Starity

ToTo adatlapos topikja

484 oldal 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2012. május 25. 22:02 #4681
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 19 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12522
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (Lizania @ 2012.05.25. 21:59)
Nem akarok hülyének látszani, mert értem én ezt, csak annyi lenne szerény kis kérdésem, hogy akkor most Cynthia fogja a jelenlegi még el nem végzett kéréseket is elrendezni? Vagy aki eddig kért valamit és még nincs megcsinálva az írjon neki egy privátot? Este van már lehet ezért nem fogom fel rendesen...

Vagy aki akarja ...
1 felhasználónak tetszik: Lizania
2012. május 25. 22:18 #4682
Lizania
Lizania
lied

Státusz"Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő"
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3169
Csatolások: 1228
Azonosító: 163471
Köszönöm mind a két választ! meghajolo.gif Gondoltam megkérdezem, hogy lesz ez mostantól pontosan, no meg, hogyan is lesz teljesítve a két kedvencemmel kapcsolatos lapkérésem.
2012. május 25. 22:18 #4683
Vegas
Vegas
zseni
Hozzászólás: 2553
Csatolások: 7161
Azonosító: 158908
Idézet (Lizania @ 2012.05.25. 21:59)
Nem akarok hülyének látszani, mert értem én ezt, csak annyi lenne szerény kis kérdésem, hogy akkor most Cynthia fogja a jelenlegi még el nem végzett kéréseket is elrendezni? Vagy aki eddig kért valamit és még nincs megcsinálva az írjon neki egy privátot? Este van már lehet ezért nem fogom fel rendesen...

Én próbáltam privit írni neki, de nem tudtam unsure.gif

Létrehoztam 1-2 hete egy adatlapot (Lauren Parsekian), de csak azért is merészeltem, mert ha olyan emo, scene és a többi modellek, Pippa Middleton, meg mit tudom én milyen rendezők vannak fent az oldalon, akkor ő is megérdemel egy lapot, legalább róla temérdeknyi infó van, és abból össze lehetne neki hozni egy szép kis biót. Aztán ma szembesültem azzal, hogy nem fogadták el. mellow.gif Na szóval innentől kezdve ez az adatlaposdi annyira nem fog érdekelni, egyáltalán nem tulajdonítok neki nagy jelentőséget. Úgy is felkerült eddig elég noname, és ismeretlen ember, akikről még kép sincs(!) a neten, és Laurent bezzeg nem fogadták el. Még biztosan fog felkerülni sok noname, csak engem most annyira ledöbbentett ez. Gondoltam utána érdeklődök, hogy mi a pontos helyzet, de aztán megláttam itt a helyzetjelentést, Cynthiának nem tudtam írni, szóval hagyom a fenébe, hiába járatom a számat úgy sem lesz belőle semmi. Remélem, hogy nem a kis "szünet" miatt nem lett létrehozva, hanem nyomós oka volt. Végülis annyit meg nem ér az egész, csak én annyit sajnálok, hogy a sok új tag létrehoz olyan noname adatlapokat, akikkel aztán nem foglalkoznak, én meg Laurennek a szívemet is kitettem volna. Mivel sehová nem tudtam leírni ezt a kis "panaszomat", gondoltam itt megosztom, ha máshol nem.
6 felhasználónak tetszik: SoShi Kameo, Saranghae, Bogi13, Enaa, Lizania, Alishon.
2012. május 26. 11:03 #4684
Saranghae
Saranghae
Hozzászólás: 684
Csatolások: 1220
Azonosító: 176370
Nos elsősorban tegnap szerettem volna Cynthianak írni egy üzenetet, hogy feltegyek néhány kérdést az adatlapokkal és a szerkesztéssel kapcsolatban na meg azt ami ide is leírtam tegnap és tegnap előtt is, de én sem tudtam. Rányomtam a küldésre, de semmi egyszerűen nem engedte a rendszer, és ráadásul annyit próbáltam, hogy a képet le is fagyott. Szóval most akkor mi a helyzet evvel kapcsolatban? mellow.gif
2012. május 26. 11:41 #4685
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
Hozzászólás: 15117
Csatolások: 6682
Azonosító: 44
Idézet (Saranghae @ 2012.05.26. 11:03)

(...) Szóval most akkor mi a helyzet evvel kapcsolatban?  mellow.gif

Most akkor az van, hogy vár mindenki türelmesen, nem úgy, mintha az élete múlna egy-egy adatlap felvételén.

