Starity

ToTo adatlapos topikja

484 oldal 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2012. július 19. 19:39 #5661
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
Cserléltünk édrienn-el, neki adtam Rachel. G Fox-ot ő pedig nekem adta Tré Cool-t. blush.gif Megköszönjük hogy átcsatoljátok. wink.gif üdv. [és köszönöm szépen a többi lapot amit ma csatoltatok hozzám.] malna90
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2012. július 19. 21:54 #5662
N.k
N.k
[tau'ri]

StátuszWitcher ♥️
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3344
Csatolások: 111
Azonosító: 74720
Én csak szólni szeretnék,hogy nyelvtanfolyam miatt nem tudom ebben a hónapban szerkeszteni az adatlapokat.
Jimmy Fallon-t pedig nemrégiben vettem fel adatlapnak,mivel nem volt szerkesztője.A filmes részt pótoltam már.De az életrajzig még nem jutottam el.

Remélem meg tudjátok érteni a helyzetem és türelemmel tudtok lenni.Igaz nem kaptam se levelet senkitől,hogy kellene is bármelyik adatlap vagy hasonló,de ezt volt célom megelőzni.
3 felhasználónak tetszik: Bessie, Luckie, _ToTo_
2012. július 19. 22:15 #5663
Johinna
Johinna
sólarljós

Státuszrakkaus on sokea, minä en / jeg håber du er ensom
Hozzászólás: 2190
Csatolások: 489
Azonosító: 137715
Üdvözlet! smileeee.gif Oscar Pistorius adatlapja színtiszta webfordító, jeleztem a szerkesztőjének, hogy írjon rendes életrajzot és hozza rendbe a lapot, de utóbbi levelemre már rá sem hederített. rolleyes.gif
2012. július 19. 23:16 #5664
- törölt felhasználó -    
Köszi a segítséget a lapjaimmal kapcsolatban _ToTo_! meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: _ToTo_
2012. július 20. 10:31 #5665
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Köszönöm szépen Alex Riley adatlapját!! meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif Frissítettem az adatlapját, profilképét, évről évre képeit és a fontosabb tudnivalókat is bővítettem. Még egyszer nagyon szépen köszönöm. laugh.gif laugh.gif
2012. július 20. 11:15 #5666
Saranghae
Saranghae
Hozzászólás: 684
Csatolások: 1220
Azonosító: 176370
Yong Jun Hyung ~ Új profilkép

A másik kérésem az lenne, hogy tegnap este letárgyaltunk SelenaGirl-el, hogy a lapjai közül átadja nekem DaeHyun-t és Kim Hyunah-t.
Köszönöm, hogy átcsatoltátok a lapot! wub.gif
4 felhasználónak tetszik: lA-dONNA, SelenaGirl, SoShi Kameo, Bessie
2012. július 20. 15:21 #5667
Lizania
Lizania
lied

Státusz"Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő"
Hozzászólás: 3169
Csatolások: 1228
Azonosító: 163471
Üdv!
Nataural. nekem adta Kim Smith adatlapját, kérem csatoljátok hozzám!
Továbbá Andrea Legretta nevét át kellene írni Andrea Legarreta-ra.
Előre is köszönöm:
Lizania
2012. július 20. 18:05 #5668
- törölt felhasználó -    
Sziasztok.Tegyétek át kérlek Jason Wade lapját kia08-hoz.Köszönöm. meghajolo.gif
2012. július 20. 19:15 #5669
- törölt felhasználó -    
Köszönöm szépen az adatlapokat _ToTo_!! meghajolo.gif
2012. július 20. 22:16 #5670
- törölt felhasználó -    
Van egy csomó Starity-s profilra csatolható adatlapja ennek a tagnak, 100%, hogy az életben nem fog életrajzot írni egyikhez sem.
5 felhasználónak tetszik: LadyAlexa, Lizania, Luckie, Málnahab, _ToTo_
2012. július 20. 22:28 #5671
- törölt felhasználó -    
Ennél és ennél a lapnál már régesrég lejárt a 6 hónap.
2012. július 20. 23:02 #5672
tengericsillag
tengericsillag
Comme ci, comme ça
Hozzászólás: 1187
Csatolások: 4569
Azonosító: 139069
Kedves _ToTo_!
Először is köszönöm Szilárd lapját!
Másodszor pedig Kiss Tiboréról szeretnék érdeklődni. Kb. 2 hete néztem a lapját, akkor a szokásos szöveg fogadott az életrajzánál, miszerint még nincs megírva az. Írtam a tulajdonosnak, hogy cserélne-e velem, mert szívesen megírom az életrajzot, diszkográfiát... stb., de nem válaszolt. Ma ismét megnéztem, és már pótolta a tulajdonos - egy másolattal a Wikipédiáról. Most, hogy "szerkesztették", a határidőbe nem tudok és nem is akarok belekötni, de én is írtam egy életrajzot, hátha megkaphatnám a lapot, mert nagy kedvencemről van szó.

