Idézet (Lizania @ 2012.05.25. 21:59)
Nem akarok hülyének látszani, mert értem én ezt, csak annyi lenne szerény kis kérdésem, hogy akkor most Cynthia fogja a jelenlegi még el nem végzett kéréseket is elrendezni? Vagy aki eddig kért valamit és még nincs megcsinálva az írjon neki egy privátot? Este van már lehet ezért nem fogom fel rendesen...
Én próbáltam privit írni neki, de nem tudtam
Létrehoztam 1-2 hete egy adatlapot (Lauren Parsekian), de csak azért is merészeltem, mert ha olyan emo, scene és a többi modellek, Pippa Middleton, meg mit tudom én milyen rendezők vannak fent az oldalon, akkor ő is megérdemel egy lapot, legalább róla temérdeknyi infó van, és abból össze lehetne neki hozni egy szép kis biót. Aztán ma szembesültem azzal, hogy nem fogadták el.
Na szóval innentől kezdve ez az adatlaposdi annyira nem fog érdekelni, egyáltalán nem tulajdonítok neki nagy jelentőséget. Úgy is felkerült eddig elég noname, és ismeretlen ember, akikről még kép sincs(!) a neten, és Laurent bezzeg nem fogadták el. Még biztosan fog felkerülni sok noname, csak engem most annyira ledöbbentett ez. Gondoltam utána érdeklődök, hogy mi a pontos helyzet, de aztán megláttam itt a helyzetjelentést, Cynthiának nem tudtam írni, szóval hagyom a fenébe, hiába járatom a számat úgy sem lesz belőle semmi. Remélem, hogy nem a kis "szünet" miatt nem lett létrehozva, hanem nyomós oka volt. Végülis annyit meg nem ér az egész, csak én annyit sajnálok, hogy a sok új tag létrehoz olyan noname adatlapokat, akikkel aztán nem foglalkoznak, én meg Laurennek a szívemet is kitettem volna. Mivel sehová nem tudtam leírni ezt a kis "panaszomat", gondoltam itt megosztom, ha máshol nem.