Jelenleg, akinek bármilyen kérése, óhaja-sóhaja, bánata, problémája, kérdése, stb. van, az szépen bepötyögi ide, nem privit küld, nem ír ennek, vagy annak a moderátornak, és vár türelemmel a válaszra. Jó lenne, ha nem egymás ellen dolgoznánk. Értem ez alatt a moderátorokat, és a tagokat egyaránt.
14 felhasználónak tetszik: Pöttömke, Saranghae, Enaa, dave095, ItsLénaa, Lizania, SoShi Kameo, brigicyy, Alishon., An_d_a, janet7, KathPierce., Grace Benning, DiscoDiva
2012. május 26. 14:10 #4686
Lizania
Lizania
lied

Esküszöm gutaütést kapok...Megemlítettem privátban Alishon.-nak, hogy elkértem Lucero adatlapját ebben a topicban, inaktívságra hivatkozva. Mire ő azt mondta, hogy ő írt még az előző profilján a szerkesztőnek és megígérte, hogy ha neki már nem kell Alishon.-nak adja. Azóta viszont új profija is lett. Utána meg azzal jött, hogy nem járt le még a 6 hónap, tehát nem kaphatom meg, hiába inaktív. Mire én persze mondtam neki, hogy ezernyi lapot adtak már át így és példálóztam is, elmondtam mi a szabály, de hiába. Kiderül, hogy egyik moderátor ezt mondja, a másik meg azt. Én fennmaradtam iskolaidőben éjfélig, hogy megkaphassam egy nagy kedvencem lapját, mire ő meg jön ezzel az egésszel. Most akkor, hogy van ez? Már teljesen összezavarodtam...Leila17 inaktív lett és én kértem legelőször Lucero lapját, megkaphatom-e vagy sem? Semmi kedvem nem volt ideírni ezért, de már nagyon nem tudom mi van itt...
2012. május 26. 14:41 #4687
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

Idézet (Lizania @ 2012.05.26. 14:10)

Esküszöm gutaütést kapok...

Ezt akár mi is mondhatnánk, tekintve, hogy mi megy itt adatlapok kérése címszó alatt.
Például különösen ocsmány dolognak találom, amikor stopperrel méritek, mikor jár le a hat hónap, három hónap. reklamalo.gif

Idézet (Lizania @ 2012.05.26. 14:10)

Kiderül, hogy egyik moderátor ezt mondja, a másik meg azt.

Tekintve, hogy ezt az információt én mondtam neki, nem egészen egy órával ezelőtt, vállalom is érte a felelősséget. Nem lehetséges csettintésre úgy beszállni egy olyan dologba, amit eddig soha nem csináltam. Tehát, amíg ToTo meg nem gondolja magát, mert mondjuk mindent, amit megalkotott, pillanatok alatt tönkretesztek, addig mindenki nagyon gyorsan vegyen vissza magából.
Én mondtam, hogy hat hónap, és három hónap. Nem érdekelnek az egyéb példák, ma így van.

De erősen gondolkodok rajta, hogy önhatalmúlag bevezetem a nyári szünetet a topikban, és míg meg nem oldjuk a problémát, senki nem kap semmilyen lapot. reklamalo.gif

Akarjátok Ti ezt? dry.gif unsure.gif
9 felhasználónak tetszik: Alishon., Pöttömke, ItsLénaa, dave095, Enaa, KathPierce., Twilight6, Grace Benning, DiscoDiva
2012. május 26. 14:55 #4688
Alishon.
Alishon.

Státusz♥♥
Hozzászólás: 653
Csatolások: 537
Azonosító: 163409
Idézet (joe_r @ 2012.05.26. 14:41)

Például különösen ocsmány dolognak találom, amikor stopperrel méritek, mikor jár le a hat hónap, három hónap.  reklamalo.gif 

Van pár emberke aki tényleg ezt teszi. Nevet nem mondok.
2 felhasználónak tetszik: Saranghae, G-Dragon08
2012. május 26. 15:06 #4689
- törölt felhasználó -    
Sziasztok! smileeee.gif
Egy kicsit én is össze vagyok zavarodva, hogy mi, hogy lesz most, és csak annyit szeretnék megkérdezni, hogy az adatlapos (Justin Bieberes) játék/pályázat amikre az életrajzot kell beküldeni meg lesz egyáltalán tartva, vagy el lesz tolva egy bizonyos ideig, vagy most mi lesz? Mert ToTo állítólag ma, vagy holnap nyitná/nyitotta volna meg a topikokat, ahova az életrajzokat lehet küldeni...
Ennyi lett volna a kérdésem.
hi.gif
2012. május 26. 15:09 #4690
Alishon.
Alishon.

