Starity

ToTo adatlapos topikja

484 oldal 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2012. július 23. 23:05 #5721
Lizania
Lizania
lied

Státusz"Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő"
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3169
Csatolások: 1228
Azonosító: 163471
Idézet (snoopy @ 2012.07.23. 22:52)
Sziasztok  meghajolo.gif 
Azért írok ide, hogy megtudjam, hogy Charles Chaplin adatlapját megkaphatnám-e, hogy ha a birtoklója nem ír 7 nap múlva életrajzot neki? Azt is szeretném megkérdezni, hogy kinek kell szólni neki? Én írjak, vagy ti megteszitek?  smileeee.gif (utoljára július 7.-én volt fent) 
Tisztába vagyok a szabályokkal, és tudom, hogy egyáltalán nem járt még le a hat hónap, viszont nem tetszik, hogy lassan két hónapja szerkesztette utoljára és 5 mondatot se volt képes hozzá írni.  mad.gif Egyébként a filmográfia is hiányos  unsure.gif ( Félre értés ne essék, én nem bántani akarok ezzel senkit, se azt a tagok aki birtokolja se senkit, csak szeretném ha egy ilyen nagyszerű színésznek lenne egy rendesen kitöltött adatlapja  sad.gif )
Előre is köszönöm a választ  meghajolo.gif És ha netán megkaphatnám, csak írni kéne neki adatlapot megteszem  unsure.gif  wink.gif

Ilyen esetekben nem írnak a szerkesztőnek. Írj ide egy minimális 5-10 soros életrajzot, amit majd ha megkapod, normálisan is megcsinálhatsz wink.gif
2 felhasználónak tetszik: Luckie, _ToTo_
2012. július 23. 23:11 #5722
pixie1013
pixie1013
cheeky

StátuszEverything is OK in the end. If it's not OK, then it's not the end...
Hozzászólás: 2570
Csatolások: 3842
Azonosító: 154469
Kedves Moderátorok!
Szeretnék jelentkezni George R. R. Martin lapjára, bár 6 hónapon belül volt szerkesztve, csak egy rövid bevezető van neki írva, és a profilképe is elég igénytelen, éppen ezért szeretném szerkeszteni a lapot.Írtam neki életrajzot is.

Amit tudni kell róla:
George R.R. Martin amerikai író, forgatókönyvíró.Egész fiatalkorától alkot, azonban a legjelentősebb műve csak a 90'es években jelent meg Trónok harca címmel, ami a Tűz és jég dala kötet első része, és nem mellesleg a világhírű HBO azonos című sorozatának az alapjául szolgál.2011-ben felkerült a Times magazin A világ 100 legbefolyásosabb embere listájára.

