Kedves Toto!
Jorge Salinas adatlapját már több mint egy éve nem frissítették. Én nagyon szívesen átvenném
Illetve Mar Contreras adatlapját is (ezt lassan két éve nem frissítették).
Előre is köszönöm
ToTo adatlapos topikja
2012. június 11. 23:32
Idézet (milasnape @ 2012.06.11. 21:11)
Kedves Toto/Bessie!
Jorge Salinas adatlapját már több mint egy éve nem frissítették. Én nagyon szívesen átvenném
Előre is köszönöm
Előre is köszönöm
Illetve a Starity felhasználó sztárjait átlapoztam, és ha lehet, akkor Martin Sheen lapját is nagyon szívesen átvenném
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2012. június 12. 00:04
zsofeehshadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 4835 Csatolások: 33773 Azonosító: 125792 offline |
Szívesen szerkeszteném Nick Roux és Nick Zano adatlapját. Mindkettő adatlap a tavalyi évben lett szerkesztve. Ha szükséges, írok minimális életrajzot mindkettejüknek, hogy tényleg átvehessem őket. Előre is köszönöm!
_ToTo_
2012. június 12. 16:20
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
Idézet (malna90 @ 2012.06.12. 15:31)
Ryan Ross adatlapjánál lejárt a 6 hónap és elkérném ha lehetne. Köszönöm!
Elég egyszer is leírni. Szerintem elsőre is felfogták és teljesítve is lesz. Ne várd el, hogy minden kérést egy perccel a leírásuk után teljesítsenek. Majd meg lesz
2012. június 12. 18:17
Kedves ToTo vagy Bessie!
Kérlek valamelyikőtök raja át Lee Tae Yeon adatlapját FruFruChan-hez, ugyanis neki adtam.
Előre is köszönöm
Kérlek valamelyikőtök raja át Lee Tae Yeon adatlapját FruFruChan-hez, ugyanis neki adtam.
Előre is köszönöm
Bessie
2012. június 12. 19:06
picilány.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.30. Hozzászólás: 315 Csatolások: 2692 Azonosító: 142120 offline |
Idézet (Évike12 @ 2012.06.12. 15:13)
Duffy adatlapjánál pont ma járt le a 6 hónap, és szívesen szerkeszteném, mert nagyon szeretem!
Szerintem nem járt le.
2012. június 12. 19:46
Idézet (SoShi Kameo @ 2012.06.12. 19:42)
Most már nem, mert rányomtál a szerkesztem gombra.
Nem értem, hogyha egy adatlap nálatok van, és nem szerkesztitek (tisztelet a kivételnek, mert tudom, hogy van), akkor minek tartotok rá igényt. (Bocsi ezért a hozzászólásért, de véletlenül a "Válaszolok" gombra nyomtam a "Szerkesztem" gomb helyett )
2012. június 12. 19:55
Park Gyuri lapját légyszíves csatoljátok át Saranghae17-nek.
Bessie
2012. június 12. 19:57
Idézet (SoShi Kameo @ 2012.06.12. 19:46)
Nem értem, hogyha egy adatlap nálatok van, és nem szerkesztitek (tisztelet a kivételnek, mert tudom, hogy van), akkor minek tartotok rá igényt. (Bocsi ezért a hozzászólásért, de véletlenül a "Válaszolok" gombra nyomtam a "Szerkesztem" gomb helyett )
Megértem ezt az álláspontot is de az sem járja hogy mindenki rögtön idejön ahelyett hogy a tagnak írna.Hiszen az is lehet ő maga adná oda...
Persze,nem minden tag ilyen de tökéletes ellenpélda az én esetem,én ugyanis a szerkesztőnek írtam Marina lapjával kapcsolatban és láthatjátok,most nálam is van.1 próbát érdemes tenni,hiszen,különösen ha aktív,1 levelet azért lehet küldeni neki,legalább ő is tudjon már róla.Elvégre az a cél hogy kitöltve legyen nem?Ebben ígyis tudtok segíteni,nem szükséges rögtön elvenni.
2012. június 12. 19:59
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline |
Én is tapasztaltam ilyet, hogy amint valaki vitte volna a lapot inkább rányomott a szerkeszt gombra, de azóta sincs semmi új az adatlappal, miért nem frissít akkor már, ha annyira meg akarja tartani? Amúgy akinek nem inge...
Enaa
2012. június 12. 20:02
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (Barbus87 @ 2012.06.12. 19:59)
Én is tapasztaltam ilyet, hogy amint valaki vitte volna a lapot inkább rányomott a szerkeszt gombra, de azóta sincs semmi új az adatlappal, miért nem frissít akkor már, ha annyira meg akarja tartani? Amúgy akinek nem inge...
