Kedves _ToTo_!
Lejárt még egy hónap.Újra cserélnénk Vy98-al.
Anna Margaret Vy98-nak,hozzám pedig Debby Ryan!
Köszönjük.
ToTo adatlapos topikja
2011. június 01. 21:40
2011. június 02. 14:25
Szívesen elvállalnám Tatár Csilla szerkesztését,mert októberben volt utoljára szerkesztve.
Előre is köszönöm.
Előre is köszönöm.
2011. június 02. 16:37
őket már több,mint 6 hónapja nem szerkesztették és életrajzuk sincs:
http://starity.hu/sztarok/john-jarratt/
http://starity.hu/sztarok/stephen-collins/
szerkeszthetem őket?
http://starity.hu/sztarok/john-jarratt/
http://starity.hu/sztarok/stephen-collins/
szerkeszthetem őket?
2011. június 02. 18:50
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline |
Engem érdekelne India de Beaufort adatlapja
2011. június 02. 19:33
Ashley Leggat adatlapját januárban szerkesztették utoljára, én szívesen szerkeszteném,
2011. június 02. 19:34
Twilight6♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 10637 Csatolások: 13801 Azonosító: 141171 offline |
Idézet (solya222 @ 2011.06.02. 19:33)
Ashley Leggat adatlapját januárban szerkesztették utoljára, én szívesen szerkeszteném,
Ki számoltad? Hol van meg a 6 hónap?
2011. június 02. 19:46
Ezt az adatlapot januárban szerkesztették utoljára, én szívesen átvenném, ha még nem jelentkeztek rá. http://starity.hu/sztarok/sharon-den-adel/
2011. június 02. 19:47
Twilight6♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 10637 Csatolások: 13801 Azonosító: 141171 offline |
Idézet (Mrs.Berry @ 2011.06.02. 19:46)
Ezt az adatlapot januárban szerkesztették utoljára, én szívesen átvenném, ha még nem jelentkeztek rá. http://starity.hu/sztarok/sharon-den-adel/
Ismét csak ezt tudom mondani, nincs meg a 6 hónap. Ha adatlapot kértek legalább számoljátok meg, hogy meg van-e a 6 hónap.
10 felhasználónak tetszik:
DiscoDiva,
Thora_90,
Rap4ever8,
Kelly,
SelenaDebbyMiley,
kriszti145,
ivonn a demi fan,
pillecukor3,
Erika120,
Lizania
2011. június 03. 11:27
_ToTo_!
Beküldtem egy adatlapot még tegnap, kérlek, hagyd jóvá!
Köszönöm!
Beküldtem egy adatlapot még tegnap, kérlek, hagyd jóvá!
Köszönöm!
2011. június 03. 12:11
Én tudom mi a baj!
A szerkesztési időt úgy számolják, h a januárt is beleszámolták a hat hónapba, azért jött ki nekik.
De az utolsó szerkesztési naptól számított egy hónappal (azaz február) kezdődik a 6 hónap. Azok a lapok csak júliusban járnak le XD
A szerkesztési időt úgy számolják, h a januárt is beleszámolták a hat hónapba, azért jött ki nekik.
De az utolsó szerkesztési naptól számított egy hónappal (azaz február) kezdődik a 6 hónap. Azok a lapok csak júliusban járnak le XD
Idézet (Twilight6 @ 2011.06.02. 19:47)
Ismét csak ezt tudom mondani, nincs meg a 6 hónap. Ha adatlapot kértek legalább számoljátok meg, hogy meg van-e a 6 hónap.
2011. június 03. 12:25
Idézet (Thora_90 @ 2011.06.03. 12:11)
Én tudom mi a baj!
Egyszerű a teendő:
Akik ezentúl nem figyelnek oda arra, hogy milyen lapot, kitől kérnek, hányszor egy héten, és ráadásul nem veszik figyelembe a hat hónapot, válaszra sem kell méltatni.
Ezzel elkerüljük a felesleges offot, amit ezerszer elmondtunk már, és majd elgondolkodnak azon, mi a bibi.
10 felhasználónak tetszik:
Empress,
Twilight6,
ivonn a demi fan,
DiscoDiva,
Karina197,
Kelly,
Lindsay019,
pillecukor3,
Erika120,
Lizania
2011. június 03. 12:26
Támogatom
Idézet (Courtneyy @ 2011.06.03. 12:25)
Egyszerű a teendő:
Akik ezentúl nem figyelnek oda arra, hogy milyen lapot, kitől kérnek, hányszor egy héten, és ráadásul nem veszik figyelembe a hat hónapot, válaszra sem kell méltatni.
Ezzel elkerüljük a felesleges offot, amit ezerszer elmondtunk már, és majd elgondolkodnak azon, mi a bibi.
2011. június 03. 17:07
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline |
Szia ToTo vagy Cynthia!
DiscoDiva-val szeretnénk adatlapot cserélni: én adom neki Alex Evans-t, ő pedig nekem Logan Miller-t. Előre is köszönöm!
DiscoDiva-val szeretnénk adatlapot cserélni: én adom neki Alex Evans-t, ő pedig nekem Logan Miller-t. Előre is köszönöm!
1 felhasználónak tetszik:
DiscoDiva
2011. június 03. 17:33
Lemondtam Marisol Nichols lapjáról,bibicsibi javára,kérem áttenni hozzá.
2011. június 03. 17:43
Idézet (Mrs.Berry @ 2011.06.02. 19:46)
Ez csak 5 hónap.
Idézet (Courtneyy @ 2011.06.03. 12:25)
Egyszerű a teendő:
Én azért leírnám még egyszer, aztán ez után engem nem érdekel az, aki nem tud 6-ig elszámolni.
Tehát a 6 hónapot így számold ki: Ha van egy adatlap, amit utoljára 2011. január 1-jén szerkesztettek, akkor nem a január a kezdő hónap, amivel elkezdesz számolni, hanem a február. Hogy miért? Mert január 1. az a 0. hó, az egy hónap február 1-jén jár le, vagyis így számolsz: januárba szerkesztették, akkor mutatod a kiskezeden, hogy egy: február, kettő: március, három: április, négy: május, öt: június, hat: július. Magyarul a kezdő hónap mindig a szerkesztésnél kiírtat követő hónap. Nem szégyen ha a kezeden számolod ki, az gázabb, ha 5 hónapos adatlpokat linkelsz. Akinek nem világos a dolog, az jelezze, mert akkor tanárnénit játszok, és mindenkinek részletesebben a szájába rágom a dolgot, aztán lehet matekból is meglesz majd a suliban a jobb jegy
14 felhasználónak tetszik:
Twilight6,
dave095,
Thora_90,
kriszti145,
DiscoDiva,
Selly 13,
zsofeeh,
Karina197,
Lindsay019,
Miley-fan09,
Rap4ever8,
Erika120,
VastagTamásfan,
Lizania
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.