Kiss Tibor 1971. május 10-én született Dunaújvárosban és szintén itt nőtt fel. 16 évesen ismerkedett meg közelebbről a zenével, autodidakta módon tanult gitározni. A Münnich Ferenc Gimnázium Október nevű zenekarának oszlopos tagja volt, csakúgy, mint bátyja, Kiss Endre. Az együttesen keresztül ismerkedett meg a mai Quimby két másik tagjával, Mikuli Ferenccel és Varga Liviusszal. 1991-ben alakult meg a Quimby, pár évvel később, 1995-ben pedig eltöltött Tibor 3 hónapot New Yorkban Liviusszal. Az amerikai zene nagy hatással volt rá, az addig angolul író zenész hazatérve megírta a Majom-tangó, majd a Diligramm c. lemez dalait – immáron magyarul.
1997-ben a Magyar Képzőművészeti Egyetem diplomása lett. Az emberek kezdik elismerni, nemcsak mint zenészt, de mint írót is, dalszövegei megjelentek könyvbe gyűjtve Ventilátor Blues címmel a József Attila Kör kiadásában. Tibor a festészetben, valamint képzőművészetben is érdekelt.
2003-ban került a depressziója miatt egy pszichoterápiás intézetbe Komlóra. Ennek hatására írja meg később sok új dalát, illetve számos képet is készített. A Budai Gyermekkorházban is tevékenykedett, művészetterápiás csoportok tagjain segített. 2007-ben Varga Liviusszal tartottak előadásokat a Magyar Íróakadémia Dalszövegíró Mesterkurzusán.
Az intézetben töltött idő alatt a Quimby sem volt aktív, majd később újból összeálltak. 2011-ben a 20. évfordulóját ünneplő zenekar koncertje elsöprő sikert aratott a rajongók körében. Az együttes azóta is vállal koncerteket az ország egész területén, sőt külföldön is.
2012. július 21. 01:09 #5673
FinlandForever
FinlandForever
visszatérő vendég

StátuszJoyeux anniversaire, Romain Grosjean!!!! ♥♥♥♥
Hozzászólás: 170
Csatolások: 128
Azonosító: 179792
Üdvözletem!

Két szerkesztő nélküli adatlapot elszeretnék vinni... Ők lennének
-http://starity.hu/sztarok/pauli-rantasalmi/
-http://starity.hu/sztarok/eero-heinonen/

Előre is köszönöm! meghajolo.gif
2012. július 21. 14:38 #5674
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Hello!

Légyszi csatoljátok át ezt a lapot http://starity.hu/sztarok/courtland-mead/ Chelsy-hez! smileeee.gif
Köszönöm! smileeee.gif
2012. július 21. 14:47 #5675
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
Park So Hee profilképét szeretném lecseréltetni erre, ugyanis a mostani félalakos ráadásul nem ő, hanem SeoHyun van rajta.
2 felhasználónak tetszik: lA-dONNA, Bessie
2012. július 21. 15:05 #5676
biroanett
biroanett
visszatérő vendég

StátuszSziótok.
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 129
Csatolások: 300
Azonosító: 159933
Brenda Song már régóta nem volt szerkesztve.Esetleg megkaphatnám?
És hnap jár le a 6 hónap Maria Canals Barrera nál.Azt is ha lehet átvenném.Köszönöm,a választ megkaphatnám üzenetbe? meghajolo.gif
2012. július 21. 15:13 #5677
- törölt felhasználó -    
Idézet (biroanett @ 2012.07.21. 15:05)
Brenda Song már régóta nem volt szerkesztve.Esetleg megkaphatnám?
És hnap jár le a 6 hónap Maria Canals Barrera nál.Azt is ha lehet átvenném.Köszönöm,a választ megkaphatnám üzenetbe? meghajolo.gif

Mindkettő 1000 sorszám alatt van! Ha elvennék a szerkesztőtől, akkor is csak pályázat útján osztanák ki a lapokat.
3 felhasználónak tetszik: Luckie, Lizania, Törpemókus
2012. július 21. 15:26 #5678
rencsajszi
rencsajszi