Státusz♥♥
Hozzászólás: 653
Csatolások: 537
Azonosító: 163409
Idézet (ItsLénaa @ 2012.05.26. 15:06)
Sziasztok!  smileeee.gif 
Egy kicsit én is össze vagyok zavarodva, hogy mi, hogy lesz most, és csak annyit szeretnék megkérdezni, hogy az adatlapos (Justin Bieberes) játék/pályázat amikre az életrajzot kell beküldeni meg lesz egyáltalán tartva, vagy el lesz tolva egy bizonyos ideig, vagy most mi lesz? Mert ToTo állítólag ma, vagy holnap nyitná/nyitotta volna meg a topikokat, ahova az életrajzokat lehet küldeni...
hi.gif

ToTo pár hozzászólással feljebb jelentette ki, hogy Cynthia viszi tovább azt is. Őt kell megkérdezned. (:
2012. május 26. 15:25 #4691
- törölt felhasználó -    
Idézet (Alishon. @ 2012.05.26. 15:09)
ToTo pár hozzászólással feljebb jelentette ki, hogy Cynthia viszi tovább azt is. Őt kell megkérdezned. (:

joe_r :
Idézet
Jelenleg, akinek bármilyen kérése, óhaja-sóhaja, bánata, problémája, kérdése, stb. van, az szépen bepötyögi ide, nem privit küld, nem ír ennek, vagy annak a moderátornak, és vár türelemmel a válaszra.

Láttam amit ToTo írt, de joe_r hozzászólását végigolvasva gondoltam, hogy akkor inkább ide írok, itt kérdezem meg, és nem rohanok egyből Cynthia-hoz...
2012. május 26. 15:28 #4692
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

Idézet (ItsLénaa @ 2012.05.26. 15:06)

Sziasztok!  smileeee.gif 
hi.gif

Tekintve, hogy a játék/pályázat részleteiről én nem tudok nyilatkozni, és pillanatnyilag nem tiszta, hogy ToTo mester mit szándékozik tenni, annyit tudok mondani, hogy én nem indíthatom el a pályázatot, de azt sem mondhatom, hogy felejtsétek el.
Egy olyan átmeneti megoldást tudok javasolni, hogy aki érzi magában az erőt/szándékot, és Justin Bieber adatlapjára szeretne pályázni, az írja meg a gépén az életrajzot, mintha menne a pályázat, és amikor egyről a kettőre jutunk a továbbiakat illetően, akkor élesítjük az egészet.

Jobb nem jut eszembe, de konstruktív javaslatokat szívesen látok.
2 felhasználónak tetszik: ItsLénaa, Grace Benning
2012. május 26. 15:41 #4693
- törölt felhasználó -    
Például különösen ocsmány dolognak találom, amikor stopperrel méritek, mikor jár le a hat hónap, három hónap.  reklamalo.gif

Ilyenről nem is hallottam, hogy valaki nézi, hogy mikor jár le a lap. mellow.gif

De erősen gondolkodok rajta, hogy önhatalmúlag bevezetem a nyári szünetet a topikban, és míg meg nem oldjuk a problémát, senki nem kap semmilyen lapot.  reklamalo.gif 
Akarjátok Ti ezt?  dry.gif  unsure.gif

Jó néhány ember miatt tényleg jó ötlet, mert a fél Starity (tisztelet a kivételnek, mert tudom, hogy vannak olyanok is) adatlapvadászokból áll. Ráadásul ott vannak még az új tagok, akik létrehoznak vagy 100 noname lapot. Ellenben kitörne a fórumon az apokalipszis, hogy már nem lehet egy huzamosabb ideig adatlapot szerkeszteni. boredom.gif
1 felhasználónak tetszik: G-Dragon08
2012. május 26. 17:33 #4694
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
Idézet (SoShi Kameo @ 2012.05.26. 15:41)
Ilyenről nem is hallottam, hogy valaki nézi, hogy mikor jár le a lap. mellow.gif
Jó néhány ember miatt tényleg jó ötlet, mert a fél Starity (tisztelet a kivételnek, mert tudom, hogy vannak olyanok is) adatlapvadászokból áll. Ráadásul ott vannak még az új tagok, akik létrehoznak vagy 100 noname lapot. Ellenben kitörne a fórumon az apokalipszis, hogy már nem lehet egy huzamosabb ideig adatlapot szerkeszteni. boredom.gif

Nem azt írta, hogy nem lehet szerkeszteni, frissíteni, hanem nem lesz elcsatolás, vagy lapátadás. De most még minden bizonytalan. Legyetek türelemmel kérlek. meghajolo.gif
3 felhasználónak tetszik: SoShi Kameo, Enaa, G-Dragon08
2012. május 26. 17:50 #4695
Lizania
Lizania
lied