Az ilyet tessék nekünk jelenteni! Elvégre ezért (is) vagyunk itt.
2012. június 12. 20:02
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 online |
Megértem a dühödet, de felesleges ezen mérgelődni. Bessie és ToTo azért vannak, hogy az ilyesmit is kézben tartsák. Ha valamelyikőjüknek lesz ideje, megnézi az adott lapot, esetleg a szerkesztő többi lapját is, és úgy is írnak neki, hogy ha nem gondoskodik a lapjairól, akkor azokat elveszik tőle. Még megkaphatod a lapot, ha kivárod a végét és tényleg akarod szerkeszteni.
2012. június 12. 20:03
Idézet (WhiteAngel @ 2012.06.12. 19:57)
Megértem ezt az álláspontot is de az sem járja hogy mindenki rögtön idejön ahelyett hogy a tagnak írna.Hiszen az is lehet ő maga adná oda...
Persze,nem minden tag ilyen de tökéletes ellenpélda az én esetem,én ugyanis a szerkesztőnek írtam Marina lapjával kapcsolatban és láthatjátok,most nálam is van.1 próbát érdemes tenni,elvégre,különösen ha aktív,1 levelet azért lehet küldeni neki,legalább ő is tudjon már róla.Elvégre az a cél hogy kitöltve legyen nem?Ebben ígyis tudtok segíteni,nem szükséges rögtön elvenni.
Persze,nem minden tag ilyen de tökéletes ellenpélda az én esetem,én ugyanis a szerkesztőnek írtam Marina lapjával kapcsolatban és láthatjátok,most nálam is van.1 próbát érdemes tenni,elvégre,különösen ha aktív,1 levelet azért lehet küldeni neki,legalább ő is tudjon már róla.Elvégre az a cél hogy kitöltve legyen nem?Ebben ígyis tudtok segíteni,nem szükséges rögtön elvenni.
Na ja, ez a legkényelmesebb megoldás, csak az a baj, hogy vannak néhányan, akik csak a moderátorok szavára figyelnek...
Idézet (Barbus87 @ 2012.06.12 19:59~)
Ahogy kb. 100 évvel ezelőtt írta ToTo: "Beragadnak a lapok azoknál, akik már nem tartanak rá igényt"...
Idézet (Grace Benning @ 2012.06.12 20:02)
Megértem a dühödet, de felesleges ezen mérgelődni. Bessie és ToTo azért vannak, hogy az ilyesmit is kézben tartsák. Ha valamelyikőjüknek lesz ideje, megnézi az adott lapot, esetleg a szerkesztő többi lapját is, és úgy is írnak neki, hogy ha nem gondoskodik a lapjairól, akkor azokat elveszik tőle. Még megkaphatod a lapot, ha kivárod a végét és tényleg akarod szerkeszteni.
Ez is igaz, plusz, hogy nemrég Bessie is beszált, már minden gyorsabb.
2012. június 12. 20:04
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline |
Idézet (Bessie @ 2012.06.12. 20:02)
Az ilyet tessék nekünk jelenteni! Elvégre ezért (is) vagyunk itt.
Azért nem jelentettem mert én sem ragaszkodtam annyira az adatlaphoz, nem akartam mindenképp megszerezni, csak mivel kedvelem a színészt szerettem volna ha frissítve van, mint írtam is pár napja, ő Jim Sturgess.
2012. június 12. 20:07
Idézet (SoShi Kameo @ 2012.06.12. 20:03)
Na ja, ez a legkényelmesebb megoldás, csak az a baj, hogy vannak néhányan, akik csak a moderátorok szavára figyelnek...
Ahogy kb. 100 évvel ezelőtt írta ToTo: "Beragadnak a lapok azoknál, akik már nem tartanak rá igényt"...
Én is volt idő mikor annyi volt a melóm, hogy nem értem rá szerkesztgetni, sokáig hiányosak voltak a lapjaim, de rendbe szedtem őket és még olyanokat is felvettem akik csak kallódtak, hogy rendbe legyen téve, de ezeket fel is ajánlottam többször is.
2012. június 12. 20:08
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (SoShi Kameo @ 2012.06.12. 20:03)
Éppen ezért felesleges idegeskedni. Szóltok, mi meg intézkedünk. Ha nem kell neki a lap, akkor meg búcsút inthet neki. Ennyi.
Felesleges szerintem tovább ragozni. Elég sok figyelmeztető levelet küldtem már ki, amióta kineveztek. Úgyhogy figyelek! De ha ti is segítetek, akkor azt még jobban megköszönöm, és elkerülhetőek lesznek az ilyen helyzetek.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.