ToTo adatlapos topikja
2011. május 31. 18:30
Kivételesen én nem kérnék egy sztárt sem, nekem elég ez a pár adatlap. Egyszerűen csak a véleményemet szeretném leírni néhány emberről - tisztelet a kivételnek!
Annyira nem bírom, hogy olyanok vagytok mint egy pióca. Rátapadtok valakire, hogy cserélje XY-t, adja oda ingyen, és ha az illető nemet mond, akkor tűkön ülve várjátok, hogy leteljen a hat hónap. És legtöbb esetben olyanoktól 'veszitek' el az adatlapokat, akik rendesen szerkesztik. Ezt nem bántásból mondom - és akinek nem inge, ne vegye magára- de nekem ebből a topikból, és a 'kéregetésekből' ez jött le. Nyugodtan meg lehet szólni, de próbáltam leírni a véleményem úgy, hogy ne bántsak meg senkit,
Annyira nem bírom, hogy olyanok vagytok mint egy pióca. Rátapadtok valakire, hogy cserélje XY-t, adja oda ingyen, és ha az illető nemet mond, akkor tűkön ülve várjátok, hogy leteljen a hat hónap. És legtöbb esetben olyanoktól 'veszitek' el az adatlapokat, akik rendesen szerkesztik. Ezt nem bántásból mondom - és akinek nem inge, ne vegye magára- de nekem ebből a topikból, és a 'kéregetésekből' ez jött le. Nyugodtan meg lehet szólni, de próbáltam leírni a véleményem úgy, hogy ne bántsak meg senkit,
2011. május 31. 18:35
Idézet (itsmedemz @ 2011.05.31. 18:30)
Kivételesen én nem kérnék egy sztárt sem, nekem elég ez a pár adatlap. Egyszerűen csak a véleményemet szeretném leírni néhány emberről - tisztelet a kivételnek!
Akiket odaadnak szerintem azért adnak oda, mert fél éve nem szerkesztik, szóval nem rendesen, illetve annyira sem törődnek vele, hogy megcsinálják az életrajzot. Szóval azért kapjuk meg őket, mert nem szerkesztik rendesen Persze vannak olyan kérések, amin nekem is leesik az állam.
9 felhasználónak tetszik:
mikeyla,
kriszti145,
DiscoDiva,
Twilight6,
Lady Suzy,
Ninaa.,
Miley-fan09,
Erika120,
WinterGirl
2011. május 31. 18:53
Idézet (Esment @ 2011.05.31. 18:35)
Akiket odaadnak szerintem azért adnak oda, mert fél éve nem szerkesztik, szóval nem rendesen, illetve annyira sem törődnek vele, hogy megcsinálják az életrajzot. Szóval azért kapjuk meg őket, mert nem szerkesztik rendesen Persze vannak olyan kérések, amin nekem is leesik az állam.
Igen, vannak rendes emberek, de én most olyanokra gondoltam, akik naponta más adatlapját kérik. Nem bántásból mondtam, de tényleg, ugyanis én is szoktam 'kéregetni'.
2011. május 31. 18:55
Alexis Dziena adatlapja lassan 10 hónapja nem volt szerkesztve. Esetleg megkaphatnám?
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2011. május 31. 20:20
Át tudná rakni valaki hozzám Bernie Paz adatlapját? Nincs ott a szerkesztőnek jelentkezem gomb!
_ToTo_
2011. május 31. 21:03
bestiakSweet and Sticky |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 07.03.11. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 68391 Azonosító: 25642 offline |
Idézet (Ariana @ 2011.05.31. 18:55)
Alexis Dziena adatlapja lassan 10 hónapja nem volt szerkesztve. Esetleg megkaphatnám?
És mond el mi új információd van,amely nem szerepel az adatlapján?
8 felhasználónak tetszik:
kriszti145,
Beba13,
mikeyla,
DiscoDiva,
ancsa13,
dave095,
ivonn a demi fan,
zsofeeh
2011. május 31. 21:20
Szia! Nem tudok máshova írni, tudom, hogy off, de miért nem tudok neked üzenetet írni, se az üzenőfaladra írni? Ha tiltólistára tettél, jó lenne tudni, miért, mert én nem emlékszem, hogy valaha is egyáltalán beszéltünk volna... :s
2011. május 31. 21:34
Idézet (milasnape @ 2011.05.31. 21:20)
Szia! Nem tudok máshova írni, tudom, hogy off, de miért nem tudok neked üzenetet írni, se az üzenőfaladra írni? Ha tiltólistára tettél, jó lenne tudni, miért, mert én nem emlékszem, hogy valaha is egyáltalán beszéltünk volna... :s
_ToTo_ adatlapján megtalálod az indokot
2011. május 31. 21:38
Alexis_05042015 with Eszti ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 855 Azonosító: 133339 offline |
Tina Parol. lapja 2010.08.06.-án volt utoljára szerkesztve
esetleg megkaphatnám?
esetleg megkaphatnám?