Ezt akár mi is mondhatnánk, tekintve, hogy mi megy itt adatlapok kérése címszó alatt.
Tekintve, hogy ezt az információt én mondtam neki, nem egészen egy órával ezelőtt, vállalom is érte a felelősséget. Nem lehetséges csettintésre úgy beszállni egy olyan dologba, amit eddig soha nem csináltam. Tehát, amíg ToTo meg nem gondolja magát, mert mondjuk mindent, amit megalkotott, pillanatok alatt tönkretesztek, addig mindenki nagyon gyorsan vegyen vissza magából.
Én mondtam, hogy hat hónap, és három hónap. Nem érdekelnek az egyéb példák, ma így van. 
De erősen gondolkodok rajta, hogy önhatalmúlag bevezetem a nyári szünetet a topikban, és míg meg nem oldjuk a problémát, senki nem kap semmilyen lapot.  reklamalo.gif 
Akarjátok Ti ezt?  dry.gif  unsure.gif

Én is utálom az olyat amikor valaki ilyet tesz, nem egyszer láttam. De most komolyan olyan nagy baj, ha néhanapján megteszem, mert olyat kérek el akit igazán szeretek?
Ennek semmi értelme...Ha _ToTo_ kilép, máris meg kell változtatni a fél szabálykönyvet? Mellesleg ezt a kérést még akkor írtam amikor még nem lépett ki ebből az egészből. Szerintem nem mi tesszük tönkre ezt az egészet, hanem pont ezzel a "Kilépett, jó hát változtassuk meg az egész szabályzatot!" dolog az ami romba dönt mindent.
Én nem háborút akarok, mindössze elkértem két kedvencemet (a második Gaby Espino, nála lejárt a 6 hónap, nem hiszem, hogy ebbe bele lehetne kötni), akit szeretek és szeretném ha normálisan meg lenne csinálva a lapjuk. Szerintem elég türelmes voltam eddig is, és leszek is. Most már nagyon elegem van ebből az egészből, de amíg ez az egész herce-hurca nem megy le és nem tudom mi lesz Gaby és Lucero sorsa, addig nem teszek semmit. De erősen gondolkodok egy törlésen...
2012. május 26. 17:57 #4696
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Státusz"A rap az életem, és a zene nekem a levegő."
Hozzászólás: 9536
Csatolások: 117944
Azonosító: 67956
Idézet (Lizania @ 2012.05.26. 17:50)
Én is utálom az olyat amikor valaki ilyet tesz, nem egyszer láttam. De most komolyan olyan nagy baj, ha néhanapján megteszem, mert olyat kérek el akit igazán szeretek? 
Ennek semmi értelme...Ha _ToTo_ kilép, máris meg kell változtatni a fél szabálykönyvet? Mellesleg ezt a kérést még akkor írtam amikor még nem lépett ki ebből az egészből. Szerintem nem mi tesszük tönkre ezt az egészet, hanem pont ezzel a "Kilépett, jó hát változtassuk meg az egész szabályzatot!" dolog az ami romba dönt mindent. 
Én nem háborút akarok, mindössze elkértem két kedvencemet (a második Gaby Espino, nála lejárt a 6 hónap, nem hiszem, hogy ebbe bele lehetne kötni), akit szeretek és szeretném ha normálisan meg lenne csinálva a lapjuk. Szerintem elég türelmes voltam eddig is, és leszek is. Most már nagyon elegem van ebből az egészből, de amíg ez az egész herce-hurca nem megy le és nem tudom mi lesz Gaby és Lucero sorsa, addig nem teszek semmit. De ha egyiküket sem kapom, meg én biztos, hogy törlöm magam, már nem bírom ezt...

Akkor töröld magad. Nem hiszem, hogy az ilyen fenyegetőzéssel sakkban tudod tartani a moderátorokat...

