Szia Toto.
Kérlek tedd át Jinxx és Craig Mabbitt lapját BloodyBladeBVB-hez, mert neki adtam őket. Köszönöm!
ToTo adatlapos topikja
2012. július 28. 16:45
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Kedves Moderátorok!
Örömmel átvenném Lindy Booth lapjának szerkesztését, mivel több, mint egy hónapja nincs életrajz a profilján.
Íme a rövidített életrajz, amit természetesen bővítek majd.
Lindy Booth Kanada Ontario tartományának egyik városkájában, Oakville-ben született 1979. Április. 2.-án. Tanulmányait a T.A. Blakelock High School-ban végezte 1998-ban. Első szerepét ugyanebben az évben kapta a Mr. Music című TV filmben. 1998-tól számos sorozatban kapott mellékszerepet, de hírnevet egyik sem hozott számára. 1999-től 2001ig alakította a butus, ám körmönfont titárnőt Claudiát alakította az Elveszett ereklyék fosztogatói című sorozatban Tia Carrere, és Christian Anholt oldalán. A sorozat meghozta számára a hőn áhított hírnevet, és azóta is egyre több projektje van. 2012-ben a Békét, bíró! sorozat egyik epizódjában láthatják a TV nézők, és leforgatta a Pull the Trigger, Mr. Wicker rövidfilmet is, melyet Jonathan Murphy rendező jegyez.
Köszönöm szépen!
Örömmel átvenném Lindy Booth lapjának szerkesztését, mivel több, mint egy hónapja nincs életrajz a profilján.
Íme a rövidített életrajz, amit természetesen bővítek majd.
Lindy Booth Kanada Ontario tartományának egyik városkájában, Oakville-ben született 1979. Április. 2.-án. Tanulmányait a T.A. Blakelock High School-ban végezte 1998-ban. Első szerepét ugyanebben az évben kapta a Mr. Music című TV filmben. 1998-tól számos sorozatban kapott mellékszerepet, de hírnevet egyik sem hozott számára. 1999-től 2001ig alakította a butus, ám körmönfont titárnőt Claudiát alakította az Elveszett ereklyék fosztogatói című sorozatban Tia Carrere, és Christian Anholt oldalán. A sorozat meghozta számára a hőn áhított hírnevet, és azóta is egyre több projektje van. 2012-ben a Békét, bíró! sorozat egyik epizódjában láthatják a TV nézők, és leforgatta a Pull the Trigger, Mr. Wicker rövidfilmet is, melyet Jonathan Murphy rendező jegyez.
Köszönöm szépen!
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2012. július 28. 18:10
Kedves Moderátorok!
Thomas Daley adatlapja 2011.09.02.-án volt utoljára frissítve. Én szívesen szerkeszteném az adatlapját, ha meglehetne oldani, hogy átcsatoljál hozzám.
Előre is köszönöm válaszotokat!
Thomas Daley adatlapja 2011.09.02.-án volt utoljára frissítve. Én szívesen szerkeszteném az adatlapját, ha meglehetne oldani, hogy átcsatoljál hozzám.
_ToTo_
2012. július 28. 23:12
K.Zsuzsikaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.23. Hozzászólás: 2103 Csatolások: 391 Azonosító: 127884 offline |
Helló! Megkérnélek titeket, hogy Nan Zhang-ot csattoljátok át LaGirl9292-höz. Előre is köszönöm!!
Bessie
2012. július 28. 23:23
Empressassassins™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 3520 Csatolások: 8556 Azonosító: 146868 offline |
Jó estét!
Steve Carell adatlapjára szeretnék jelentkezni.Most így estére csak pár soros életrajzzal készültem,remélem nem gond.