_ToTo_
2011. május 31. 21:46
Idézet (_ToTo_ @ 2011.05.31. 02:18)
James Durbin lapjával egyelőre nem tudom mi legyen. Túl sok a mindenféle valóságshow meg tehetségkutatóban feltünt személyek adatlapja - aztán a feléről sosem hallani többé a műsor után.
Tudom nem rám tartozik de van egy ötletem most megcsinálod Jamest és ha 1 éven belül nem csinál albumot töröld az oldalról mert ancsa13 nagyon sokat dolgozott vele mindenféle külföldi oldalról fordította a szöveget
_ToTo_
2011. június 01. 14:35
Twilight6♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 10637 Csatolások: 13801 Azonosító: 141171 offline |
Idézet (Ev Bry @ 2011.06.01. 14:09)
Sziasztok!
Nem akarok bele szólni,de Angus T. Jones-nak már ahhoz képest elég régi profilképe van,vagyis egy gyerekkori képe van kirakva.
Nem akarok bele szólni,de Angus T. Jones-nak már ahhoz képest elég régi profilképe van,vagyis egy gyerekkori képe van kirakva.
Foglalkozz inkább a magad dolgával. Neked az egyik adatlapodon félalakos, és másikon pedig egész alakos kép van. Előbb azokat a lapjaidat tedd rendbe, ne egyszerre másban keresd a hibát.
DiscoDiva,
mikeyla,
ivonn a demi fan,
Thora_90,
Rap4ever8,
WinterGirl,
ancsa13,
Nana_77,
VastagTamásfan
2011. június 01. 14:38
Idézet (Ev Bry @ 2011.06.01. 14:09)
Sziasztok!
Szerintem így ismerik a legtöbben, mikor ilyen kicsi. Most komolyan egy profilkép miatt akarod elkérni?
8 felhasználónak tetszik:
Twilight6,
Lady Suzy,
DiscoDiva,
mikeyla,
ivonn a demi fan,
WinterGirl,
ancsa13,
SelenaDebbyMiley
2011. június 01. 15:17
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7185 Csatolások: 83731 Azonosító: 114760 offline |
Idézet (bestiak @ 2011.05.31. 21:03)
És mond el mi új információd van,amely nem szerepel az adatlapján?
Szerintem rájött, hogy a Minden kút Rómába vezet című film nem 2009-es, hanem 2010-es. És ezt szeretné átírni.
7 felhasználónak tetszik:
kriszti145,
Twilight6,
Esment,
DiscoDiva,
mikeyla,
ivonn a demi fan,
WinterGirl
2011. június 01. 16:14
Ev Brycrazymofo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 1435 Csatolások: 18 Azonosító: 133565 offline |
Idézet (Esment @ 2011.06.01. 14:38)
Szerintem így ismerik a legtöbben, mikor ilyen kicsi. Most komolyan egy profilkép miatt akarod elkérni?
Nem kérem el!Én nekem csak saját adatlapjaim vannak!
2011. június 01. 16:33
Idézet (Ev Bry @ 2011.06.01. 16:14)
Nem kérem el!Én nekem csak saját adatlapjaim vannak!
Akkor minek írtál?
Twilight6,
mikeyla,
kriszti145,
DiscoDiva,
ivonn a demi fan,
WinterGirl,
ancsa13,
SelenaDebbyMiley,
Clélia
2011. június 01. 20:49
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline |
Szia! Tudom, hogy nemrég kértem egy adatlapot, de találtam egy sztárt akit nagyon szívesen szerkesztenék!
- Valentino Rossi
Köszönöm szépen! Megígérem, egy időre leálltam az adatlapigénylésekkel!
- Valentino Rossi
Köszönöm szépen! Megígérem, egy időre leálltam az adatlapigénylésekkel!
2011. június 01. 20:55
Caterina Scorsonenak felelős szerkesztőt keresek,akit érdekel az írjon nekem egy privit.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.