZTÁR VAGY EGGYÜTESE, CSAPATA HONLAPJÁHOZ VAGY AZ 'AMIT TUDNI KELL RÓLA' RÉSZBE MÁSOLJON BE EGY LINKET, AHOL ELLENŐRIZNI TUDJUK, HOGY KI Ő, MILYEN CSAPATBAN VAN, HOGY ÍRJÁK PONTOSAN A NEVÉT STB. AKI ENÉLKÜL KÜLD BE LAPOT AUTÓMATIKUSAN TÖRLÉSRE FOG KERÜLNI, ILLETVE AKKOR IS HA A MEGADOTT LINKEN NEM TALÁLHATÓAK MEG A SZÜKSÉGES INFORMÁCIÓK.
TÖRLÉSRE KERÜLNEK AZOK A BEKÜLDÖTT LAPOK IS AHOL MÁR AZ 'AMIT TUDNI KELL RÓLA' RÉSZ IS ÉRTELMETLEN VAGY WEBFORDÍTÓS, ILLETVE SZÚRÓPRÓBASZERŰEN A LAPOKAT BEKÜLDŐK MÁR MEGLÉVŐ LAPJAIT IS ELLENŐRIZZÜK, AHOL HIÁNYOZNAK AZ ÉLETRAJZOK, FILM ÉS/VAGY DISZKÓGRÁFIÁK A LAPOKON - OTT AZ ÚJONANN BEKÜLDÖTT LAPOT NEM FOGJUK ELFOGADNI ÉS TÖRLÉSRE KERÜLNEK, AKKOR IS HA NINCS VELE BAJ.

EDDIG KÜLÖN IROGATTAM MINDENKINEK EZEK MIATT, EZENTÚL NEM FOGOK, HA NEM KERÜL JÓVÁHAGYÁSRA A BEKÜLDÖTT LAP, AKKOR AZ OK, EZEK VALAMELYIKE ...

39 felhasználónak tetszik: Thora_90, SoShi Kameo, SelenaGirl, AmyVie, An_d_a, Vampiregirl1, Eszter655, kriszti145, Pöttömke, Enaa, DiscoDiva, szavy, ChanelGirl, Kyra99, FruzShina., brigicyy, Beba13, Lizania, Emily O., ItsLénaa, Lindsay019, Corby, pink_bunny, koreagirl15, itsClau, Beliyah, Grace Benning, mikeyla, Empress, Bessie, Freeze, olsenfan.., Lady Suzy, silenc, Belle De Jour, cucika, N.k, nicol bellox, Luckie
2012. május 06. 15:35 #4457
- törölt felhasználó -    
Ennél a lapnál már igencsak régóta nincsen életrajz írva. Pedig lehetne írni róla.
Ha lehet és nem nagy probléma átcsatolnátok hozzám a lapot.

Most jöhetnek az észrevételeim
LeeTeuk - nál nem megfelelő a kép így csináltam neki egy másikat. Új kép
EunHyuk lapjánál sem megfelelő a kép. Új kép
Son Dong Woon képe sem megfelelő. Új kép
2012. május 06. 15:56 #4458
FruFruChan
FruFruChan
All My Life/By My Life™
Hozzászólás: 1653
Csatolások: 4550
Azonosító: 160107
Kis javítást szeretnék kérni..Az én hibám.Pár oldalon így volt kiírva,pár helyen úgy,tehát:
Az ő nevét javítani kellene Shin Ka Eun "Kaeun"-ról Shin Ga Eun "Gaeun"-ra
2012. május 06. 18:27 #4459
FruFruChan
FruFruChan
All My Life/By My Life™
Hozzászólás: 1653
Csatolások: 4550
Azonosító: 160107
Itt kérdezhetek?
Idézet
A KÜLÖNBÖZŐ KOREAI, JAPÁN STB HÍRESSÉGEK LAPJAINÁL SOK A KAVARODÁS, SOK A DUPLA, TRIPLA LAP, MERT A NEVÜKET 6 FÉLE KÉPPEN LE LEHET ÍRNI HELYESEN. AKI ILYEN LAPOT KÜLD BE AZ AZ ADATLAPON A SZTÁR VAGY EGGYÜTESE, CSAPATA HONLAPJÁHOZ VAGY AZ 'AMIT TUDNI KELL RÓLA' RÉSZBE MÁSOLJON BE EGY LINKET

Ez a már meglévő lapokra is vonatkozik?
2012. május 06. 19:34 #4460
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 19 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12526
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (FruFruChan @ 2012.05.06. 18:27)
Itt kérdezhetek?
Ez a már meglévő lapokra is vonatkozik?

Azokra nem, mert már ellenőrizve lettek. Az újakra érvényes ez, hogy gördülékenyebben menjen az ellenőrzés és a jóváhagyás.
1 felhasználónak tetszik: SelenaGirl
484 oldal 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!