Élete
Steven John Carell amerikai író,színész,producer,komikus,rendező és és hang-művész.Négy testvére van ő a legfiatalabb.Az Emerson Kórházban született.Édesapja villamosmérnök ,édesanyja pedig pszichiátriai szakápoló.Steve apai nagyapjának olasz vezetékneve volt "Caroselli" de később lerövidítették Carell-re. Tinédzser korában a középiskolában jéghokizott.1984-ben szerezte diplomáját Ohio-ban az Denison University in Granville egyetemen.A chicagói Second City társulatában kezdte pályáját.
Steve Carell adatlapjára szeretnék jelentkezni.Most így estére csak pár soros életrajzzal készültem,remélem nem gond.
Élete
Steven John Carell amerikai író,színész,producer,komikus,rendező és és hang-művész.Négy testvére van ő a legfiatalabb.Az Emerson Kórházban született.Édesapja villamosmérnök ,édesanyja pedig pszichiátriai szakápoló.Steve apai nagyapjának olasz vezetékneve volt "Caroselli" de később lerövidítették Carell-re. Tinédzser korában a középiskolában jéghokizott.1984-ben szerezte diplomáját Ohio-ban az Denison University in Granville egyetemen.A chicagói Second City társulatában kezdte pályáját.
Bessie
2012. július 29. 10:47
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline |
Mike Oldifeld se volt már közel egy éve szerksztve, és mivel nagyjából az ő zenéin nőttem fel, szeretném frissíteni az adatokat, most hogy az olimpia megnyitón is zenélt.
Bessie
2012. július 29. 10:47
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline |
Sziasztok!!
Ross McCall adatlapját 2009-ben szerkesztették utoljára, és nagyon hiányos az adatlapja, szeretném elkérni. Életrajz:
Ross McCall (született 1976. január 13.) egy skót származású színész, akit az HBO-n sugárzott Elit Alakulat (Band Of Brothers) tett ismertté.
Karrier:
Ross McCall 13 évesen (1989) debütált először Freddie Mercury oldalán a (a Queen egykori énekese) The Miracle című videóban. 1993-ban Ross-t a BBC-n futó The Return of the Borrowers című sorozatban láthattuk ismét.
2005-ben mellékszereplőként tűnt fel Elijah Wood mellett az ismert dráma filmben, a Green Street Hooligans: Huligánok-ban. Később elvállalta Kenny Battaglia szerepét a Starz network-on vetített Crash-ben. 2009-ben a már megkezdett Green Street Hooligans című film folytatásában főszerepet kapott és ő alakította Dave-t.
2008-ban szerepelt egy After Dark Horrorfest által készített filmben, az Autopsy-ban.
2010. február 23-án vendégszereplőként tűnt fel a White Collar-ban, mint Matthew Keller, Neal legnagyobb ellensége. A White Collar második évad 14. részében ismét visszatért, majd később a harmadik évad 9.,10. és 11. részében is.
2010. június 1.-én feltűnt a Luther című sorozatban is.
2010 júliusában a Guest room című horror filmben vállalt főszerepet.
Magánélet:
McCall vallása római katolikus. Szerepelt egy rész erejéig a Ghost Whisperer című sorozatban, ahol megismerkedett Jennifer Love Hewitt-tal, akivel ezután randizgatni kezdett. Jennifer és Ross nagyon boldog párkapcsolatban éltek. Később Ross eljegyezte Jennifer-t, azonban 2009. január 5-én a People Magazin azt a hírt tette közzé, miszerint Jennifer 2008 végén felbontatta az eljegyzést. A pár nem sokkal később szakított.
Ross McCall a Celtic F.C. foci klubnak a támogatója.
2010. március 6.-án egy interjúban a The Mail on Sunday-nál Ross elárulta a nagyközönségnek, hogy ő és Sheridan Smith színésznő egy pár. 2010 augusztusában azonban szakítottak.
Ross jelenleg is boldog párkapcsolatban él Fernanda Andrade színésznővel, akit a Devil Inside című filmből is ismerhetünk.