Biográfia:
George Raymond Richard Martin 1948. szeptember 20-án született egy amerikai kisvárosban Bayonne-ban.Már egészen fiatal korától kezdve érdekelte az írás, és saját illetve környezete szórakoztatására kezdett el többnyire rémtörténeteket írni.Később több lapnak is elküldte rövid történeteit, és a sok próbálkozás sikerrel járt, hiszen a Fantasztikus Négyes 20. számában megjelentették az akkor még csak tizenéves fiú írását.A pozitív visszajelzések hatására egyre több történetét küldte be különböző magazinoknak, míg végül 21 évesen az első novelláját megvette a Galaxy magazin.Tanulmányait az érettségi megszerzése után főiskolán folytatta ahol újságírást tanult.A tanulmányai befejezése után volt többek között polgári szolgálatos, jogi tanácsadó egy alapítványnál, és tanított újságírást a Clarke Főiskolán.Eközben részmunkaidőben foglalkozott a novellaírással is amiért több Hugo- és Nebula-díjat is nyert, majd 1977-ben megjelent első regénye a Dying of the Light.1979-től pedig már főállásban foglalkozik az írással.1986-tól Stephen Leigh, Lewis Shiner, Howard Waldrop, Walter Jon Williams valamint Roger Zelazny mellett társszerkesztője lesz a Wild Cards című osztott világ antológiának.Még ugyanebben az évben Hollywooba költözött, ahol belekóstolt a filmes szakmába is, hiszen olyan alkotások munkálatain dolgozott mint például az Alkonyzóna, vagy a Szépség és a Szörnyeteg című televíziós sorozat.Azonban a filmes iparban nem ért el akkora sikereket mint szeretett volna, így viszatért az íráshoz.Ezek után 1996-ban jelent meg élete talán legnagyobb alkotásának a Tűz és Jég dala sorozatának első könyve a Trónok harca, melyet a kritikusok igen pozitívan fogadtak, majd 2007-ben az HBO bejelentette, hogy a sorozatot készít a kötet alapján.
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2012. július 24. 08:30 #5723
- törölt felhasználó -    
Hálás köszönetem az adatlapokért! meghajolo.gif
2012. július 24. 08:33 #5724
- törölt felhasználó -    
Idézet (Barbus87 @ 2012.07.23. 13:29)
Bocsi, hogy beleszólok, de ez ugyanaz amit én küldtem még mindig... Nem kötekedni akarok, de még a gépelési hiba is benne van ohmy.gif Van benne olyan információ aminek esetleg utána is néztél?

igen utánanéztem és ugyan így és pontosan ugyan ezt találtam!!
2012. július 24. 09:24 #5725
- törölt felhasználó -    
Sziasztok! Megkaphatom Lita adatlapját, vagy előtte írjam meg az életrajzot? A Starity-s profilon van. Köszi a választ. meghajolo.gif
2012. július 24. 10:13 #5726
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Státusz"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today." - James Dean
Hozzászólás: 2988
Csatolások: 468
Azonosító: 131550
Idézet (Bianka 1993 @ 2012.07.24. 08:33)
igen utánanéztem és ugyan így és pontosan ugyan ezt találtam!!

Látom nem sikerült megérteni a problémám:

Volt egy életrajz nélküli adatlapod, megkértelek levélben, hogy írd meg, és felajánlottam, hogy mivel annyira nem ismert sztár, írok róla infót amit én tudok róla. El is küldtem neked, és oda is írtam, hogy ezeket tudod kiegészíteni, MONDATOKBA foglalni. MIVEL nem életrajz formájában küldtem át. Erre válaszoltál, hogy akkor megírod az életrajzot, erre pár óra múlva kint volt egy az egyben az amit én írtam, nem volt megformázva, és még arra sem vetted a fáradságot, hogy a gépelési hibát kijavítsd! Figyelmeztetve lettél, erre kb kicseréltél egy vesszőt és bemásoltad újra(hibásan). Kérdem én, ez akkor hol életrajz megírás? Az évről évre képei is rosszak, ha ennyire nem ismered JJ Feild-et minek akarod szerkeszteni? blink.gif Amúgy ne már, hogy pont ugyanezeket találtad róla, hát én semmit nem írtam a magánéletén kivül Neked. Karrierje nincs ennek a szerencsétlennek??? Annyira nem is érdekelne a téma ha nem én fáradtam volna azzal, hogy segítsek Neked ohmy.gif Azt meg, hogy ugyanígy találtad? Édesem, én ezt 3 oldalról fordítottam össze, mutasd már meg azt a lapot ahol ugyanígy találtad meg légyszi!
5 felhasználónak tetszik: Lizania, SoShi Kameo, pink_bunny, Luckie, LadyAlexa
2012. július 24. 10:32 #5727
Lizania
Lizania
lied

Státusz"Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő"
Hozzászólás: 3169
Csatolások: 1228
Azonosító: 163471
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.07.24. 09:24)
Sziasztok! Megkaphatom Lita adatlapját, vagy előtte írjam meg az életrajzot? A Starity-s profilon van. Köszi a választ.  meghajolo.gif

Írd meg wink.gif
1 felhasználónak tetszik: Luckie
2012. július 24. 10:56 #5728
- törölt felhasználó -    
Goo Ha-ra, G.NA és Park Ji Yeon lapját légyszíves csatoljátok át ehhez a fórumozóhoz.