StátuszKönnyebb bocsánatot kérni, mint engedélyt.
Hozzászólás: 605
Csatolások: 0
Azonosító: 135047
Szia! El szeretném kérni Lenka Kripac adatlapját ha nem ideiglenesen van Starity-nál. Előre is köszönöm!
2012. július 21. 16:41 #5679
- törölt felhasználó -    
Park Jung Min adatlapján lejárt a szerkesztési és életrajz készítési határidő, valamint a szerkesztője is inaktív, ezért jelentkeznék rá blush.gif
Életrajz:
KEZDETEK
Park Jung Min 1987. április 3-án született Szöulban, Dél-Koreában. 13 éves korában jelentkezett gyakornokira az SM Entertainment-nél. Ekkor úgy volt bebiztosítva, hogy a Super Junior fiúcsoport tagja lesz, de Jung Min végül átment a DSP Media-hoz. Majd a Dongguk Egyetem hallgatója lett.
KARRIER
2005. június 8-án Jung Min debütált az SS501 fiúcsoportban. 2006-ban a "SS501's Youngstreet" rádióműsor házigazdája lett. 2010-ben szerepet kapott a Human Theater és a What Women Want drámákban.
A szerződése lejárta után a DSP Media-tól átpártolt a CNR Media-hoz 2010. augusztus 10-én. 2011. január 20-án kiadta első szólóalbumát "Not Alone" címmel. 2011 áprilisában Jung Min részt vett egy ENSZ jótékonysági koncerten Yokohama-ban, Japánban. 2012 februárjában főszerepet kapott a Fondant Garden című sorozatban.
2 felhasználónak tetszik: Saranghae, Bessie
2012. július 21. 16:45 #5680
- törölt felhasználó -    
Sziasztok! smileeee.gif
Olyan "gondom" lenne, hogy megnéztem Kofi Kingston lapját, és bár van szerkesztője, és nem járt még le nála a 6 hónap, egyáltalán nincs életrajza, és a rövid életrajz is nagyon régi adatokat tartalmaz. Ezért én írtam egy új, frissebb életrajzot. De nem tudom, hogy ilyenkor mi a teendő, mert én szivesen elvállalom, ha kell. smileeee.gif
Előre is köszönöm! smileeee.gif

Kofi Sarkodie - Mensah, ismertebb nevén Kofi Kingston a World Wrestling Entertainment (WWE) profi pankrátora.
Kofi 1981. augusztus 14.-én látta meg a napvilágot Ghána-ban, Nyugat - Afrikában.
Kofi kezdetben nem a pankrációt választotta, hanem miután diplomát kapott, tanári pályára akart lépni- ám bátyja győzködte, hogy a WWE jobb, ám Kofi-t nem tudta meggyőzni. Később Kingston unalmasnak találta a munkát, és átment egy pankrátoriskolába.
Kofi profi karrierje akkor kezdődött, mikor 2006. szeptemberében aláírt a WWE-hez. A Pankrátorszövetség a Deep South Wrestling-hez küldte Kingston, hogy tanuljon, és tovább fejlődjön. Itt „Kofi Nahaje Kingston” néven debütált, és egy mérkőzésen vesztett M.V.P. ellen szeptember 21.-én.
Ezután átkerült a Florida Championship Wrestling-hez, ahol a legelső mérkőzésén összeállt Eric Pérez-el, így alkotva csapatot, a Keith Walker & Rycklon Stephens páros ellen.
2008-ban az ECW-ban lesz látható, ahol már a Kofi Kingston nevet használja, és több hónapig veretlen szériát hoz létre, ám ennek vége lesz a Shelton Benjamin-nal alkotott viszály kapcsán.
Még 2008-ban átkerül a RAW-ba, ahol a Night Of Champions rendezvényen U.S. Bajnok lesz, mert elveszi Chris Jericho-tól.
2009 elején egy Elimination Chamber-ben vett volna részt a Világbajnoki övért, ám Edge „kiiktatja”, és így nem lehet ott, ezzel Edge vette át a helyét, és ő lett a Világbajnok.
Bejuttatja magát a WrestleMania XXV Money In The Bank meccsére, de itt nem Ő győzött.
Majd átkerült a SmackDown-ba ahol 2011 elején Dolph Ziggler-től tudja elvenni Az Intercontinental Champion címet, majd pedig tőle Wade Barrett veszi el.
A 2011-es Extreme Rules rendezvényen viszont el tudja venni Sheamus-től a U.S Bajnoki címet.
A draftokon ismét sokszor váltogatta helyét a SmackDown és a RAW között, ám 2011 áprilisában ismét RAW tag lesz.
Csapatot alkotott Evan Bourne-al, és Tag-Team Bajnokok lehettek. Ez a széria igen sokéig tartott, ám Evan-t tiltott szerek használatán kapták, így elvették tőlük az öveket, ám a WWE nem engedte, hogy az övek „porosodjanak” így egy másik Tag-Team csapatnak adták a címeket.
Evan felépülése közben Kofi csapatot alakított R-Truth-al, és a Tag-Team címekért pályáztak. Ez először még nem sikerült, de nem sok idő eltelte után a Truth & Kofi páros Tag-Team Bajnokok lettek, és még ma is őrzik a címeket.

Érdekességek:
- Kofi Kingston 183 cm magas és pontosan 100 kg.
- Kofi többször volt Tag – Team bajnok, társai: R-Truth, Evan Bourne, és CM Punk
- Kofi befejező mozdulata: Trouble In Paradise, SOS
- Kofi Kingston főbb eredményei: WWE Tag – Team Champion, WWE U.S. Champion, WWE Intercontinental Champion
- Kofi a Boston College-ben folytatta eddigi tanulmányait, és a diplomája megszerzése után az üzleti világban kezdett el dolgozni – ezt adta fel idővel a pankrációért
- Kofi Kingston feleségül vette a színésznő Chi Chi Schickelt, az esküvő 2010. szeptember 10.-én volt.
484 oldal 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!