Sziasztok!
Sophie BFF kérésemre átadta nekem Connor Jessup adatlapját: http://starity.hu/sztarok/connor-jessup/ - kérem írjátok át rám és akkor szerkesztem. Köszönöm
ToTo adatlapos topikja
2012. június 20. 11:50
Kedves _ToTo_/moderátorok!
Connie Nielsen lapját utoljára 2011. 08. 07-én szerkesztették. Mivel egyik kedvenc színésznőm, szívesen átvenném.
Köszönöm!
http://starity.hu/sztarok/connie-nielsen/
Connie Nielsen lapját utoljára 2011. 08. 07-én szerkesztették. Mivel egyik kedvenc színésznőm, szívesen átvenném.
Köszönöm!
http://starity.hu/sztarok/connie-nielsen/
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2012. június 20. 12:54
Empressassassins™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 3520 Csatolások: 8556 Azonosító: 146868 offline |
Kimberly Wyatt
Mivel nem tudom ,hogy hova kéne írni stb. ezért leírom ide remélem nem probléma.
Kimberly Wyatt
Amit tudni kell róla
Kimberly Kaye Wyatt amerikai táncosnő,énekesnő és koreográfus.2001 óta a nagy sikerű Pussycat Dolls tagja volt.
Élete
Kimberly Kaye Wyatt 1985.február.4-én született USA-ban Wattensburg Missouri-ban.Édesapja traktorkodással foglalkozik,van egy lány testvére és két bátyja.Elsőnek táncolni 7 éves korában kezdett el.Majd 14 évesen ösztöndíjjal bekerült Broadway Dance illetve a New York-i Joffrey Ballett centerbe.Las Vegasba repült egy meghallgatásra mikor elvégezte a középiskolát 17 évesen.Meghallgatás után egy luxushajón dolgozott majd évek után Hollywoodban szerzett nevet magának mint táncosként.
Karrier
2001-ben Robin Antin hívására csatlakozott a Pussycat Dollsba.Kezdetben 8 indultak de, Carmen Electra és még egy nő kiszállt Sway után.2008-ban még 2 tag lépett ki bandából.De 2010-ben Kimberly után Ashley,Jessica és Melody is elhagyta a csapatot.Így végül 2010-ben teljesen feloszlott.
Banda feloszlása utána egyből szólókarrierjébe kezdett bele.Első szóló klipje a Candy volt ahol Aggro Santos is közre működik.Kim még 2010-ben megalapította a Her Majesty & The Wolves nevű duót.Első klipjük még abban az évben megjelent Glaciers névvel.Majd a következő kisfilm Stars In You Eyes követte ,2012-ben pedig a Goodbye Goodnight.2011 a banda több fesztiváli fellépést kapott.Kelkoo című magazinnak levetkőtt a táncos lány.Majd közvetlen ezután megjelent az első albumok 111 címmel.Pop Justice blogjában az 5. helyezést érte el.2011 augustusában a csapat egy hosszú szünetett tartott,kezdett úgy tűnni ,hogy feloszlanak.De októberben 5 állomást végig fellépeztek.Idén 2012 januárában ismét felkérték ,hogy legyen zsűri a Got To Dance-ban.
Filmográfia
13 Going on 30 (2004
Starsky & Hutch (2004)
Cedric the Entertainer Presents (2002)
Discográfia
The Pussycat Dolls - PCD (2005)
The Pussycat Dolls - Doll Domination (2008
Aggro Santos Feat Kimberly Wyatt – Candy
Kimberly Wyatt - Not just a doll
Goodbye Goodnight
Stars in you eyes
Glaciers
Mivel nem tudom ,hogy hova kéne írni stb. ezért leírom ide remélem nem probléma.
Kimberly Wyatt
Amit tudni kell róla
Kimberly Kaye Wyatt amerikai táncosnő,énekesnő és koreográfus.2001 óta a nagy sikerű Pussycat Dolls tagja volt.
Élete
Kimberly Kaye Wyatt 1985.február.4-én született USA-ban Wattensburg Missouri-ban.Édesapja traktorkodással foglalkozik,van egy lány testvére és két bátyja.Elsőnek táncolni 7 éves korában kezdett el.Majd 14 évesen ösztöndíjjal bekerült Broadway Dance illetve a New York-i Joffrey Ballett centerbe.Las Vegasba repült egy meghallgatásra mikor elvégezte a középiskolát 17 évesen.Meghallgatás után egy luxushajón dolgozott majd évek után Hollywoodban szerzett nevet magának mint táncosként.
