Sziasztok
Chris adatlapját utoljára januárban szerkesztették, de még lenne mit írni róla, mert a lapon csak 2007-ig megy és hosszabb életrajz sem ártana. A tulajdonos aktív. Nagyon szívesen szerkeszteném.
ToTo adatlapos topikja
2012. augusztus 31. 21:15
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
2 felhasználónak tetszik:
Törpemókus,
_ToTo_
2012. augusztus 31. 21:18
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline |
Idézet (nettyminaj @ 2012.08.31. 21:13)
A Starity nevű profiltol lehet kérni lapot?
Persze. Ha nincs életrajza az általad elkért lapnak, akkor írj neki egy öt sorosat, csak hogy lássák, érdekel.
Az 1000 alattikat viszont nem lehet elkérni, azokra majd pályázat lesz kiírva.
2012. augusztus 31. 21:37
nettyminajCry Baby. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1148 Csatolások: 78 Azonosító: 180819 offline |
Idézet (Törpemókus @ 2012.08.31. 21:18)
Persze. Ha nincs életrajza az általad elkért lapnak, akkor írj neki egy öt sorosat, csak hogy lássák, érdekel.
Nagyon köszönöm!
1 felhasználónak tetszik:
Törpemókus
2012. augusztus 31. 21:44
Szeretném elkérni a Starity profilról Keleti Andi lapját. Nincs életrajza, ezért írtam neki. Itt a rövidített változat:
Élete: Keleti Andrea 1968. december 31-én született Budapesten. Édesapja Keleti György, egykori honvédelmi miniszter. Andi 1987-ben egy ruhaipari szakközépiskolában férfiszabói szakmát szerzett. Ezt követte két egyetemi diploma: a táncpedagógusit Budapesten, míg a közoktatási intézményvezetőit Szegeden kapta meg. 1996-ban hozzáment egykori tanítványához és egyben versenytánc partneréhez, Kovács Zoltánhoz. Két gyermekük született: Viktória (2001) és Máté (2005).
Karrierje: 12 évesen kezdett el táncolni és nem sokkal később megszerezte az ifjúsági magyar bajnoki címet. 1992 és 1996 között 10-szeres amatőr magyar bajnok, majd 1996 és 2001 között 6-szoros profi magyar bajnok lett. Lánya születése után abbahagyta a versenyzést és a tanítással kezdett el foglalkozni. A Szombat esti láz 1. szériájában Kulka János tánctudását csiszolgatta, a 2. sorozatban pedig Csonka András partnereként tért vissza a képernyőre...
Valamint Thomas Anders adatlapját is szeretném szerkeszteni a továbbiakban.
Élete: Keleti Andrea 1968. december 31-én született Budapesten. Édesapja Keleti György, egykori honvédelmi miniszter. Andi 1987-ben egy ruhaipari szakközépiskolában férfiszabói szakmát szerzett. Ezt követte két egyetemi diploma: a táncpedagógusit Budapesten, míg a közoktatási intézményvezetőit Szegeden kapta meg. 1996-ban hozzáment egykori tanítványához és egyben versenytánc partneréhez, Kovács Zoltánhoz. Két gyermekük született: Viktória (2001) és Máté (2005).
Karrierje: 12 évesen kezdett el táncolni és nem sokkal később megszerezte az ifjúsági magyar bajnoki címet. 1992 és 1996 között 10-szeres amatőr magyar bajnok, majd 1996 és 2001 között 6-szoros profi magyar bajnok lett. Lánya születése után abbahagyta a versenyzést és a tanítással kezdett el foglalkozni. A Szombat esti láz 1. szériájában Kulka János tánctudását csiszolgatta, a 2. sorozatban pedig Csonka András partnereként tért vissza a képernyőre...
Valamint Thomas Anders adatlapját is szeretném szerkeszteni a továbbiakban.