A következő lapjaimra pedig nem tartanék igényt így csatoljátok át a Starity-s profilra: Kwon So Hyun, Juliane Alfieri.
2 felhasználónak tetszik: Saranghae, Bessie
2012. július 24. 11:09 #5729
- törölt felhasználó -    
Sziasztok! Tom Fletcher életrajzában az utolsó információ 2010-es, tudom hogy van életrajz de én irtam hozzá egy bővebbet hogy megkaphassam, plusz rengeteg információ nincs benne az életrajzban. Nagyon szeretném szerkeszteni és nagyon hálás lennék érte ha megkaphatnám. blush.gif Előre is nagyon köszönöm, malna90

Kezdetek
Thomas Michael Fletcher néven született 1985. Július 17-én Harrowban, London-ban az Egyesült Királyságban. A szülei átlagos, dolgos emberek. Édesapja a Kodak-nál dolgozott, édesanyja pedig szociális munkás volt. Szülei már kiskorában támogatták zenei karrierjét. Van egy húga Carrie Fletcher.

Karrier
14 évesen kezdőtdött zenei karrierje, amikor is jelentkezett a Busted c. zenekarba mint hivatalos tag. A bandába nem került ugyan be, de ott találkozott későbbi legjobb barátjával Danny Jones-al akivel elhatározták ,együtt alapitanak egy bandát.

McFly
2002-2004
A bandát Tom Flecther és Danny Jones alapitotta 2002-ben. A banda nevét Tom taláta ki a Vissza a Jövöbe c. filmben levő karakter, Marty McFly-ról. Először egy dalválogatás során csatlakozott hozzájuk Harry és Dougie. Az első számuka Five Colours In Her Hair volt, amit 2004. Március 24-én jött ki és 1 lett a UK zenelistán április-ban, majd egy hétig vezette azt. 2004 júliusában kiadták második single-jüket az Obviously-t, ami szintén a listák elejére került. Ezt követte első albumuk a „Room On The 3rd Floor” ami első lett a UK albums-on. Az album később dupla-platinum lett. Az album harmadik single-je 2004 szeptember 6-án jött ki That Girl cimmel és a harmadik helyen tartolt. A lemez sikerei után a banda megkezdte első nagy turnéját 2004-ben.

2005-2007
2005-ben kiadták második nagylemezüket a Wonderland-ot ami első lett a Nagy-Brittannia-i zenei listákon. Az albumon szintén több single szám jelent meg, például az "All About You/You've Got a Friend, az I’ll be OK és az I Wanna Hold You amik mind jó helyeket értek el a zenei ranglistákon. A fiúk az album promotálásához egy turnét is kezdtek a The Wonderland Tour 2005-öt amihez video is készült. 2006-ban szerepeltek Lindsay Lohan és Chris Pine közös filmjében a Just My Luck (Cserebere-Szerencse) c. filmben ahol saját magukat alakitották mint egy feltörekvő banda.
2006-ban feldolgozták a Queen c. együttes világhirű dalát, a Don’t Stop Me Now-ot. November 6-án kiadták harmadik stúdióalbumukat a Moiton In The Ocean-t ami később aranylemez lett. Erre az albumra is készültek single dalok mint a Please Please, a Star Girl és a Sorry's Not Good Enough/Friday Night. A Friday Night c. daluk 2006-ban szerepelt az Éjszaka a Múzeumban c. filmben mint a hivatalalos soundtrack. Még ebben az évben újra turnézni indultak a Moiton In The Ocean Tour 2006-ra amiről szintén DVD készült. Nemsokkal ezután kiadták első Greatest Hits lemezüket a The Heart Never Lies. Ehhez készitettek még két DVD-t is az „All the Greatest Hits (The DVD)” és a „The Greatest Bits: B-Sides & Rarities”.t.