Ross McCall adatlapját 2009-ben szerkesztették utoljára, és nagyon hiányos az adatlapja, szeretném elkérni. Életrajz:
Ross McCall (született 1976. január 13.) egy skót származású színész, akit az HBO-n sugárzott Elit Alakulat (Band Of Brothers) tett ismertté.
Karrier:
Ross McCall 13 évesen (1989) debütált először Freddie Mercury oldalán a (a Queen egykori énekese) The Miracle című videóban. 1993-ban Ross-t a BBC-n futó The Return of the Borrowers című sorozatban láthattuk ismét.
2005-ben mellékszereplőként tűnt fel Elijah Wood mellett az ismert dráma filmben, a Green Street Hooligans: Huligánok-ban. Később elvállalta Kenny Battaglia szerepét a Starz network-on vetített Crash-ben. 2009-ben a már megkezdett Green Street Hooligans című film folytatásában főszerepet kapott és ő alakította Dave-t.
2008-ban szerepelt egy After Dark Horrorfest által készített filmben, az Autopsy-ban.
2010. február 23-án vendégszereplőként tűnt fel a White Collar-ban, mint Matthew Keller, Neal legnagyobb ellensége. A White Collar második évad 14. részében ismét visszatért, majd később a harmadik évad 9.,10. és 11. részében is.
2010. június 1.-én feltűnt a Luther című sorozatban is.
2010 júliusában a Guest room című horror filmben vállalt főszerepet.
Magánélet:
McCall vallása római katolikus. Szerepelt egy rész erejéig a Ghost Whisperer című sorozatban, ahol megismerkedett Jennifer Love Hewitt-tal, akivel ezután randizgatni kezdett. Jennifer és Ross nagyon boldog párkapcsolatban éltek. Később Ross eljegyezte Jennifer-t, azonban 2009. január 5-én a People Magazin azt a hírt tette közzé, miszerint Jennifer 2008 végén felbontatta az eljegyzést. A pár nem sokkal később szakított.
Ross McCall a Celtic F.C. foci klubnak a támogatója.
2010. március 6.-án egy interjúban a The Mail on Sunday-nál Ross elárulta a nagyközönségnek, hogy ő és Sheridan Smith színésznő egy pár. 2010 augusztusában azonban szakítottak.
Ross jelenleg is boldog párkapcsolatban él Fernanda Andrade színésznővel, akit a Devil Inside című filmből is ismerhetünk.
_ToTo_
2012. július 29. 10:59
Üdv. Kedves Moderátorok !
Szeretnélek titeket megkérni, hogy Aylar Lie adatlapját csatoljátok át K.Zsuzsikaa-hoz. Manish Dayal lapját pedig hozzám.
Előre is nagyon köszönöm.
Szeretnélek titeket megkérni, hogy Aylar Lie adatlapját csatoljátok át K.Zsuzsikaa-hoz. Manish Dayal lapját pedig hozzám.
Előre is nagyon köszönöm.
Bessie
2012. július 29. 11:20
Kedves ToTo/Bessie!
Jordan Hinson lapja utoljára 2011.08.05-én járt le, szivesen szerkesztetném, mellesleg a szerkesztője majdnem 3 hónapja inkativ. Megköszönöm ha megkapom a lapot, üdv malna90
Jordan Hinson lapja utoljára 2011.08.05-én járt le, szivesen szerkesztetném, mellesleg a szerkesztője majdnem 3 hónapja inkativ. Megköszönöm ha megkapom a lapot, üdv malna90
_ToTo_
2012. július 29. 14:03
Hello!