Egyébként az én meglátásom, hogy ToTo csak kedvességből és a dolgok megkönnyítése érdekében hozta létre ezt a topicot. Régebben nem volt ilyen és mégis meg lehetett oldani a dolgokat, de a sok keselyű tönkreteszi a legjobb szándékkal indított ötleteket is. ToTo nagyon sokáig volt türelmes, én tuti, hogy már rég beleőrültem volna. Nem igaz, hogy ti nem tudtok türelmesek lenni egy kis ideig. Szabálymódosításról pedig szó sincs. Ezt nem tudom honnan vetted. Csupán ki kell találniuk, hogy ki és hogyan folytassa ToTo munkáját, hogy az mindenkinek megfelelő legyen.
17 felhasználónak tetszik: Bessie, Fonzie, Bogi13, Enaa, AmyVie, Vampiregirl1, FruzShina., ItsLénaa, KathPierce., Twilight6, Saranghae, Alishon., joe_r, Grace Benning, DiscoDiva, An_d_a, Eszter655
2012. május 26. 18:01 #4697
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lizania @ 2012.05.26. 17:50)
Én nem háborút akarok, mindössze elkértem két kedvencemet (a második Gaby Espino, nála lejárt a 6 hónap, nem hiszem, hogy ebbe bele lehetne kötni), akit szeretek és szeretném ha normálisan meg lenne csinálva a lapjuk. Szerintem elég türelmes voltam eddig is, és leszek is. Most már nagyon elegem van ebből az egészből, de amíg ez az egész herce-hurca nem megy le és nem tudom mi lesz Gaby és Lucero sorsa, addig nem teszek semmit. De ha egyiküket sem kapom, meg én biztos, hogy törlöm magam, már nem bírom ezt...

Ilyen hülyeség miatt akarod törölni magadat? Egyébként is, ahogy elnézem, Gabyról már lecsúsztál.
1 felhasználónak tetszik: Lizania
2012. május 26. 18:01 #4698
Lizania
Lizania
lied

Idézet (Rap4ever8 @ 2012.05.26. 17:57)
Akkor töröld magad. Nem hiszem, hogy az ilyen fenyegetőzéssel sakkban tudod tartani a moderátorokat...
Egyébként az én meglátásom, hogy ToTo csak kedvességből és a dolgok megkönnyítése érdekében hozta létre ezt a topicot. Régebben nem volt ilyen és mégis meg lehetett oldani a dolgokat, de a sok keselyű tönkreteszi a legjobb szándékkal indított ötleteket is. ToTo nagyon sokáig volt türelmes, én tuti, hogy már rég beleőrültem volna. Nem igaz, hogy ti nem tudtok türelmesek lenni egy kis ideig. Szabálymódosításról pedig szó sincs. Ezt nem tudom honnan vetted. Csupán ki kell találniuk, hogy ki és hogyan folytassa ToTo munkáját, hogy az mindenkinek megfelelő legyen.

Nem sakkbantartásról van itt szó, csupán elmondtam a véleményemet. De ez az utolsó mondat elég hülyére sikeredett, át is fogalmaztam.
Joe_r azt írta már nem érvényes az inaktívos, 3 hónapos dolog, no akkor mi van?
Idézet
Ilyen hülyeség miatt akarod törölni magadat? Egyébként is, ahogy elnézem, Gabyról már lecsúsztál.

Na igen, most látom. Ez sem volt egy nagy frissítés, csupán beírta, hogy idén megszületett a második gyereke. No de Lucero lapján rengeteg hiányosság van és semmi értelme, hogy egy olyan tagnál legyen, aki 3 hónapja be sem lépett.
2012. május 26. 18:13 #4699
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Státusz"A rap az életem, és a zene nekem a levegő."
Hozzászólás: 9536
Csatolások: 117944
Azonosító: 67956
Idézet (Lizania @ 2012.05.26. 18:01)
Nem sakkbantartásról van itt szó, csupán elmondtam a véleményemet. De ez az utolsó mondat elég hülyére sikeredett, át is fogalmaztam.

1. Ez nálad a fél szabálykönyvet jelenti? Merthogy azt írtad...
2. Szerintem ez is csak átmeneti még ki nem találják, hogy ki és hogyan csinálja tovább. joe_r írta: "Én mondtam, hogy hat hónap, és három hónap. Nem érdekelnek az egyéb példák, ma így van." Amit pedig én úgy értelmezek, hogy átmeneti... Szövegértés tudod...
7 felhasználónak tetszik: Lizania, KathPierce., Enaa, joe_r, Grace Benning, DiscoDiva, Eszter655
2012. május 26. 18:17 #4700
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
Idézet (Lizania @ 2012.05.26. 18:01)
Na igen, most látom. Ez sem volt egy nagy frissítés, csupán beírta, hogy idén megszületett a második gyereke. No de Lucero lapján rengeteg hiányosság van és semmi értelme, hogy egy olyan tagnál legyen, aki 3 hónapja be sem lépett.

Mint fentebb írtam, picit legyetek türelemmel, és hamarosan eldől minden. Utána jöhetnek a panaszok ide! meghajolo.gif
4 felhasználónak tetszik: Lizania, KathPierce., Enaa, Grace Benning
484 oldal 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!