2008-2012
2008-ban kiadták negyedik nagylemezüket a Radio:Active-ot. A lemezhez szintén készült DVD kiadás is a Radio:Active – Live at Wembley. Braziliában egy újabb ehhez az albumhoz készült lemez jelent meg a Radio:Active Documentary. Ebben az évben indultak el 6 nagy turnéjukra novemberben ahol rengeteg helyet érintettek. A Do Ya/Stay With Me c. daluk 18-ik lett a UK Singles Charton és ezzel a dallal még a Children In Need-nek is segitettek.
2009-es évük javarészt a turnézásról szólt. 2010-ben adták ki legújabb, ötödik stúdióalbumukat. A lemez az Above The Noise cimet kapta és hivatalosan november 15-én jött ki. Három egyéni/single dal van rajta a „Party Girl” amit szeptember 5-én jött ki, a „Shine A Light” ami Taio Cruz közreműködésével készült és a „That’s The Truth” ami 2011 március 6-án jelent meg. Még ebben az évben bejelentették, dolgoznak hatodik stúdió albumukon.
2012 márciusában és áprilisában egy Keep Calm and Play It Loud turnén vettek részt, amihez kisebb a „háttérból” videókat is föltettek YouTube megosztójukra. Három új dalt is játszottak a turnén, a Do Whatcha, Red és Touch The Rain-t ami mind a 6-ik stúdió albumukon rajta lesz. Az új albumot Június 10én kezdték el felvenni. Jelenleg egy Amerikai turnén megvalósitásán gondolkoznak.

Magánélet
Április 18-án eljegyezte barátnőjét Giovanna Falcone-t a Sylvia Young Theatre School-ban ahol először találkoztak. 2012 május 12-én összeházasodtak, és egy cikk is megjelent róluk az OK! magazinban. A cikk május 22-én jelent meg. Tom és Giovanna jelenleg Londonban lakik három macskájukkal, Marvinnal, Leiaval és Aurora-val.

Diszkográfia
McFly
Albumok
Room On The 3rd Floor (2004)
Wonderland (2005)
Motion In The Ocean (2006)
Radio: Active (2008)
Above The Noise (2010)

Greatest Hits lemezek
All The Greatest Hits (2007)
The Greatest Bits : B-Side & Rarities (2007)

Élő Lemezek
Motion In The Ocean : Turné Kiadás (2007)
McFly: iTunes Live From London Festivel ’08 (2008)
Radio : Active Live at Wembley (2009)

Videó Albumok
The Wonderland Turné 2005 (2006)
All The Greatest Hits (The DVD) (2007)
Radio: Active Documentary (2008)
Radio: Active – Live At Wembley (2009)
Behind The Noise (2010)
Nowhere Left To Run (2010)