Találtam egy adatlapot, amit 2008 óta nem szerkesztettek. Szívesen átvenném. Köszönöm, ha odaadjátok!
http://starity.hu/sztarok/sasha-cohen/
Találtam egy adatlapot, amit 2008 óta nem szerkesztettek. Szívesen átvenném. Köszönöm, ha odaadjátok!
http://starity.hu/sztarok/sasha-cohen/
_ToTo_
2012. július 29. 15:37
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (Tinaaa. @ 2012.07.28. 00:21)
Sziasztok.Lorraine Nicholson adatlapját már 2 éve nem szerkesztették,de én szívesen szerkeszteném ha odaadnátok.Friderikusz Sándor adatlapját is szerkeszteném.Előre is köszönöm
Mindkettőhöz írj egy minimális 5-10 életrajzot. Lorraine-nél az a 2 mondatocska nem számít életrajznak.
Idézet (vikimumus @ 2012.07.28. 10:47)
Napokkal ezelőtt felraktam ezeknek a sztároknak az adatlapját: Hayley Orrantia, Dani Knights és Cari Fletcher. De azóta sem kerültek fel, pedig nemsokára megjelenik a vidoeklipjük, de így nem tudok róluk írni. Vagyis tudok, csak nem tudom csatolni az adatlapjukat. A róluk szóló cikkhez még csatolnám Paige Ogle adatlapját is, amit ma raktam fel, úgyhogy légyszi, rakjátok fel.
Előre is köszönöm!
Előre is köszönöm!
Mihelyst lesz hivatalos klipjük, jóvá fogom hagyni. De a lapokat már töröltem. Ha énekesről, vagy együttesről van szó, mindig ellenőriznem kell, hogy van-e hivatalos klipjük, nekik pedig nem láttam hiába kerestem. Láttam, hogy van hivatalos Youtube csatornájuk, de azon csak a tehetségkutatós háttérvideók voltak. És azért, mert külföldön szerepeltek egy tehetségkutató műsorban, még nem tudom jóváhagyni, csak ha benne voltak az első 3-ban. Ez és a hivatalos klip a feltétele a jóváhagyásnak.
Idézet (núdlimontitisszi @ 2012.07.28. 18:10)
Kedves Moderátorok!
Az akkor volt frissítve, mikor ToTo jóváhagyta. Na de a lényeg: írj egy minimális 5-10 soros életrajzot.
Idézet (like me @ 2012.07.29. 10:47)
Mike Oldifeld se volt már közel egy éve szerksztve, és mivel nagyjából az ő zenéin nőttem fel, szeretném frissíteni az adatokat, most hogy az olimpia megnyitón is zenélt.
Az egészet kimásolta a Wikiről a szerkesztője. Figyelmeztetem és adok neki 7 napot, hogy újraírja. Ha nem válaszol, vagy nem ír újat, akkor egy minimális életrajz ellenében átadom neked.
2012. július 29. 17:08
Friderikusz Sándor
Általános- és középiskolai tanulmányait Nyíregyházán végezte, majd 1984-ben az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának nappali tagozatán szerzett diplomát.
Az újságírással, riporteri pályával tizennégy éves korában ismerkedett meg, akkor kezdett ugyanis riporterkedni a Magyar Rádió Nyíregyházi Stúdiójában. Tizenhat éves korától a Magyar Rádió heti politikai magazinjánál, a 168 óránál dolgozott oknyomozó riporterként. Rádiós pályafutásának másfél évtizedében leginkább a tényfeltárására szakosodott, és a 168 óra mellett a legtöbb belpolitikai rovatbeli műsor vezető riportere lett. Tényfeltáró riportjainak következményeként 1980-as évek elején egyre inkább szűkült a mozgástere a Magyar Rádióban, mígnem 1986-ban kitiltották a Magyar Rádió területéről is
Lorraine Nicholson
Jack Nicholson és Rebecca Broussard lánya. Három féltestvére van:Jennifer Nicholson, Honey Hollman és Ray Nicholson. Az apja testvére után kapta a nevét. Iskoláit Kaliforniában végezte a Brentwood iskolában, ahol 2008-ban lediplomázott.A Brown egyetemen 2012-ben végzett irodalmi művészetből.2006-ban interjút adott a Teen Vogoue-nak. Híres apja miatt színésznő lett. A stílus ikonjai Brigitte Bardot és Kate Moss.