2012. augusztus 31. 21:54
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Thomas Gibson lapját figyelem egy ideje. A szerkesztő aktív, és nemrégiben rá is nyomott a szerkesztem gombra, de érdemi változás a lapon nagyon rég nem történt. Az életrajza elég rövidke, nem is túl aktuális, a filmográfia sincs frissítve,2010-es a legutóbbi adat. Na, most, vagy figyelmeztetni kellene a szerkesztőt, hogy frissítsen a lapon érdemben, vagy én elvállalom és megcsinálom rendesen. Nagyon szeretem Thomast, szeretném rendben, aktualizálva látni a lapját.
2012. augusztus 31. 22:00
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Úgy látom egyes embereknek nem egyértelmű: pályázatoknál sem lehet másolni más oldalról szöveget!!
15 felhasználónak tetszik:
ItsLénaa,
Grace Benning,
Törpemókus,
Lizania,
Vampiregirl1,
DiscoDiva,
Boscorelli,
SoShi Kameo,
Luckie,
Darkness,
Black Hearth2,
Kazuo,
FruFruChan,
lA-dONNA,
Barbus87
2012. augusztus 31. 22:33
nettyminajCry Baby. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1148 Csatolások: 78 Azonosító: 180819 offline |
Sziasztok!Leo Howard adatlapját szeretném átvenni a Starity felhasználótól.Írtam neki életrajzot:
Leo Howard 1997 július 13-án született Newport Beach,Kaliforniában.Leo már nagyon fiatalon tudta hogy szinész akar lenni.Öt éves kora óta foglalkozik harcművészetekkel.Nyolc évesen három világbajnokság nyerese volt.Kilenc évesen közölte édesanjával hogy szinészkedni akar.
2009-ben a Leo Little's Big Show házigazdája volt.Leo mellékszereplőként dolgozott a G.I.Joe:A kobra árnyéka című filmben.Fiatal Kígószemet alakította.A kritikusok töbsége szerint Leo harci jelenete a legjobb a filmben.Főszerepet játszott a Logan című filmben.
Leo Howard 1997 július 13-án született Newport Beach,Kaliforniában.Leo már nagyon fiatalon tudta hogy szinész akar lenni.Öt éves kora óta foglalkozik harcművészetekkel.Nyolc évesen három világbajnokság nyerese volt.Kilenc évesen közölte édesanjával hogy szinészkedni akar.
2009-ben a Leo Little's Big Show házigazdája volt.Leo mellékszereplőként dolgozott a G.I.Joe:A kobra árnyéka című filmben.Fiatal Kígószemet alakította.A kritikusok töbsége szerint Leo harci jelenete a legjobb a filmben.Főszerepet játszott a Logan című filmben.
2012. augusztus 31. 22:35
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline |
Idézet (nettyminaj @ 2012.08.31. 22:33)
Sziasztok!Leo Howard adatlapját szeretném átvenni a Starity felhasználótól.Írtam neki életrajzot:
Szia!Mivel ezer alatt van,majd pályázat lesz rá kiírva,és akkor majd pályázhatsz rá,csak oda majd az egész életrajzot meg kell írni
2012. augusztus 31. 22:37
nettyminajCry Baby. |
Idézet (Vampiregirl1 @ 2012.08.31. 22:35)
Szia!Mivel ezer alatt van,majd pályázat lesz rá kiírva,és akkor majd pályázhatsz rá,csak oda majd az egész életrajzot meg kell írni
Köszi!
2012. szeptember 01. 08:21
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
Üdv!
Ma járt le a 6 hónap Mariana Seoane lapján, a szerkesztője nem annyira aktív és bár írtam már levelet neki Mariana kapcsán, nem reagált rá. Én nagyon szeretem Mariana-t, így szívesen elvállalnám a lapját. Tudom, hogy 4 életrajztalan lapom van, de megpróbálom őket minél hamarabb megcsinálni, ahogy az időm engedi.
Előre is nagyon szépen köszönöm:
Lizania
Ma járt le a 6 hónap Mariana Seoane lapján, a szerkesztője nem annyira aktív és bár írtam már levelet neki Mariana kapcsán, nem reagált rá. Én nagyon szeretem Mariana-t, így szívesen elvállalnám a lapját. Tudom, hogy 4 életrajztalan lapom van, de megpróbálom őket minél hamarabb megcsinálni, ahogy az időm engedi.