Dijak
2004
Walt Disney Dij – Legjobb Új Előadó
Smash Hits Dij– Legjobb Nagy Brittania-i Banda
Smash Hits Dij– A Legjobb Album (Room on the 3rd Floor)
Smash Hits Dij – Legjobb Videoklip (That Girl)
Smash Hits Dij– Az Év Legjobb Sztárjai
2005
Smash Hits Dij – Legjobb Nagy Brittaniai Banda
Smash Hits Dij – Legjobb Egyéni Dal (All About You)
Smash Hits Dij – Legjobb Album (Wonderland)
BRIT Dij- A Legjobb Pop Szerep
2006
Virgin.net Music Dij – Legjobb Banda
BT Digital MusicDij a People's Choice Dijátadó- A Legjobb Hivatalos Zenei Oldal
2007
Nickelodeon UK Kids Choice Dij – Legjobb Banda
UK Festival Dij – Legjobb Pop Szinészkedés
Virgin.net Music Dij- Legjobb Élő Előadás
2008
Nickelodeon UK Kids Choice Dij- Legjobb banda
Star Smash Dij 2008 – Legjobb Album Album (Radio:ACTIVE)
Star Smash Dij 2008 - Legjobb Banda
Star Smash Dij 2008 - Az Év Előadója
2009
Meus Premios Nickelodeon Brazil 2009 – Legjobb Nemzetközi Előadó
UK Music Video Dij- Legjobb Élő Zenefeldolgozás
2010
4 Music Video Honours- 2010 Legjobb Videoklipje (Party Girl)
2011
Nordoff Robbins - American Express Digital Innovation Award
Rock Magazine – Legjobb Britt Banda
2012
Nordoff Robbins Zenei Dij – Legjobb Élő Show
1 felhasználónak tetszik: Törpemókus
2012. július 24. 11:21 #5730
- törölt felhasználó -    
[quote=Barbus87,2012.07.24. 10:13~3269537]Látom nem sikerült megérteni a problémám:
Volt egy életrajz nélküli adatlapod, megkértelek levélben, hogy írd meg, és felajánlottam, hogy mivel annyira nem ismert sztár, írok róla infót amit én tudok róla. El is küldtem neked, és oda is írtam, hogy ezeket tudod kiegészíteni, MONDATOKBA foglalni. MIVEL nem életrajz formájában küldtem át. Erre válaszoltál, hogy akkor megírod az életrajzot, erre pár óra múlva kint volt egy az egyben az amit én írtam, nem volt megformázva, és még arra sem vetted a fáradságot, hogy a gépelési hibát kijavítsd! Figyelmeztetve lettél, erre kb kicseréltél egy vesszőt és bemásoltad újra(hibásan). Kérdem én, ez akkor hol életrajz megírás? Az évről évre képei is rosszak, ha ennyire nem ismered JJ Feild-et minek akarod szerkeszteni? blink.gif Amúgy ne már, hogy pont ugyanezeket találtad róla, hát én semmit nem írtam a magánéletén kivül Neked. Karrierje nincs ennek a szerencsétlennek??? Annyira nem is érdekelne a téma ha nem én fáradtam volna azzal, hogy segítsek Neked ohmy.gif Azt meg, hogy ugyanígy találtad? Édesem, én ezt 3 oldalról fordítottam össze, mutasd már meg azt a lapot ahol ugyanígy találtad meg légyszi![/

ÉDESEM!! Köszöntem a segítséged már úgy hiszem többször is!!! Mindenki azt hisz amit akar!!! Én tudom hogy utána néztem az életének és ha annyira nem ismerem JJ-t akkor Te valószínűleg sokkal jobban!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Ami a képeket illeti bocsi, hogy nem olyanok amiket Te vártál volna !! :S biggrin.gif
2012. július 24. 11:45 #5731
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Státusz"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today." - James Dean
Idézet
ÉDESEM!! Köszöntem a segítséged már úgy hiszem többször is!!! Mindenki azt hisz amit akar!!! Én tudom hogy utána néztem az életének és ha annyira nem ismerem JJ-t akkor Te valószínűleg sokkal jobban!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Ami a képeket illeti bocsi, hogy nem olyanok amiket Te vártál volna !! :S biggrin.gif

Jó, úgy látszik nem fogalmaztam világosan... Az évről évre képeknél nem az volt a bajom, hogy nem tetszik hanem, hogy nem stimmelnek az évek... dry.gif
1 felhasználónak tetszik: Luckie
2012. július 24. 13:30 #5732
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