Karrier
2001-ben Robin Antin hívására csatlakozott a Pussycat Dollsba.Kezdetben 8 indultak de, Carmen Electra és még egy nő kiszállt Sway után.2008-ban még 2 tag lépett ki bandából.De 2010-ben Kimberly után Ashley,Jessica és Melody is elhagyta a csapatot.Így végül 2010-ben teljesen feloszlott.
Banda feloszlása utána egyből szólókarrierjébe kezdett bele.Első szóló klipje a Candy volt ahol Aggro Santos is közre működik.Kim még 2010-ben megalapította a Her Majesty & The Wolves nevű duót.Első klipjük még abban az évben megjelent Glaciers névvel.Majd a következő kisfilm Stars In You Eyes követte ,2012-ben pedig a Goodbye Goodnight.2011 a banda több fesztiváli fellépést kapott.Kelkoo című magazinnak levetkőtt a táncos lány.Majd közvetlen ezután megjelent az első albumok 111 címmel.Pop Justice blogjában az 5. helyezést érte el.2011 augustusában a csapat egy hosszú szünetett tartott,kezdett úgy tűnni ,hogy feloszlanak.De októberben 5 állomást végig fellépeztek.Idén 2012 januárában ismét felkérték ,hogy legyen zsűri a Got To Dance-ban.
Filmográfia
13 Going on 30 (2004
Starsky & Hutch (2004)
Cedric the Entertainer Presents (2002)
Discográfia
The Pussycat Dolls - PCD (2005)
The Pussycat Dolls - Doll Domination (2008
Aggro Santos Feat Kimberly Wyatt – Candy
Kimberly Wyatt - Not just a doll
Goodbye Goodnight
Stars in you eyes
Glaciers
Bessie
2012. június 21. 08:11
Sophie BFFúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.14. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 177799 offline |
Sziasztok.Átadtam mikiegérnek Connor Jessup adatlapjának szerkesztését.Csak ennyi.
2012. június 21. 10:03
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
Üdv!
Anette Michel-ről még én mondtam le anno, de a szerkesztője törölte magát, így vissza szeretném venni. Kérem hozzám csatolnátok a lapját? Előre is köszönöm:
Lizania
Anette Michel-ről még én mondtam le anno, de a szerkesztője törölte magát, így vissza szeretném venni. Kérem hozzám csatolnátok a lapját? Előre is köszönöm:
Lizania
Bessie
2012. június 21. 10:23
Kim Nam Joo és Hong Yoo Kyung lapját légyszíves ha majdan lesz időtök akkor csatoljátok már át Saranghae-hoz, mivel a két lapot nekiadtam.
Shin Se Kyung lapjára már nem tartok igényt, szóval ez azt jelenti, hogy majd csatoljátok át a starity-s profilra.
Shin Se Kyung lapjára már nem tartok igényt, szóval ez azt jelenti, hogy majd csatoljátok át a starity-s profilra.
Bessie
2012. június 21. 11:32
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
Üdv!
Lejárt a 6 hónap Ana Patricia Rojo adatlapján. Én szívesen elvállalnám, mivel szuper színésznőnek tartom eddigi meglátásaim alapján. Előre is köszönöm:
Lizania
Lejárt a 6 hónap Ana Patricia Rojo adatlapján. Én szívesen elvállalnám, mivel szuper színésznőnek tartom eddigi meglátásaim alapján. Előre is köszönöm:
Lizania
Bessie
2012. június 21. 11:34
Elvállalnám Mariana Ochoa lapját, mivel nincs szerkesztője. Előre is köszönöm!
Bessie
2012. június 21. 15:04
Sziasztok!
Szeretném elkérni Zack Ryder adatlapját, lejárt nála a 6 hónap! Köszönöm
2012. június 21. 15:07
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 online |
Idézet (Maci HEEL @ 2012.06.21. 15:04)
Sziasztok!
Nincs életrajza. Írj neki egy 5-6 sorosat és másold be ide. Csak ennek ellenében lehet szó arról, hogy megkapd.
_ToTo_
2012. június 21. 15:41
TbRékuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.05. Hozzászólás: 2107 Csatolások: 62 Azonosító: 157537 offline |
Szia ToTo!
Simon Cowell-nek nincs szerkesztője, viszont nekem a gomb sincs ott.Én elvállalnám a szerkesztését, átcsatolod hozzám?