És ha nem baj, még Jordanidisz Leonidasz adatlapját is szeretném elkérni, szívesen szerkeszteném.
Általános- és középiskolai tanulmányait Nyíregyházán végezte, majd 1984-ben az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának nappali tagozatán szerzett diplomát.
Az újságírással, riporteri pályával tizennégy éves korában ismerkedett meg, akkor kezdett ugyanis riporterkedni a Magyar Rádió Nyíregyházi Stúdiójában. Tizenhat éves korától a Magyar Rádió heti politikai magazinjánál, a 168 óránál dolgozott oknyomozó riporterként. Rádiós pályafutásának másfél évtizedében leginkább a tényfeltárására szakosodott, és a 168 óra mellett a legtöbb belpolitikai rovatbeli műsor vezető riportere lett. Tényfeltáró riportjainak következményeként 1980-as évek elején egyre inkább szűkült a mozgástere a Magyar Rádióban, mígnem 1986-ban kitiltották a Magyar Rádió területéről is
Lorraine Nicholson
Jack Nicholson és Rebecca Broussard lánya. Három féltestvére van:Jennifer Nicholson, Honey Hollman és Ray Nicholson. Az apja testvére után kapta a nevét. Iskoláit Kaliforniában végezte a Brentwood iskolában, ahol 2008-ban lediplomázott.A Brown egyetemen 2012-ben végzett irodalmi művészetből.2006-ban interjút adott a Teen Vogoue-nak. Híres apja miatt színésznő lett. A stílus ikonjai Brigitte Bardot és Kate Moss.
És ha nem baj, még Jordanidisz Leonidasz adatlapját is szeretném elkérni, szívesen szerkeszteném.
_ToTo_
2012. július 29. 17:26
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline |
Sziasztok! Reed Alexander adatlapját már több mint egy éve nem szerksztették, az adatlap tulajdonosa is januárban volt aktív utoljára. Én szívesen elvállalnám, életrajzot is hoztam.
Reed Alexander:
Alexander visszatérő szerepeket kap, mint például a gonosztevő Nevel Papperman a Nickelodeon csatorna iCarly sorozatában. Játszik az Ace Ventura Jr: Pet Detective-ben mint Pennington. Több televíziós és mozis megjelenése van, beleértve az NBC-n Will&Grace, Cartoon Network-on Out of Jimmy's head, és a Magnus, inc filmben. Reed indított egy honlapot, a www.kewlbites.com-ot, ahol az egészséges táplálkozásról és életmódról ír gyerekeknek. A Disney XD csatorna Rúgj bele! című sorozatában Truman szerepében jelenik meg.
Reed Alexander:
Alexander visszatérő szerepeket kap, mint például a gonosztevő Nevel Papperman a Nickelodeon csatorna iCarly sorozatában. Játszik az Ace Ventura Jr: Pet Detective-ben mint Pennington. Több televíziós és mozis megjelenése van, beleértve az NBC-n Will&Grace, Cartoon Network-on Out of Jimmy's head, és a Magnus, inc filmben. Reed indított egy honlapot, a www.kewlbites.com-ot, ahol az egészséges táplálkozásról és életmódról ír gyerekeknek. A Disney XD csatorna Rúgj bele! című sorozatában Truman szerepében jelenik meg.
_ToTo_
2012. július 29. 17:46
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (Tinaaa. @ 2012.07.29. 17:08)
Friderikusz Sándor
Lorraine Nicholson
Lorraine Nicholson
Sajnálom, de nem tudom csatolni Fridi lapját ezzel a bióval. Wikiről másoltad az életrajzot.
Luckie
2012. július 29. 18:01
Szija!
http://starity.hu/sztarok/tatsuya-fujiwara/
2011.11.28 -án lett utoljára szerkesztve!