ToTo/Bessie!
Úgy látom JJ Feild "szerkesztője" törölte magát (bár nem értem miért kell ilyen miatt törölnie magát) ha megírom ma az életrajzát akkor megkaphatom és rendbe tenném akkor. Köszi meghajolo.gif
2012. július 24. 13:56 #5733
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 19 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12526
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Azt hiszem ide elfelejtettm még beírni, hogy a heti pályázható lapok Son Dong Woon, Lee Hong Ki és Nicole Polizzi alias Snooki lapjai.
5 felhasználónak tetszik: Luckie, Saranghae, Törpemókus, lA-dONNA, Black Hearth2
2012. július 24. 15:08 #5734
Saranghae
Saranghae
Hozzászólás: 684
Csatolások: 1220
Azonosító: 176370
Dae Hyun lapját szeretném átneveztetni Jung Dae Hyun-ra. Köszönöm!! meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: _ToTo_
2012. július 24. 15:44 #5735
- törölt felhasználó -    
Szeretném elkérni a Starity-s profilról Gene Kelly és Billy Wilder lapjait, ha még senki nem jelentkezett rájuk.
2012. július 24. 16:01 #5736
- törölt felhasználó -    
Nem tudom, jó helyre írok-e, de észrevettem, hogy Leo Howard profilképe vízjeles és nem is arckép, úgyhogy csináltam neki egy másikat, hátha ez megfelelőbb.
2012. július 24. 16:14 #5737
selenagomez.forever
selenagomez.forever
visszatérő vendég

Státusz2014 :)
Hozzászólás: 176
Csatolások: 90
Azonosító: 159734
Szeretném elkérni a Starity-s profilról Ginta Lapina lapját, ha még senki nem jelentkezett rá.
2012. július 24. 16:26 #5738
- törölt felhasználó -    
Idézet (SelenaGirl @ 2012.07.24. 10:56)

A következő lapjaimra pedig nem tartanék igényt így csatoljátok át a Starity-s profilra: Kwon So Hyun, Juliane Alfieri.

Sohyun lapját én szívesen elvállalnám, ha lehetséges smileeee.gif
2012. július 24. 17:43 #5739
édrienn
édrienn
мιѕѕ ƒαѕнισηιѕтα ♥

StátuszMalaysia, Las Vegas to play LA, if you pay my way Fashionista, how do you look♥
Hozzászólás: 1249
Csatolások: 2089
Azonosító: 126693
Ungár Anikó adatlapján nincs szerkesztőnek jelentkezem gomb.
2012. július 24. 17:50 #5740
- törölt felhasználó -    
Jessica Lucas adatlapja rég nem volt frissítve, én jelentkeznék rá.

Kezdetek
Jessica Lucas 1985. szeptember 24.-én született Vancouverben, Kanadában. Apja afrikai, édesanyja pedig kaukázusi. 7 éves korában kezdett színészkedni, főleg kisebb színházakban. A Children’s Theatre Arts színházban olyan produkciókban próbálta ki magát, mint a Hófehérke vagy a Grease.

Karrier
2001-ben kapta meg Bekka Lawrence szerepét az Edgemont kanadai sorozatban. A sorozatot 2001-től 2005-ig sugározták. Lucas emellett játszott a 2030 CE produkcióban is, amit később töröltek a képernyőkről.

Roxane-ként volt vendégszereplő a The L World sorozatban, de ezen kívül volt még szerepe a Life As We Know It, a She’s The Man és a The Covenant filmekben is.

2007-ben csatlakozott a CSI: Crime Scene Investigation stábjához, mint Ronnie Lake. Összesen négy epizódban szerepelt.
2008-ban a 90210 című szériában bizonyított, ezután pedig a Cloverfield című sikerfilmben tűnt fel.

2009-ben a Merlose Place tagja lett, ám csak két évig. Nevét ebből a sorozatból ismerik a legtöbben.

Jessica 2011-ben üde arca volt a Big Mommas: Like Father, Like Son című filmnek, ahol megcsillogtathatta énektudását is, mint Haley.
Jelenleg a CW egyik sorozatában játszik, a Cult-ban.
484 oldal 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!