Simon Cowell-nek nincs szerkesztője, viszont nekem a gomb sincs ott.Én elvállalnám a szerkesztését, átcsatolod hozzám?
2012. június 21. 17:16
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline |
Idézet (TbRéku @ 2012.06.21. 15:41)
Szia ToTo!
mintha valaki már kérte volna... azt hiszem
2 felhasználónak tetszik:
ItsLénaa,
pink_bunny
2012. június 21. 17:41
zsofeehshadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 4835 Csatolások: 33773 Azonosító: 125792 offline |
Idézet (_ToTo_ @ 2012.06.15. 20:22)
Az egyik frissítve lett közben, a másikhoz kellene egy kis életrajz, akkor átadható lesz.
Megírtam Nick Zano minimális életrajzát
ÉLETRAJZ
Nicholas Zano 1978. március 8-án született New Jersey államban. Nick nagyon sokáig arról álmodott, hogy egyszer a "különlegesek" (US Navy SEALs) közé fog tartozni, de mindez egy délután megváltozott egy moziban. Nem sokkal ezután Nick és családja Floridába költözött, ahol befejezte középiskolai tanulmányait. Középiskolai évei alatt aktív tagja volt a dráma- és televíziós klubnak is. A gimnázium első évében közelebbi barátaival egy televíziós programot gyártott, ami heti rendszerességgel volt. Ezeknek a hatására kezdett el rövid filmeket írni. Segített megrendezni őket és szerepelt is bennük, ráadásul a JVC Universal Film Competition középdöntőjébe is bekerült 3 egymást követő évben.
KARRIERJE
Nem sokkal a gimnázium után állást ajánlottak neki, hogy dolgozzon a Television and Feature Film Development-nek. 2001-ben költözött Los Angeles-be, hogy napi szinten tudjon meghallgatásokra járni. Gyors észjárása és bájos humorérzéke miatt hamar kedvenccé vált a castingok rendezői körében, még olyan meghallgatásokra is meghívták, ahol a szerep teljesen Nick ellenkezője volt. Első jelentősebb szerepét 2003-ban kapta meg, a What I Like About You című sorozatban 3 éven keresztül Vince szerepét játszotta. Játszott még a Hetedik mennyországban, a Született szinglikben, a Melrose Place remake-jében, a 2 Broke Girlsben és a CW csatorna híres 90210 remake-jében is.
ÉRDEKESSÉGEK
- Los Angeles-be való költözése után is jó kapcsolata van édesanyjával és testvéreivel.
- 2002-ben ő volt az MTV Video Music Awards Opening Act házigazdája.
- Hobbija a festés és a focizás.
- Dédmamája, nagymamajá, édesanyja és két nagynénje nevelte.
- Van egy kutyája, aki a Rocco névre hallgat.
- Olasz/szicíliai és ír felmenői vannak.
- 3 évig járt Haylie Duff-fal.
Remélem megfelel
Bessie
2012. június 21. 17:43
Lizanialied |
Üdv!
Csak szeretnék rákérdezni mi a helyzet Cynthia Kitbo lapjával? Az IMDB-n kívül mindenhol h nélkül van írva a neve, ha h-val írom ki akar javítani a keresőrendszer a Google-ben. Amit már leírtam, hogy a h nélküli lap az utólag létrehozott lap lehet, a h-s lap pedig az előbb létrehozott, amit az IMDB szerint hozhattak létre. Valamit kellene már kezdeni, bár nem sürgetem, annyira azért nem az érdekem. Jelenleg, mivel szerkesztő nélkül volt, nálam van a h-s lap, de addig nem szerkesztek rajta semmit, amíg nem tudom megmarad-e a helyes névvel persze. Előre is köszönöm a választ:
Lizania
Csak szeretnék rákérdezni mi a helyzet Cynthia Kitbo lapjával? Az IMDB-n kívül mindenhol h nélkül van írva a neve, ha h-val írom ki akar javítani a keresőrendszer a Google-ben. Amit már leírtam, hogy a h nélküli lap az utólag létrehozott lap lehet, a h-s lap pedig az előbb létrehozott, amit az IMDB szerint hozhattak létre. Valamit kellene már kezdeni, bár nem sürgetem, annyira azért nem az érdekem. Jelenleg, mivel szerkesztő nélkül volt, nálam van a h-s lap, de addig nem szerkesztek rajta semmit, amíg nem tudom megmarad-e a helyes névvel persze. Előre is köszönöm a választ:
Lizania
_ToTo_
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.