Már lejárt a 6 hónap és én esetleg átvenném..ha kell hozzá életrajz akkor tessék :
Amit tudni kell róla:
Fujiwara Tatsuya Japán származású színész.Pályafutását 1997-ben kezdte That's The Answer című filmsorozatben.A Battle Royale című japán regénnyel vált ismertté.Legismertebb filmje a Death Note.
Filmjei:
-Kamen Gakuen (2000)
-Battle Royale (2000)
-Sabu (2002), mint Eiji
-Battle Royal 2 - A megtorlás (Battle Royale II: Requiem) (2003)
-Moonlight Jellyfish (2003)
-Romeo and Juliet (2005)
-Death Note (2006)
-Death Note: The Last Name (2006)
L: Change the World (2008)
-Chameleon: Long Goodbye (2008)
-Snakes and Earrings (2008)
-Kaiji (2009)
Akikkel legtöbbször együtt dolgozott:
-Masahiko Tsugawa (3 filmben)
-Ai Maeda (3 filmben)
-Kinji Fukasaku (2 filmben)
-Takeshi Kitano (2 filmben)
-Kenji Kawai (2 filmben)
-Seiji Okuda (2 filmben)
Díjak:
-Japán Akadémia Díj(2004)...Legjobb színész számára: Battle Royale 2: A megtorlás (2003)
-Japán Akadémia Díj(2001)...Legjobb színész számára: Battle Royale (2000)
-Kék Szalag Díj(2001)...Legjobb új színész számára: Battle Royale (2000)
Nem olyan sok mindent írtam tudom,de ahogy látom,mások nem írtak róluk,akiket átszeretnének csatolni Mind1 remélem megfelel,és minnélelőbb át csattolják!
http://starity.hu/sztarok/tatsuya-fujiwara/
2011.11.28 -án lett utoljára szerkesztve!
Már lejárt a 6 hónap és én esetleg átvenném..ha kell hozzá életrajz akkor tessék :
Amit tudni kell róla:
Fujiwara Tatsuya Japán származású színész.Pályafutását 1997-ben kezdte That's The Answer című filmsorozatben.A Battle Royale című japán regénnyel vált ismertté.Legismertebb filmje a Death Note.
Filmjei:
-Kamen Gakuen (2000)
-Battle Royale (2000)
-Sabu (2002), mint Eiji
-Battle Royal 2 - A megtorlás (Battle Royale II: Requiem) (2003)
-Moonlight Jellyfish (2003)
-Romeo and Juliet (2005)
-Death Note (2006)
-Death Note: The Last Name (2006)
L: Change the World (2008)
-Chameleon: Long Goodbye (2008)
-Snakes and Earrings (2008)
-Kaiji (2009)
Akikkel legtöbbször együtt dolgozott:
-Masahiko Tsugawa (3 filmben)
-Ai Maeda (3 filmben)
-Kinji Fukasaku (2 filmben)
-Takeshi Kitano (2 filmben)
-Kenji Kawai (2 filmben)
-Seiji Okuda (2 filmben)
Díjak:
-Japán Akadémia Díj(2004)...Legjobb színész számára: Battle Royale 2: A megtorlás (2003)
-Japán Akadémia Díj(2001)...Legjobb színész számára: Battle Royale (2000)
-Kék Szalag Díj(2001)...Legjobb új színész számára: Battle Royale (2000)
Nem olyan sok mindent írtam tudom,de ahogy látom,mások nem írtak róluk,akiket átszeretnének csatolni Mind1 remélem megfelel,és minnélelőbb át csattolják!
_ToTo_
2012. július 29. 19:26
Ade. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.23. Hozzászólás: 660 Csatolások: 1075 Azonosító: 159060 offline |
sziasztok!Gabriel Moralesnek nincs szerkesztője én szívesen jelentkeznék rá
Bessie
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.