Előre is nagyon szépen köszönöm:
Lizania
_ToTo_
2012. szeptember 01. 12:53
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline |
Az Ő néhány lapja 1000 alatti és lejárt a hat hónap, de viszont a szerkesztő viszonylag aktív. Szerintem szólni kellene neki, hogy frissítse őket.
2012. szeptember 01. 14:45
Beren Saat
és Hazal Kaya
adatlapja Június 23-án lett legutoljára frissítve,én szívesen átvenném az adatlapok szerkesztését!
és Hazal Kaya
adatlapja Június 23-án lett legutoljára frissítve,én szívesen átvenném az adatlapok szerkesztését!
2012. szeptember 01. 14:49
Idézet (Yuyi8 @ 2012.09.01. 14:45)
Beren Saat
és Hazal Kaya
és Hazal Kaya
Ez még csak 2 hónap, a szerkesztési határidő sima tagoknak 6 hónap, kiemelt tagoknak 9 hónap, moderátoroknak 12 hónap.
2012. szeptember 01. 17:29
cucika▪α bαηɗα gɩтáяσsα▪ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.25. Hozzászólás: 1108 Csatolások: 55 Azonosító: 151711 offline |
Idézet (cucika @ 2012.08.28. 22:01)
Kedves Toto!
Bocsánat, hogy megint zavarok, de át tudnád teni Beren Saat adatlapját Vivii-hez? Tudom, most nem érted mi folyik itt már megint, de megvan beszélve Vivii-vel...
Szóval kérlek ezt tedd meg nekünk. Köszönöm szépen előre is!
Üdv, Cucika!
Bocsánat, hogy megint zavarok, de át tudnád teni Beren Saat adatlapját Vivii-hez? Tudom, most nem érted mi folyik itt már megint, de megvan beszélve Vivii-vel...
Szóval kérlek ezt tedd meg nekünk. Köszönöm szépen előre is!
Üdv, Cucika!
Kedves TOTO!
MEA CULPA! Először is köszönöm a gyors intézkedést,de nem tudom miként történt,a sok i betű között eltévedtem akinek szerettem volna átadni az adatlapot az ez a Vivii Linkelt szöveg
Így most olyan kapta meg akinek nem is szántam és aki nem is tartott rá igényt. KÉRLEK SEGÍTS kijavítani a hibát.
És ha már lúd,legyen kövér-szokták mondani,így hát kérlek szintén kerüljön át Vivii-hez(nem is tudom, hogy öt vagy négy i betű, mert nem jól látom)az adatlapjaim közül a következők: Hazal Kaya, Engin Akyürek,Nebahat Cehre és persze a már állandó napirenden lévő Beren Saat...
Nagyon szépen köszönöm.
_ToTo_
2012. szeptember 01. 17:48
cucika▪α bαηɗα gɩтáяσsα▪ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.25. Hozzászólás: 1108 Csatolások: 55 Azonosító: 151711 offline |
Kicsit megnyugodtam,ezek szerint még sem én hibáztam.
Vissza néztem a hozóászlásomat és látom a rendszer megint leszedett pár i betűt. tehát a linken lévő adatlapon szereplő, a neve végén 4 vagy öt darab i betűs Viviről van szó.
Vissza néztem a hozóászlásomat és látom a rendszer megint leszedett pár i betűt. tehát a linken lévő adatlapon szereplő, a neve végén 4 vagy öt darab i betűs Viviről van szó.
_ToTo_
2012. szeptember 01. 17:53
IFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.09. Hozzászólás: 103 Csatolások: 0 Azonosító: 160283 offline |
Szia ToTo remélem olvasod a hozzászólásomat mert szeretnék adatlapot szerkeszteni most csináltam egyet Ivy Chenről.
tudom h elfoglalt vagy de mindenképpen szeretném megcsinálni ezt az adatlapot.
Másrészt végig olvastam a topicodat azt szeretném kérdezni h hova küldhetném az ellenőrző linket?
tudom h elfoglalt vagy de mindenképpen szeretném megcsinálni ezt az adatlapot.
Másrészt végig olvastam a topicodat azt szeretném kérdezni h hova küldhetném az ellenőrző linket?
lA-dONNA
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.